Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Καλησπέρα σε όλη την μεγάλη μας παρέα.
Καλησπέρα σε αυτούς που τώρα μας μαθαίνουν ...καλησπέρα και σας αυτούς που μας έχουν νοιώσει για τα καλά.
Η κατάληψη γνωστού κουβαδοσαίτ,όπως σας είχαμε προϊδεάσει ,δεν έγινε ποτέ .Οι λόγοι όπως σας ενημέρωσε ο συναγωνιστής mirmigkakis ήταν πρακτικοί. Πως να κάνεις κατάληψη κάπου όταν αυτό δεν υφίσταται ως χώρος ? Ειναι σα να προσπαθείς να κάνεις κατάληψη στην Νομική Σχολή της Κέρκυρας (πούστη Κάκο, σε θυμήθηκα) ....Έλα όμως που το νησί του Ιονίου δεν έχει Νομική Σχολή. Στην περίπτωση μας ,οι συμπαθητικοί δίποδοι φίλοι μας (και οι κότες 2 πόδια έχουν ) κατέβασαν τον σέρβερ του σαιτ τους. Στεναχωρηθήκαμε αρκετά που μας το χάλασαν και υποσχόμαστε πως θα τους τρελάνουμε για τα καλά.Μας νευρίασαν.

Ένας από τους πολλούς φίλους του blog μας ,έγραψε στα σχόλια που από κάτου άρθρου πως οι συντελεστές του γνωστού κουβαδοσάιτ έκαναν group στο facebook.
Ο κουβάς για αυτούς είναι ΙΔΕΑ ,είναι τρόπος ζωής ,είναι βαθιά γαλουχημένοι με αυτόνα.Λογική επομένως η κίνησή τους .Θέλουν να προωθήσουν την Ιδέα που όλοι τους ασπάζονται.

Πάμε και στα πιο πικάντικα της υπόθεσης.........

Η φώτο που ακολουθεί θεματίζει το groupaki τους.
(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα)

Μιλάνε για πάθος και πως μπορούνε να καταφέρουν ακομα περισσότερα.Για το τί ακριβώς εννοουνε με την λέξη'' περισσότερα'' δεν μας έχουν εξηγήσει.Θα το διαπιστώσετε αγαπητοί αναγνώστες εντός ολίγου. Κοινός στόχος αναφέρουν πως ειναι το ταμείο.Πιο ταμείο όμως?Μήπως το ταμείο ανεργείας?Καίλα μου σε αυτό ήδη ανήκεις.....
Εκτος εαν εννοείς το ταμείο(ταμειακή μηχανή ) ως έννοια.Οκ τότε πάω πάσο.

Κοιλιακούς κάναμε απο το γέλιο με το εγγλέζικο κειμενάκι του φίλου μας του Ιωάννη.
΄΄Every member of the group, doesn't understand the Greek language, could write his/her information or proposals in English.΄΄ γράφει και αναφέρετε προφανώς στους αλλοδαπούς που θα επισκεφτονται το blog του. Ρατσιστής δεν ειμαι ,αλλά ρε φίλε μονο κάνας Αλβανοπακιστανός καμμένος απο τη ζωή θα μπει σε διαδικασία να γινει μέλος στο grourάκι στο facebook . (γελάμε εδώ )

Η φώτο που ακολουθεί έχει ολίγον απολογητικό χαρακτήρα.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα)

Το Καιλοασχημόπαπο απολογείται για την πτώση του site ,μιλώντας για ''απίστευτο πόλεμο''.
Ενημερώνουμε το κοινό μας ,πως εμεις απλά το χαβαλέ μας κάναμε και θα συνεχίσουμε απτόιτα να κάνουμε.Ούτε στρατιώτες ήμαστε ,ουτε εκπαιδευμένοι σε ειδικές συνθηκες.Μπορει βέβαια να έχουμε βρει τρόπο να εισερχόμαστε στα λογισμικά άλλων σέρβερ αλλά αυτό δεν ειναι καρπός της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Έμφυτο ειναι το χάρισμα.(ααχαχαχαχ)


Η φώτο που ακολουθεί περίεχει τις στοιχηματικές προτάσεις του χοντρούλη που ηγείται της κουβαδομάδας.Επεξεργάστηκα λίγο την φωτογραφία ,βάζωντας σε κοκκινο πλαίσιο τις προτάσεις του και δίπλα ,με μπλε χρωμα,σημειώνω το τελικό αποτέλεσμα.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα)

0/6 αγαπητοί αναγνώστες ο απολογισμός του.

Η φώτο που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα)

Να πάει και να μην ξαναγυρίσει η χθεσινή μέρα αναφέρει.
Εχει σαλτάρει από τον κουβά.Εχει να πάει ταμείο από την εποχή που o Φρατζέσκος μάγευε το κοινό της Τουμπας με τα φάουλ του. Πολύ γέλιο μάγκες.
Γιαννάκη να πάει και να μην ξαναγυρίσει αυτη η μέρα για εσένα.Άλλοι παικτες που ειναι σοβαροί πήγαν ταμείο.Μην κρίνεις εξ ιδιον τα αλλότρια.Ρε Γιαννούκο μου ,μπρε χρυσε μου δαμαλοβυζάκια ,,νομίζεις ότι από την στιγμή που έσπασε το over2,5 της Λοκομοτίβ πήγαν όλα στραβά για σένα? Τα πράγματα πήγαν στραβά από τότε που έπαιξες πουστιά σε εμένα.Και έτσι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν.Μερικά λάθη στη ζωή μας ειναι μοιραιά.Πάντως δεν μπορεις να φανταστείς τί γέλιο ρίχνουμε νας σας βλέπουμε,αφου σας κλείσαμε το σαιτ,να προσπαθείτε να συνεχισετε την προσπάθεια σας με το froup στο facebbok .Αν ειναι δυνατόν.Ημαρτον που λέει και ο αλεςςςς ο παικταράς. Αχαχαχα ποιος να σας πάρει στα σοβαρά.Άμα ειναι κλείστε και το group στο facebook και αρκεστείτε στο να γράφετε τα προγνωστικά σας ο καθένας στο προσωπικό του status.



Ειναι αμαρτία από τον Θεό o yiannisbebis να ηγειτε τέτοιας προσπάθειας

Πάρε και το ποιηματάκι σου ,εμπνευσμένο από τους σαββατιάτικους κουβάδες σου.

''Το Σάββατο ο Καίλας έτρωγε μια μια την ψωλή
κι απ΄το πολύ το χυσιμο του εβόυλωσε τ'αυτι.
Και το αυτί σαν εβούλωσε και δεν μπορουσε άλλο
τοτε δυνατα εφώναξε ''Lipton σπρώξε κι άλλο''

Lipton.

Υ.Γ :Μεινετε συντονισμένοι στο blog μας.Σε λίγες ώρες θα ακολουθήσει και δεύτερο άρθρο με οπτικοακουστικό υλικό.




11 σχόλια:

  1. ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΜΙΓΚΑΚΙ
    ΛΙΠΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!
    Μιρμιγκάκης δεν το εγραψα εγω το απο πανω σχολιο σου ορκιζομαι!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΥΒΑΔΩΝ....ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ...ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ''ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ''!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας lipton και mirmigkakis,Πως ειστε;
    Εχω να προτεινω κάτι.
    Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να κυκλοφορούσατε μια στοιχηματική εφημερίδα,αρχικά τοπικά (στην Β.Ελλάδα ) και μετέπειτα πανελλήνιας κυκλοφορίας.
    Δεν ξέρω εαν ειναι εφικτό,αλλά σίγουρα θα έκανε πάταγο.Οι στήλες του μιρμιγκάκις και του λιπτον θα ήταν μια τεράστια καινοτομία....Θα ηταν το κάτι διαφορετικό.

    Ενας φίλος απο την matchmoney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χμ θα δούμε...Θα το κουβεντιάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις στον κώλο μια ψωλή ,γεια σου τρουμαν αδερφή.
    Ρε τον αλεςςςςςς ,κορυφαιο ποηματάκι.Οποτε το θυμάμε γελάω.Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι απιστευτοι μάγκες

    Νικος Κουλιανός.Sallute

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιρμιγκακι τι βλεπεις για τον αποψινό τελίκό στο Τσ.Λινγκ.Γιατι δεν μας λες την άποψή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΛΙΠΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΔΙΝΟΗΤΙΚΑ ΚΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ...ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/05/blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή