Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Οταν η πουτσα φτάνει στο λαιμό..γαύροι τοτε βάζετε μυαλό !!!




ΠΑΟΚάρα το μεγαλείο σου ,τελειωμό δεν έχει.



Τον έκανε "πελάτη" τον γαύρο ο ΠΑΟΚ μας (Παράδοση εεεεεε? Ναααααα ).Επικράτησε με 1-0 στο Καραΐσκάκη του Ολυμπιακού και είναι πλέον στο Champions League .Το σεντόνι θα τεντώσει και εφέτος στον Ναό μας.


Ένας ουρανός γεμάτος άστρα ανοίγεται από πάνω μας. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχοντας πετάξει τα βαρίδια που είχε στα πόδια του, ετοιμάζεται να πετάξει ως αετός που είναι εκεί ψηλά, εκεί ψηλά που τον οραματίστηκαν οι παπούδες μας που τον ίδρυσαν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το πάντρεμα της αυτοκρατορικής Πόλης και της Θεσσαλονικιώτικης λεβεντιάς. Το DNA του είναι ξεχωριστό, είναι άλλη στόφα.
Η σημερινή έκσταση είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι στους Βουλινούς, στους Μπατατούδηδες και τους Γούμενους. Αυτούς που δεν προσκύνησαν ποτέ και κράτησαν το όνειρό τους αμόλυντο κι ανόθευτο. .
Στα αδικοχαμένα αδέρφια μας που "έφυγαν" κατά τη διάρκεια μιας από τις χιλιάδες εκδρομές.
Στους δεκάδες παοκτσήδες που δεν πρόλαβαν να δουν τον Π.Α.Ο.Κ. να ταπεινώνει τη σάπια δικτατορία του Κόκκαλη.
9 χρόνια ακριβώς πέρασαν από τότε που τα ασπρόμαυρα καραβάνια πλημμύρισαν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και φιλοδώρησαν με 4 γκολ το ερυθρόλευκο υποκατάστημα της Ιντρακόμ.
Σήμερα ολοκληρώθηκε μία ακόμη απίστευτη μαγκιά σε 3 επεισόδια. Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό.
Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ. χαλάλι όλες οι πίκρες που μας σκόρπισες, μας ξεπλήρωσες με την τωρινή σου απογείωση.
Αφιερωμένο στην παλιά γενιά του Τσαρπανά και του Μάκη.
Και στον δάσκαλο Θόδωρο Παρασίδη που μας έμαθε να κοιτάμε πάντα και μόνο ψηλότερα...




Ερυθρόλευκα…αποκαΐδια άφησε το ασπρόμαυρο τανκ .Με την παλικαρίσια νίκη αυτή η ομάδα μας σφράγισε την συμμετοχή της στους προκριματικούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και περιμένουμε να μάθουμε με αγωνιά τους προσεχούς αντιπάλους μας .


Στις 27 και 28 Ιουλίου (3 και 4 Αυγούστου οι επαναληπτικοί) ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.Σε αυτόν τον γύρο ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων .

Αν ο ΠΑΟΚ βρεθεί στα πλέι οφ (τελευταίος γύρος πριν τους ομίλους) του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 17-18 (24-25 οι επαναληπτικοί).Στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η ομάδα θα είναι επίσης στους ανίσχυρους, κάτι που σημαίνει ότι θα βρούμε στον δρόμο μας ομάδα μεγάλης δυναμικότητας

Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Europa League. Αν αποκλειστεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.








Επειδή εμείς οι οπαδοί δεν ξεχνάμε οφείλουμε ένα τεράστιο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτούς που βάλανε το κεφάλι τους στην γκιλοτίνα .Σ 'αυτούς που ακούσανε τόσα κι όμως δεν κωλώσανε σε τίποτα. Σ' αυτούς που μας κάνανε να ξαναχαμογελάσουμε μετά από πολλά πολλά χρόνια....



Θόδωρε Ζαγοράκη,Ζήση Βρυζα ,Fernando Santos σας ευχαριστούμε...!!


Τεράστια η χαρά η σημερινή, δικαίωση για πολλούς .

Θα πω ότι είναι δικαίωση και για μας τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δώσει από το υστέρημά μας ένα σκασμό λεφτά για διαρκείας, μετοχές, μπουτίκ, μίνι διαρκείς κλπ.
Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του,η μόνη ελπίδα μας να πάμε μπροστά είναι η μαζική μας συμμετοχής σε όλα.Στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ,στο μπάσκετ και στον Α.Σ ΠΑΟΚ.


ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.




Δεν χρειάζεται να στείλετε τον ιατροδικαστή ρόμπες.Τα αίματα στο χορτάρι του Καραϊσκάκης δεν ήταν από το πρόσωπο του Γιασέρ αλλά από τις αιμορροΐδες του Νικοπολίδη.



ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΤΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ






Υ.Γ 1: Ούτε σκηνοθετημένα να τα είχαμε τα αποτελέσματα.Το γκολ στο 95 της Αεκ στην γειτονιά της Χαριλάου ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Y.Γ 2: Οι θυγατρικές ομάδες υπάρχουν για να εξυπηρετούν τις μεγάλες.Προτείνουμε να ακουστεί ο ύμνος του Champions League στο Κλεάνθης Βικελίδης τώρα!!

Y.Γ 3:
http://www.youtube.com/watch?v=w0Vv9l5K7bM

Y.Γ 4: Γεννηθηκαν πολλά ΠΑΟΚτσάκια σήμερα και αυτό ειναι ένα μεγάλο κέρδος.

6 σχόλια:

  1. ax ax ax pali poutsara fagan...opws leei k o begos petalesssss mouuuuu!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OSO PLHRWNE O KOKALHS XERINTOUSAN TWRA TI EGEINE RE PAIDIA FTENE H PAIXTES SAS OPWS LETE;ANTE GEIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΠΛΗ ΗΔΟΝΗ!
    1)ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ οσφπ!
    2)Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ρούλη ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣ.Λ. ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!
    ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΣΚΟΥΛΙΚΩΝ.
    ΑΦΟΥ ΚΡΥΦΟΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο,έχετε παρατηρήσει ότι το paokmania ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
    Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασπρα μαλλια στην κεφαλη(απτην αριστερη πλευρα), κακα μαντατα στην ψωλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΣΑΝ ΣΤΡΑΒΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩΩ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΣΜΙΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή