Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Προς αποκατάσταση της αληθειας

Με μπουρδελί εχω γράψει αυτά που γράφτηκαν σε γνωστό κουβαδοσαιτ και με πορτοκαλί ειναι ο δικός μου σχολιασμός.Απολαύστε με.

Δυστυχώς η χθεσινή ημέρα μας επιφύλαξε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Το νεοσύστατο και υπό δοκιμή ακόμα se_stelno_kouva_bet.gr, μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το μεράκι κάποιων σοβαρών ανθρώπων, να δημιουργήσουν έναν νέο χώρο καθαρά στοιχηματικό, όπου θα ανταλλάσσονται απόψεις γύρω από το αγαπημένο μας σπορ και μόνο, χωρίς τσακωμούς και οπαδικά μεταξύ των μελών του, δεν μπόρεσε χτες να λειτουργήσει.


Φιλε διαχειριστή που εγραψες την ανακοίνωση.Ας μιλήσουμε επιτέλους λιγο σοβαρά και έξω απο τα δόντια.Ξερω ,σε πολλά απο αυτά που θα πω θα συμφωνησεις και ο ιδιος ,αν και ισως δεν προκειται ποτε να το παραδεχτείς δημοσίως.
Ξεκινώ λοιπόν....
Καταρχήν,θεωρεις τον Γιαννη σοβαρό άτομο; Ο ανθρωπος ειναι 30 ετών και το μονο που εχει καταφέρει στην ζωή του ηταν να δουλέψει για ενα φεγγάρι στην μμ αναλύοντας την αγαπημένη του Τζουπερ Λίνγκ για κανα 250αρι ευρώ το μήνα.Η συνεργασία τους έληξε αφού προφανώς οι υπέυθυνοι έκριναν οτι η δουλειά του δεν άξιζε τα λεφτά που έπαιρνε.Φαντάσου για τι κουβά μιλάμε φίλε διαχειριστά.Λιγες ώρες μετα την απώληση του μάλιστα, τηλεφώνησε στον lipton κλαιγόμενος και ζητώντας από αυτόν να προσπαθήσουν να συνεργαστούν .

Ο λόγος είναι γιατί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Lipton (που αποτέλεσε administrator στο φόρουμ του MatchMoney και εκδιώχθηκε από εκεί λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς), ένα παιδί που αρχικά ήταν στην ομάδα μας, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει σύμφωνα με τους όρους που από την αρχή είχαμε ως ομάδα θέσει (δηλαδή όχι οπαδιλίκι, όχι τσακωμοί, παρά μόνο ήθος και low profile), αποφάσισε να εκδικηθεί με τον τρόπο του....

Ο Λίπτον ειναι γνωστό πως ειχε κανει ,για το χαβά του,κατά καιρούς κουβάρι το φορουμ της μμ.Οταν ο Καίλας κάλεσε τον λιπτον να έρθει στο σαιτ δεν τον ήξερε;Αλλα εσύ που να τα ξέρεις αυτά?Ετσι όπως παρουσιάζονται φαινεται οτι ειχαν δημιουργηθει αρκετά προβλήματα στο νέο σαιτ.Πούλησε οπαδιλίκη;Τσακώθηκε με κανέναν;Το να φυγει ο λιπτον απο το σαιτ ηταν προαποφασισμένο από τον γιαννη..και ο λιπτον ειχε μεράκι για το νεο σαιτ.Σκέψου πως ένιωσε ο λιπτον οταν ξεφνικά και χωρίς να εχει ενημερωθεί ειδα να υπάρχει ενα δημοψηφισμα για το αν θα έπρεπε να γραφει ο λιπτον στην κεντρική σελίδα.Αυτο στο χωρίο μου το λνε πουστιά και αυτος που το έκανε πουστης.Στο δικό σου πώς λεγεται κύριε διαχειριστά; Ο Γιαννης οχι μονο έβγαλε το δημοψήφισμα αλλά έστελνε μαιλ στα υπόλοιπα παιδιά για να ψηφισουν να φυγει ο Λίπτον.Τελικά παρά τις οποιοες προσπάθειες του,το δημοψήφισμα τραγέλαφος που έβαλε ,έλεγε να μέινει ο λίπτον.Τελικά αποφασίζοντας μόνος σούταρε τον λίπτον και η συνέχεια ειναι γνωστή.όπου τον βρίσκουμε τον γλεντάμε.Για αυ΄τα τι εχεις να πεις φιλε διαχειριστά;Στα έχει πει ο Καιλάκος σου;Εαν εξαρχής ο Δαμάλας δεν το ειχε καλέσει στο σαιτ ολα θα ηταν οκ.Αλλά οταν τον καλέι και μετά τον διαπομπεύει ετσι αυτο ειναι προσβολη..και τώρα θα πληρώσει το τίμημα.

Σπάζοντας τον κωδικό ενός από τους admin του φόρουμ αυτού, κατόρθωσε να δημιουργήσει αρκετά μεγάλη ζημιά τόσο στο φόρουμ όσο και στο site, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει εκτός λειτουργίας για όλη την χθεσινή ημέρα. Απειλεί μάλιστα ότι θα το ξανακάνει...

Πολλές φορές ακομη συμπληρώνω ,εγώ!!!

Δεν ξέρω αν σας έχουν πει, αλλά εμείς εδώ είμαστε απλοί ερασιτέχνες με μεράκι για το στοίχημα. Ούτε προσπαθούμε να σας μαζέψουμε εδώ, τάζοντας λαγούς και πετραχήλια, ούτε το παίζουμε οι ειδικοί σούπερ τίπστερ, ούτε υποσχεθήκαμε να μοιράζουμε κάθε μέρα λεφτά.

Εγώ θα έλεγα οτι ο τίτλος που σας ταιριάζει καλύτερα ειναι ''αργχόσχολοι κουβάδες''.Εντάξει δεν τάξατε λαγούς με πετραχείλια,αλλά δεν ειχατε τάξει και κουβαδοκαταιγίδα...Να μοιράζετε λεφτά κάθε μέρα;Καλά πλάκα κανεις ρε φίλε του κοιμισμένου βοδιού: Εδώ δεν μπορειτε να σταυρώσετε δελτίο ρε;Αχαχαχαχαχαχαχ.

Η παρουσία σας ξανά εδώ θα μας δώσει μεγάλη χαρά και θα αποτελέσει ένα ηχηρό χαστούκι προς το περιθωριακό αυτό άτομο του χώρου, που επειδή είχε μερικές επιτυχίες στο στοίχημα, νομίζει ότι όλοι κρέμονται από τα χείλη του για ένα σημείο.

Μονος σου τα λες μονος σου τ'άκους.Εσύ εαν ήσουν παικτης του στοιχηματος θα ερχόσουν να πάρεις προγνωστικά από το φόρουμ σου;Το σκέφτηκες αυτό;Δεν εχει πάτο λέμε ο κουβάς.

Το se_stelno_kouva_bet.gr από σήμερα είναι και πάλι εδώ και θα συνεχίζει να είναι, γιατί οι συντελεστές του, οι άνθρωποι που το δημιούργησαν είναι απλά οι ρομαντικοί του χώρου.

Εγώ θα συμπληρώνα ειναι κυρίως άσχετοι του χώρου με 9αδες και 8αδες και 7αδες και μεγάλοι κουβάδες.

Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το ήθος και το χαμηλό προφίλ επιβραβεύεται. Και όταν κάποιος πιστεύει σε μια ιδέα, δεν γίνεται τόσο απλά να του το βγάλεις από το μυαλό με απειλές και με κλεφτοπόλεμο πίσω από ένα PC.

Επιβραβεύσεις να δειτε που σας περιμένουν από εδώ και πέρα!!!!Ρε φιλε να σε ρωτήσω κάτι;AΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΔΕΑ? (βλέπε Καίλα);
Ρε θα μας τρελάνετε με τις μπαρούφες σας.
Ημαρτον, που λεει και ο alesssss το αλάνι.



Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μυρμηγκάκης.

3 σχόλια:

  1. καλα τα ειπες φιλε...ετσι ειναι η αληθεια...εγω απορω οι αλλοι τι κανουν μαζι του....τοσο πια του αισθανονται υποχρεοι που τους εβαλε στο σαιτ του...και τον γλυφουν ολοι?τσαμπα ειναι να ανοιξεις και φορουμ και blog.....και καθονται να χρεωνονται τουσ κουβαδες του Γιαννη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou eisai megale lipton toso kairo re.Exei liges meres pou katalaba to ti egine.opos panta lipton milas me stoixeia.gia auto se pao file.tha ta leme kai sto forum sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή