Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Θέμα Δημήτρη Σαλπιγγίδη



Θέλεις τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη πίσω στον Π.Α.Ο.Κ? Ε τότε είσαι φυτό, είσαι πρόβατο ,είσαι ΠΑΟΚτσής δυο και τριών χρονών,εισαι πνευματικό παιδί του Κώστα Βασιλόπουλου και του Στάυρακα του Κολκα , εισαι ΠΑΟΚτσης 2-3 χρονων, ,συχνάζεις κάπου εκεί στις θύρες 1-2-3 ,εισαι yes sir στον μεγάλο Θόδωρα Ζαγοράκη,εισαι πουθενάς,είσαι ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα και στις εκδρομές πουθενά.

Δεν θέλεις τον Σαλπιγγίδη στον Π.Α.Ο.Κ ? Είσαι πρεζάκιας,είσαι ρετσινοπνίκτης,είσαι μπαχαλάκιας,εισαι ο καρκίνος του Π.Α.Ο.Κ μας,εισαι πολέμιος της διοίκησης Ζαγοράκη,εισαι κατακάθι της ιδιας μας της κοινωνίας,εισαι και καλά ιδεολόγος,εισαι η αιτία που η ομάδα μας δεν παει μπροστά,εισαι η ισχυρή μειοψηφία που ανεβάζει και κατεβάζει διοικήσεις κτλ,κτλ,κτλ.

Το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγιδη εχει πολύ πλάκα,διότι παίρνουμε τις ταμπέλες και τις μοιράζουμε αριστερά και δεξιά.


Θα ήθελα να πω κάτι έχοντας μια συζήτηση τις προάλλες με έναν τυπά ,σαρανταπεντάρη(45 ετών) ΠΑΟΚτσή που εχει κόψει το γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια.Η κουβέντα μαζί του με ανάγκασε να δω τα πραγματα διαφορετικα .Η τοποθέτησή μου ειναι η εξής :

''Τελικά και γω μαλάκας είμαι που έλεγα δεν τον γουστάρω, να μην έρθει, να πάει να γαμηθεί, να ψοφησει κτλ κτλ κτλ που λέγαμε οι περισσότεροι .Πραγματικά στα αρχιδια μου ο ποδοσφαιριστής Δημήτριος Σαλπιγγίδης.Πραγματικα ερθει δεν ερθει δεν θα με αγγιξει καθολου.''

Εχουμε δεχτεί άλλα και άλλα τόσα χρόνια και ετοιμαζόμαστε να φέρουμε την καταστροφή στην πιθανότητα έλευσης του Σάλπι. Τελικά ο Π.Α.Ο.Κ τι ειναι για μάς? Ειναι μια ανώνυμη εταιριά ? Ένα απλό σωματείο ? Ειναι μια Κυριακή για να ξεσκάσεις?

Γιατι εαν τον δούμε τον ΠΑΟΚ μας έτσι,καλώς μας ηρθε ο Γκαγκάτσης,καλώς να ορισει και ο Σαλπιγγίδης,καλώς να μας ανεβάσει συν +10% τα διαρκειάς ο Θόδωρας ,καλώς να τα σκάμε καθε τρεις και λίγο με την Αυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ),καλώς να μας δινει χορηγίες ο Βγενόπουλος με Δέλτα ,Μόλτο και να γινεται η φανέλα μας σίχαμα, καλώς να μας δανειζει παικτες ο Παναθηναικός που ειναι ο διεκδηκητής μας, καλώς να παραμεινει και ο Κατσαρης στην θέση του εδώ και χρόνια και να εμφανιζεται στον 3ο τελικό για να σηκώσει το κύπελλο του Πρωταθλητή στο Χάντμπολ και από κάτω να φωνάζουμε το όνομα του, καλώς να ειναι αραχτός στην Άνω πόλη ο Πανελούδης και να πινει τα ουζάκια του,καλώς να κυκλοφορει ανάμεσα μας και ο μεσιέ Γούμενος σαν να μην έγινε τίποτα, καλώς ηρθε και το λαμόγιο ο Στράτος Γιδόπουλος και πανηγυριζε και το κύπελλο με τον Μπατατούδη,καλως να αφήνουμε τον κάθε Πετρουλάκη ,Βασιλίπουλο και Μπούζα να μας πλασάρουν την Αθήνα σαν υπευθυνη για όλα τα δεινά συνγκαλύπτοντας παράλληλα τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς εχθρους της ομάδας. Καλώς να μας πετάξε εκτος Ουέφα ένας Ατρόμητος ενώ ειχαμε καρδίσει την εισοδο μας στην διοργάνωση απο το Πρωτάθλημα,καλώς έρχεται οποιοδήποτε κοράκι θέλει ο Κοκκαλης εδώ και τόσα χρόνια και μας κάνει πλάκα στην Τούμπα,καλώς σε λίγο καιρο να μας πούνε δυστυχώς για το καλό του Π.Α.Ο.Κ το γήπεδο δεν θα γινει στιν Τούμπα αλλα στην Πυλαία καθώς και άλλα πολλά ........και θα γεμισουμε ολόληρο το blog με αυτά.



Αν ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλά μια ανώνυμη εταιρία αλλά κάτι παραπάνω θα έκανες κάτι για ολά τα παραπάνω.Και εσύ που πολεμάς λυσσαλέα την έλευση του Δημητρη Σαλπιγγιδη και εσύ που κωλοτουμπιάζεις και τον δέχεσαι πίσω.Θα εξαιρεσω μόνο μια ισχνή μειοψηφία που πραγματικά εχει τον Π.Α.Ο.Κ πάνω απο την οικογένεια της ,πάνω απ'ολα τα ιδανικά της.Δεν αντιλέγω οτι κάποιοι απο αυτούς μπορει να μας διαβάζουν τώρα και πραγματικά να πονάνε και να γυρνάνε τα μυαλά τους στην πιθανότητα έλευσης του Κοντού.


Κάποτε θα έλεγα οτι ειμαι ένας απο αυτούς.Τώρα δεν μπορώ να το πω.Αγαπώ τον ΠΑΟΚ παθολογικά αλλα δεν ειμαι διατεθειμένος να αφοσοιωθώ σε ένα πόλεμο διαρκείας για να μην έρθει ο χ και ο ψ Σαλπιγγίδης (και οταν λεω διαρκειας εννοώ οτι πλέον το μπαλάκι πέρασε στην διοίκηση Ζαγοράκη).Υπάρχει μεγαλύτερος καθημερινός πόλεμος εκεί έξω και κάθε μέρα που περνάει χειροτερεύει η κατάσταση.Δεν γινεται να μας γαμάνε πατόκορφα και εμεις να ξημεροβραδιάζουμε ασχολούμενοι με την επιστροφή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή που θα πέρνει 700 χιλιάδες ευρώ ,οταν εμεις δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε 700 ευρώ για τον μήνα και την πάρτυ μας.


Lipton4

18 σχόλια:

  1. swstaa ola..k omwc auth einai olh i ali9eia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ειπες πολυ σωστα.. Το παν ειναι να μην ερθει διχονοια στην ομαδα μας λογω του οτι μερικοι προτιμουν την ελευση του ενω αλλοι οχι. Σαν πλεονεκτης και ατομο που θελω το καλο της ομαδας και να μπαινει μες το γηπεδο με παικταραδες δε λεω οχι στ Σαλπιγγιδη. Ετσι πρεπει να σκεφτουμε για το καλο του ΠΑΟΚ και οχι να σκοτωνομαστε για να οικονομανε αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ,ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ(ΓΟΥΜΕΝΟΥ),Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΙΣ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΑΝΕΙΑ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΡΥΖΑ-ΛΑΟΥ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ,ΤΟΥΜΠΑΛΑΦΑ Η ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΟΕΡΑ Η ΟΧΙ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΕΡΤΙΦΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ.ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΑΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ.ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΟΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.(ΒΛΕΠΕ ΒΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΚΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΣΕΡΤΖΙΟ ΒΡΥΖΑΣ..ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΡΡΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ...

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.?

    ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. salpigidi poutanas gie psofa!zagoraki mpastarde lamogio!!paok einai mono o laos tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΩΣΙΒΙΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ...ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΝΤΕ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ..
    ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΘΥΡΑ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όσο ξενερώνουν οι δημοσιογραφίσκοι όταν μια ομάδα δεν διοικείται από τις φυλλάδες αλλά από σοβαρούς ανθρώπους μέσα στα γραφεία του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο ξενερώνουν οπαδοί σαν εσένα που νιώθουν πως χάνουν την δύναμη να κάνουν αυτοί τα κουμάντα στον ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι αυτοι που φωναζουν τωρα για τον σαλπιγγιδη,που ηταν αυτες οι ΚΟΤΕΣ οταν ηρθε ο δυναστης του ΠΑΟΚ,βασιλης γκαγκατσης στην ομαδα μας?που ησασταν εσεις ολοι ρε ΚΟΤΕΣ..φυσικα και "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ" αλλα δεν μπορειτε να μιλατε ορισμενοι ΦΕΛΟΙ οταν κανατε μοκο στην υποθεση γκαγκατση...σκεφτειτε τι τραβηξε η ομαδα μας απο τον γκαγκατση και μετα βριστε τον κοντο..ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωφειλω να πω πως στο τελος ανατριχιασα! αντε ξυπνηστε ρε! σας γαμανε δεν εχετε να φατε και ασχολειστε με τον καθενα ο οποιος κανει την ζωαρα του και στα αρχιδια του σας γραφει.οι αρχαιοι ελεγαν παν μετρον αριστον, καλος ο ΠΑΟΚ καλη η τουμπα, τρελη η αγαπη μας και η καυλα μας, αλλα να εχουμε και ορια! ασ κοιταξουμε τις ζωες μας και λιγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re thelete na milhsoume sovara kai alithina?re dn paei n eine k o anastasiadhs p tha rthei sthn omada,to simadiko eine na exei apotelesma.na ta doume logika,eine pl grigoros pathiasmenos k sgra PIO APOTELESMATIKOS APO FILOMENO K MUSLIMOVIC ara an pexei ta 3/4 p epeze palia se mas h estw to 2/4 p epeze ta prwta xronia sto pao tote exoume ena plk kalo epithetiko p tha mas vohtheisei n pexoume pio epithitika p tha eine h filosofia tou Costa h tou allou ths braga.Twra gia to parapanw filo,dio pragmata tha tou pw.1on amwrfote file m,oi arxaioi elegan metron ariston k oxi pan,k 2on AN DN EINE H ZWH SOU O PAOK AN H THESSALONIKH AN H TAVERNA AN TA LADADIKA AN OI PANEMORFES VOUNOKORFES K H PANEMORPH PERIOXH MAS(NE TA PERIXWRA ENNOW) DN S THIMIZOUN THN PAOKARA MAS AN O LEUKOS PIRGOS K H THALASSA TOU THERMAIKOU DN S THIMZOUN TON PAOK K TO ERGO TOU K THN ISTORIA TOU TOTE DN EISAI PAOKKKKKKKKK!!!!!!!!O PAOK EINE TROPOS ZWHS IDEA AGAPH GIA KATI PARAPANW APO MIA APLH OMADA EINE H ISTORIA THS THESSALONIKHS KAI THS POLHS,H MALLON EINE H OMADA P XEKINHSE APO KAPOIOUS PROSFIGES K DOPIOUS STIS TOTE FTWXOGEITONIES K EGINE O AFEDHS TWN VALKANIWN K TWN PERIXWRWN.efxaristw p me diavasate,enas erwteumenos PAOKTZHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θελουμε να κανουμε ομαδα ΝΑΙ η ΟΧΙ???
    Τι παπαριες ειναι αυτες τωρα?
    Ετσι ομαδα δεν γινεται.
    Ετσι δεν πας σε Τσαμπ.Λ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδια Αρειανος ειμαι. Δεν ξερω αν σας ενδιαφερει η αποψη ενος τριτου, αν θα δημοσιευθει ή αν θα λογοκριθει, αυτο που εχω να πω ομως ειναι οτι παντα φτανετε στην πηγη και τα γαματε ολα με τα κομπλεξ και τα συμπλεγματα σας που δεν εχετε καταφερει ακομα να ξεπερασετε. Ξερω θα μου πειτε να κοιταω την ομαδα μου, μιλαω κι εγω ο ετσι, ο αλλιως κτλ. Λεω απλα μια γνωμη πανω στο θεμα. Ο Σαλπιγγιδης μπορει καλλιστα να βρει μια αλλη ομαδα και οχι μονο στην ελλαδα (πχ μπορει και στην γερμανια που εχουν περαση τα ελληνικα φορ) στην οποια ενδεχομενος να παιρνει και περισσοτερα λεφτα. ΕΣΕΙΣ ομως για να βρειτε αλλον επιθετικο της κλασης του θελετε πανω απο 2-3 μυρια. Αν καταφερετε τελικα να αποτρεψετε αυτη την μεταγραφη το μονο που θα κερδισετε ειναι η αισθηση της "περηφανιας" του λαου ενω εχετε δεχτει τοσα και τοσα αλλα ,τα οποια αναφερει λεπτομερως και ευστοχα ο Λιπτον4, και για τα οποια εθελοτυφλειτε οι περισσοτεροι. Αυτα που θα χασετε αγωνιστικα (γιατι δυστυχως το ποδοσφαιρο παιζεται στον αγωνιστικο χωρο και οχι στις κερδκιδες) ειναι πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα κερδισετε σαν λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειμαι 61 χρονων ΠΑΟΚ απο παιδακι.
    Βλεπω τον ΠΑΟΚ απο το Συντριβαν, για οσους ξερουν τον ΠΑΟΚ πριν την Τουμπα.
    Βλεπετε τι γινεται στους δηθεν ισχυρους του κεντρου, σκοτωνονται.
    Ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια να τους αφησουμε πισω.
    Εχουμε ισως την καλυτερη Διοικηση, που υπαρχει στην Ελλαδα και τους καλυτερους φιλαθλους.
    Θελουμε παικτες και για καποιον σαν τον Σαλπιγγιδη θελουμε τοσα φραγκα που δεν μπορουμε να τα βρουμε και εαν τα βρισκαμε θα επιανε;;;
    Στο σημερινο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν εγωισμοι, ειναι επαγκελματικο.
    Αρκετα υποφεραμε με τα διαφορα λαμογια.
    Μην φερνουμε δυσκολιες στην Διοικηση.
    Εχατε σκεφτει αυριο το πρωι να πει η Διοικηση, αει σιχτιρ, παρτε το μαγαζι και να παει σπιτι της ;;;;;
    Θα αρχισουν παλι οι εποχες της απαξιωσης, δεν βλεπετε διπλα σας τι γινεται ;;;;;;
    Αφηστε τους εγωισμους και τις χαζομαρες και αφηστε να προχωρησει ο ΠΑΟΚ στον δρομο, του χωρις εμποδια.
    Εσεις εχετε σκεφτει ποση ζημια κανατε στον ΠΑΟΚ με τα επεισοδια και τις φασαριες, τζαμπατζηδες.
    Εχετε στοιχισει σε προστιμα, πιο πολλα απο οτι εχετε πληρωσει για εισητηρια και κανετε τους τιμητες.
    Αν ειστε μαγκες και θελετε να κανετε κουμαντο εσεις, αγοραστε τον ΠΑΟΚ συντηρειστε τον και αφηστε τις μαγκιες εκ του ασφαλους.
    Ζαγορακη κανε την δουλεια σου και αν σε πιεσουν πηγαινε σπιτι σου προκειμενου να εχεις τον καθε εναν αμυαλο να σε βριζει.


    Νικος
    Ενας ΦΙΛΑΘΛΟΣ και μετοχος του ΠΑΟΚ,
    απο την εποχη του Λεανδρου και του Παπαδακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Simfono me oles ts apopseis kai eidika me tn kirio pou ine 61 xronon ego eime 16 xronon esto kai elaxista exo mia poli mikri ebiria apo oso exete oloi esis.to 8ema epistrofi tou dimitri prokali megali dixonia meta3i mas.ego ime enas apo tous polous pou 8eli na girisei o salpi stn omada pou agapa kai asxeta an to exi dixi me kako tropo gia auto 8elo na vgei kai na zitisei signomi gia osa exi kanei.oloi lipon oi opioi dn to goustarete kai kl kanete gt esis xasate ts diakopes sas tote gia na ton kratisete.gousto sas kai kapelos alla!! mn prokalite provlima stn omada oi opia an imaste ennomenoi oloi fetos 8a ftasi pio psila apo ti itan persi epi f santos gi auto oloi diarkias gt vlepete pos mas polemai to kratos px opap oli ennomenoi re kai o paok pano apo ola pano apo egoismous kai pano apo olous apo zagoraki vriza salpiggidi kai ka8e enan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ti na pw re... varethika... egw eimai kata.. ama xtypisei dikefalo sto stithos dn tha 3anapatisw toumba mexri na figei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή