Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Χιλιόμετρα κάναμε πάλι...

Χιλιομετρα καναμε παλι
για την μαστουρα μας την πιο μεγαλη
Παοκ εκδρομες ναρκωτικα
ετσι μαθαμε απο παιδια
δικεφαλε μονο για σενα
νιωθω την ζωη μου στα χαμενα
παοκ ολε ολε ολε ολεοο
οπου και να παιζεις θα στο λεω
παοκ ολε ολε ολε ολεοο
για σενα θα τα σπαω και θα καιω




Τέρμα τα ηχεία να γουστάρετε αλάνια !!!

9 σχόλια:

  1. Δεν μπορείτε ρε παιδάκια φέτος... απλά δεν μπορείτε... καλές μεταγραφές ναι δεν διαφωνώ καλός προπονητής δεν διαφωνώ τον γνώρισα και πρόσφατα τυχαία ήταν στην πόλη μου στο λιμάνι και του μίλησα...,αλλά φέτος δεν μπορείτε και αυτό θα φανεί κυρίως εκτός έδρας μιας και ο Π.Α.Ο.Κ δεν είχε πρόβλημα εντός τουλάχιστον με τις μικρές ομάδες...μόνο με τις μεγάλες... και αυτό ίσως σας πωρώνει περισσότερο για να γουστάρετε και σεις... παρόλα αυτά όπως πέρσι είχατε την ποιο επιτυχημένη χρονιά τα τελευταία χρόνια φέτος ελπίζω να είστε μέσα στην τετράδα αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω αυτό το σενάριο , για μένα οι έδρες των μικρών ομάδων δύσκολα θα πουλήσουν το τομάρι τους και επειδή δεν είστε παραγωγικοί από την άποψη του σκοραρίσματος θα δυσκολευτείτε αρκετά . Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη για την ομάδα σας ...ένας ανεξάρτητος φίλαθλος των Μακεδονικών και Θρακικών ομάδων της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε,θα μας τρελανεις?Ξερεις τιποτα απο μπαλα?Αλλαξε τιποτα στην επιθεση μας απο περυσι?Οι ιδιοι ητανε,και τωρα ειναι και ο Φιλομενο με τον Κουτσιανικουλη.Ποιος θα μας περασει,ο Αρης η το ΑΕΚακι?Μπορει να μην παρω πρωταθλημα με τις μεταγραφες που εκανα,αλλα ολα τα γατακια πλην Ολυμπιακου παλι την πλατη μου θα βλεπουν.Αντε να πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα παρακολουθα μας φιλαρακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλάβατε ούτε το σκεπτικό μου αλλά ούτε και τις μπηχτές μου... απαντάτε οπαδικά και καλά κάνετε...δεν σας κατηγορώ, εδώ ο καθένας θεωρώ ότι μπορεί να λέει ελεύθερα την όποια άποψη θέλει να εκφέρει χωρίς να υποτιμάμε καμία νοημοσύνη κανενός.
    Όσο αφορά τον πρώτο φίλο που απάντησε, φίλε μου και αν θες κράτησε τον όρο "φίλε" δεν θέλω να σε τρελάνω άλλα και από μπάλα έχω γνώση και από συστήματα έχω γνώση ΑΛΛΑ!!! δέχομαι αυτό που λες ότι ΝΑΙ!!! οι ίδιοι ήτανε ή άλλες ομάδες δεν είναι ίδιες όμως. Και σου λέω πως ΝΑΙ!!! θα σε περάσει το Αεκάκι διότι δείχνει σοβαρό και ότι ο προπονητής πήρε αυτούς που ήθελε, ΝΑΙ!!! θα σε περάσει οριακά ο Άρούλης διότι παίζει με την μπάλα κάτω και οργανωμένα... παίζει με σύστημα επιθετικό αψηφώντας τον αντίπαλο... και οι προσθήκες που έκανε τον έκαναν ακόμα ποιο δυνατό από πέρσι.
    Όσο αφορά των δεύτερο φίλο που απάντησε το ίδιο ισχύει και για σένα "φιλος" , φυσικά θα σας παρακολουθώ και θα χαίρομαι να βγω ψεύτης οι ομάδες τις βορείου Ελλάδος και Θράκης να κερδίζουν ΑΛΛΑ!!! θα είμαι απόλυτος και κοφτερός στην κριτική μου εφόσον βλέπετε αν υπάρχουν χάλια...

    Όσο αφορά το τρίτο φιλαράκι... Γιάννης όμως πληρώνει φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η περασμένη αγωνιστική με δικαίωσε στο απόλυτο των σκέψεων αλλά και των πραγματικών γεγονότων, είδατε όλοι τον Π.Α.Ο.Κ και όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση "αλλά φέτος δεν μπορείτε και αυτό θα φανεί κυρίως εκτός έδρας" ...(και επίσης στις αναρτήσεις μου ήμουν και προφητικός "για μένα οι έδρες των μικρών ομάδων δύσκολα θα πουλήσουν το τομάρι τους " ,"ή άλλες ομάδες δεν είναι ίδιες όμως."... Ο ΑΡΗΣ όπως είδατε πήρε το ματσάκι έστω και με 1-0 το θέμα είναι ότι το πήρε... η μήπως το ΑΕΚΑΚΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ...1-0 με δέκα παίχτες από το 55 με χαμένο πέναλτι με έναν ανεβασμένο ΗΡΑΚΛΗ...μέχρι τώρα δικαιώνομαι...να δούμε στο Μέλλον... ΜΕΛΛΟΝ.. ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!! ΠΑΟ-ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... είναι ευκαιρία και για τις δύο ομάδες τις Βορείου Ελλάδος να κάνουν μία ηχηρή νίκη που θα αλλάξει το όλο σκηνικό υπέρ τους ... Ο ΑΡΗΣ αν παίξει με αντεπιθέσεις οι οποίες θα ξεκινούν από τα άκρα αλλά θα κόβουν στο κέντρο με κάθετες μπαλιές ο Π.Α.Ο. θα έχει μεγάλο πρόβλημα... αν όμως στηθεί για το χ θα χάσει... Το μεγάλο ΝΤΕΡΜΠΙ όμως είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ να νικήσει τον Ολυμπιακό και με μεγάλο σκορ , ο Π.Α.Ο.Κ εντός όπως σας έχω πει δεν θα έχει πρόβλημα μόνο η μεγάλες ομάδες θα παίξουν στα ίσα αλλά με τα προβλήματα.. με το ότι απο αριστερά θα κάνουμε ότι θέλουμε και σαφώς αν πιέσουμε ψηλά θα προβλέπω το τρίμπαλο το έχει φάει ο Ολυμπιακούλης...αυτά εν ολίγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας....και πάλι...μέσα από αυτό εδώ το blog όπου φίλοι περισσότερο του Π.Α.Ο.Κ λένε τις σκέψεις και προβληματισμούς , εγώ βέβαια σαν ουδέτερος ( Φίλαθλος Βόρειων Ομάδων Ελλάδας) ελπίζω πως θα προβληματιστείτε με αυτά που θα σας πω αλλά και ίσως βγείτε και "κερδισμένη".
    Τολμώ να πω πως ο Π.Α.Ο.Κ εφόσον έχει μέσα κουτσιανικούλη θα πάρει το ματς άνετα και με ευρύ σκορ 3-0 ή 3-1 εκεί το κόβω ο Κόκκαλης επειδή είδε ότι το προπονητικό team τα κατάφερε θεώρησε να προστατέψει τον ZIKO και αυτό κατά συνέπεια δείχνει α)ότι φοβάται το ματς(αλλά δείχνει στους οπαδούς ότι και καλά θα το πάρει το ματς με τον Νινιάδη και τον άλλον α ρε κουτόχορτο που τρώνε!!! , β) ότι οι παίχτες κάναν μεγάλη υπερπροσπάθεια και πήραν το μας(συνεπώς είναι κουρασμένοι και αυτό θα φανεί) και γ) ότι Ο Π.Α.Ο.Κ έχει την ευκαιρία να πάρει ψυχολογικό αβαντάζ και να έχει μία συνέχεια που για μένα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.
    Όσο αφορά το "κερδισμένη εγώ θα σας πω κάποια πράγματα και εσείς εκμευταλευτήτε την περίσταση αυτή...είναι ευκαιρία..
    ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ!!! ΟΡΜΑΤΕ!!!
    Α)ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ Η ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ... ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΟΡΜΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ 1,92 ΟΡΜΑΤΕ!!!
    Β)ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΛΑΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,77 ΕΝΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ....
    Γ)Ο ΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΙΣΩΣ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ Χ Η ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ
    Δ)ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΨΑΓΜΕΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΉΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΣΣΟΣ,ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΑΣΣΟΣ, ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΑΣΣΟΣ,ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΑΣΣΟΣ ΟΡΜΑΤΕ!!!!! Η ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ Η ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ 34 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!! ΟΡΜΑΤΕ!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΤΣ !!!!

    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας και πάλι γράφω εκτάκτως σήμερα διότι υπάρχουν νέα όσο αφορά το "κερδισμένη" η ΚΑΒΑΛΑ έκανε το χρέος της Νίκησε 2-1 περιμένουμε ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ (ΝΕΟ: ΟΥΤΕ Ο Ο Ζουάντ Ζαϊρ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ) ΑΣΣΟΥΚΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ---- ΟΡΜΑΤΕ ΣΕ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΔΥΑΔΑ Η ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΑΣΣΟΣ( ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) Ο Ρ Μ Α Τ Ε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paokara eimai xalia vlepo enan aeto me oxto kefalia
    g4 pao mages ka8e fora simera sigoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή