Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!

"Aρχηγέ Τέο με λένε Γιάννη είμαι 15 χρονών και σου στέλνω αυτό το γράμμα...."

Για σου ρε ΑΡΧΗΓΕ! Μπορεί όλη η Ελλάδα να σε ξέρει σαν Ζαγοράκη, μπορεί οι νέοι να σε ξέρουν ως διοικητικό παράγοντα του Π.Α.Ο.Κ. άλλη μπορεί να σε ξέρουν από την μακρόχρονη θητεία σου στην εθνική… Πάντως όλοι σε ξέρουν και όλοι κάπως σε προσφωνούν. Άλλοι σε φωνάζουν Θοδωρή, άλλοι Ζαγοράκη, άλλοι πρόεδρο… Εγώ όμως σε φωνάζω ΑΡΧΗΓΟ. Γιατί αρχηγό στον Π.Α.Ο.Κ. και στην εθνική σε έμαθα και όχι πρόεδρο… Και χαίρομαι πολύ που ένας χαρακτήρας γεννημένος αρχηγός είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.

Καταρχήν θέλω να συστηθώ. Ονομάζομαι Γιάννης K*******ς και είμαι μόλις 15 χρονών. Ζω στη Θεσ/νίκη από τη μέρα που γεννήθηκα και είμαι φόλα ΠΑΟΚτσής. Έχω διαρκείας και μετοχές (αν και στο όνομα του πατέρα μου).

Και συνεχίζω… Αρχηγέ, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πανικός επειδή διέρρευσε ότι θα αποχωρήσεις από την ομάδα μας. Και μόνο στην ιδέα τρέμω. Μου έρχονται εικόνες στο μυαλό από τον Π.Α.Ο.Κ. του παρελθόντος. Φοβάμαι αρχηγέ!

Γνωρίζω ότι είσαι και συ ένας τρελός ΠΑΟΚτσής σαν εμένα και πολλά εκατομμύρια άλλους τρελούς! Και όπως ξέρεις ΠΑΟΚ δεν γίναμε επειδή παίρνουμε συνέχεια τίτλους (πράγμα που εύχομαι για το προσεχές μέλλον) αλλά για την ΙΔΕΑ. Για την ιδέα που πρεσβεύει αυτός ο λαός… Π.Α.Ο.Κ. γίναμε γιατί δεν αντέχουμε την αδικία πρόεδρε και μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω…

Χθες, Κυριακή 10 Μαΐου, κάποιοι μαλάκες πρόεδρε αποδοκίμασαν το Σάντος και τις επιλογές σου, παρ’ ότι αυτές μας έφτασαν στην κορυφή, αρχηγέ. Παράλληλα, ένας άλλος καράφλας, που επιβάλλεται από το νόμο να είναι αντικειμενικός, έδρασε προς το συμφέρον του ιδίου και της ομάδας της αρεσκείας του και φυσικά εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. μας. Τον κύριο Κάκο, εννοώ.

Αν μπορείς να τον πεις κύριο… Φυσικά αυτά τα γνωρίζεις για αυτό και έγινες και έξαλλος χθές. Αλλά αρχηγέ αυτά τα ξέραμε από παλιά. Τα ήξερες πριν καν αναλάβεις. Ήξερες ότι θα μας πολεμήσουν. Κι όμως ανέλαβες! Γιατί δεν έγινες Π.Α.Ο.Κ. για τα εύκολα…Γιατί ο ΠΑΟΚτσής φαίνεται στα δύσκολα. Γι αυτό και σε θέλω εκεί στο τιμόνι της ομάδας… Μείνε αρχηγέ!

Σε νιώθω… Στην εφηβεία είμαι πρόεδρε και σε νιώθω. Νιώθω να με αδικούν, όπως σε αδίκησαν αποδοκιμάζοντας τις επιλογές σου χθες οι 50-100 ηλίθιοι… Νιώθω να με προδίδουν δήθεν φίλοι και γνωστοί, όπως σε πρόδωσε κι εσένα ο Κάκος χθες, γιατί ενώ τον εμπιστεύτηκες και του ζήτησες να σφυράει τα ντέρμπυ του Π.Α.Ο.Κ. (σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ) λόγο της αντικειμενικότητας του, αυτός έβαλε πιο πάνω τον εαυτούλη του, αρχηγέ!
Γιατί αυτοί που προδίδουν κάποιον και παίζουν πουστιές δεν είναι άντρες αρχηγέ. Αλλά εμείς έχουμε αρχίδια και δεν μασάμε τα λόγια μας πρόεδρε. Εμείς είμαστε Π.Α.Ο.Κ. και αυτό τους πονάει. Τους πονάει πολύ…


ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΈΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ… ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΗΓΕ…


ΥΓ: Αρχηγέ ελπίζω να λάβεις αυτό το μήνυμα… Θα κάνω ότι μπορώ για να το λάβεις…

*To κείμενο είναι του 15χρονου αναγνώστη του site, gika και το δημοσίευσε στο φόρουμ του paokmania.gr το οποιο μου αρεσε υπερβολικα και το αναδημοσιεύω

1 σχόλιο:

  1. ρε σδερφε πλακα μας κανεις...εβαλες αυτο το γραμμα στην θεση της δημοσιευσης του μυρμηγκακη? με ενα ξεκωλοθηκαμε στο γελιο...με το γραμμα νυσταξαμε να φτασουμε μεχρι τη μεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή