Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Προτάσεις

Καλησπέρα σας!

Μετά το κάζο της Βασιλείας, αλλά και την μεγάλη επιτυχία στα υπόλοιπα - υποτίθεται ρισκαδόρικα - σημεία, αποφάσισα σήμερα να κινηθώ μόνο με μεγάλες αποδόσεις (άνω του 1,80). Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην Πορτογαλία, το πρωτάθλημα τελείωσε για τους ταλαιπωρημένους οικονομικά ποδοσφαιριστές της Αμαδόρα. Έκαναν το καθήκον τους, έσωσαν την ομάδα και πλέον το μόνο που τους απασχολεί είναι να πάρουν κανένα φράγκο στην τσέπη τους, αφού είναι απλήρωτοι επί 7(!) μήνες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η γηπεδούχος Ναβάλ, που χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να διασφαλιστεί, έχει αρκετές πιθανότητες να την πετύχει σήμερα. Στα υπέρ της και η προϊστορία (4-2-0).

Δίκαιες οι αποδόσεις για την Τζένοα, στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα, η οποία έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Επέστρεψε στα γκολ με χατ-τρικ ο δαιμόνιος Μιλίτο και “καθάρισε” το ντέρμπι με την Σαμπντόρια. Φαίνεται αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τουλάχιστον δείχνει και η πρώτη της “τσουχτερή” μεταγραφική κίνηση για την επόμενη χρονιά, αφού απέκτησε, έναντι 12 εκ. ευρώ, τον πρώτο σκόρερ της σημερινής της αντιπάλου (με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό), Σέρτζιο Φλοκάρι. Σημαντικές οι απουσίες του μέσου Τιάγκο Μότα (26/4) και του αμυντικού Φεράρι (30/0) για την Τζένοα, αλλά σημαντικότατη και η απουσία του ηγέτη Ντόνι (28/7) για την γηπεδούχο ομάδα.

Νίκησε αλλά δεν έπεισε η Λα Κορούνια την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς που είχε αποτελέσει στήριγμα για αρκετούς παίκτες. Απίστευτη ψυχή έβγαλε η Ουέλβα, η οποία αρνείται να τα παρατήσει, μέσα στην έδρα της Οσασούνα. Το χρυσό τρίποντο, ήρθε έπειτα από κοντινό σουτ, του γνωστού μας Νασίφ Μόρις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ποιοτικότερη ομάδα η Ντεπόρ, κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε και άλλα πράγματα. Παρά το γεγονός ότι θεωρώ την Ουέλβα από τις χειρότερες ομάδες της Πριμέρα, σήμερα θα την στηρίξω. Στα συν και η “πελατειακή” προϊστορία (11-5-0).

Θα κλείσω με μια έκπληξη από το πρωτάθλημα του MLS. Ανοδική η πορεία των Λος Άντζελες Γκάλαξι στα τελευταία ματς. Το συγκρότημα του Μπρους Αρίνα, έχει ούτως ή άλλως αποδειχτεί δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως μαρτυρούν και οι τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Παιχνίδι με παιχνίδι οι Γκάλαξι, ανεβάζουν την απόδοσή τους και εκτιμώ ότι στις τιμές που προσφέρονται, αξίζει να τους εμπιστευτούμε.


Συνοπτικά:

333. Αταλάντα – Τζένοα 2 (2,00)

351. Ουέλβα – Λα Κορούνια 1 (2,25)

353. Ναβάλ – Αμαδόρα 1 (1,90)

376. Σίατλ – Λος Άντζελες 2 (4,00)

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΛΙΠΤΟΝΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΓΑΜΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΓΑΜΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ....ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή