Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Κυρκος


Συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Δημήτρης Κύρκος για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο οι άνθρωποι του δικεφάλου πήγαν στα αποδυτήρια και μίλησαν με τον διαιτητή προσπαθώντας να καταλάβουν το λόγο που ακύρωσε το τέρμα του Βιεϊρίνια.
Ο διαιτητής με αφοπλιστική ειλικρίνια ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είδε ξανά τη φάση και κατάλαβε ότι έκανε λάθος που δεν μέτρησε το γκολ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/250750.html


ΣΥΓΓΝΩΜΗ?

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΕ!!

Έκανες λάθος ρε παλιομ@ινέ, αλλά τους άφησες να παίζουν κανονικά ρε π@λιοπου@τα μετά την ακύρωση! Όμως είσαι τυχερός ρε μπ@σταρδε που δεν το βάλανε. Οριζόντιος θα έφευγες. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Της μ@νας σου το...

Ειλικρινά σκέφτομαι πόση σημασία έχει η σφαγή απο τη διαιτησία -οταν αυτή νομοτελειακά θα επαναληφθεί ειτε το θέλουμε είτε όχι- σε σχέση με αυτά που συνέβησαν σήμερα σε πολλούς από μας, που δε δύναται να τα φανταστεί ανθρώπινος νους.


Κατι τετοιες στιγμές ειναι όμως που αισθάνομαι πιο πολύ ΠΑΟΚ απο όσο ήμουν χθές.


O Θεός συγχωρεί , ο ΠΑΟΚ όμως όχι.

8 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ....ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΓΚΑΙΗ ΕΠΑΝΩ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΜΠΑΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑΙΤ ΟΠΑΔΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ...ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΤΙΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ : Ο ΡΟΚΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re magkes ton maleza poy epireazei tin fasi den ton vlepete? Dikaia akyrothike to goal toy Vierinia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΥΓΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΟΝΤΩΡΑΣ!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΡΥΖΑΣ!!!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΠΤΕΝ!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΕ ΛΟΥΓΚΡΑ!!!
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
    ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ!!!
    ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!!
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο SHREK!!!
    ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΥΖΑ Ο GOOFY!!!
    ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑ Η MINNIE!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η COCO CHANEL (Ο ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ ΝΤΕ!!!) ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο BOB ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (ΕΚ ΚΡΗΤΗΣ)!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Ο ΒΑΣ-ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ζμπαουγκ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ CARTOON ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλα ο Σαντος τα εχει εντελως χαμενα δηλωσε οτι δεν απειλειται και οτι και περυσι μεσα στον νιονιο πηραν ισοπαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θοδωρε προστατεψε την ομαδα για τισ ατελιοτεσ ωρεσ που τρωσ για την ομαδα για τα 21000 διαρκειασ για ολο τον κοσμο που σε στηριζει .ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΩ ΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ , Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΗΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΗΝΟΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΛΙΑΝΗΣ ΚΤΛΠ , ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΙ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΙ ΣΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ , ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΓΚΕΥ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ . ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ , Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 2 , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΝΑΟ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΦΕΥΒΟΛΑΝ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΘΩΔΩΡΟ ΚΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ , ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΣ ΠΕΘΑΝΕΙ . ΠΑΟΚΙΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΣ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παληκάρια,το ότι αντιδράμε στους βιασμούς του κάθε Κάκου και του κάθε Κύρκου δείχνει υγεία.Αλλά κάποτε θα πρέπει κάποιος σ'αυτή την καημένη χώρα να εφαρμόσει κάποιο ρημαδοκανονισμό.Ο Κύρκος σαν πιστός και φιλότιμος στρατιώτης θα ξανασφυρίξει σε 1 μήνα.Και τότε τι;Θα μας ξανα περάσει από πριονοκορδέλα.Θυμηθείτε τι έπαθε ο Μπίκας μετά τον τελικό της ΑΕΚ με το Θρυλέοντα.Μήπως σταμάτησαν οι μαύροι να ευννοούν τους κόκκινους;Όχι .ϊσα ίσα ξεσάλωσαν τελείως.Εξάλλου όπως είπε και ο Θωμάς"ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και οι υπόλοιποι να παν να γ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ειλικρινά σκέφτομαι πόση σημασία έχει η σφαγή απο τη διαιτησία -οταν αυτή νομοτελειακά θα επαναληφθεί ειτε το θέλουμε είτε όχι- σε σχέση με αυτά που συνέβησαν σήμερα σε πολλούς από μας, που δε δύναται να τα φανταστεί ανθρώπινος νους.


    Κατι τετοιες στιγμές ειναι όμως που αισθάνομαι πιο πολύ ΠΑΟΚ απο όσο ήμουν χθές."

    logia antigrammena ap to forum toy paokmania opou kai ekei eixes ginei roba.... a re lamogio lipton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή