Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Παοκτσήδικη επικαιρότητα

Καλησπερα στα αδέρφια μας ...και στα τσακίδια όσοι αλλόθρησκοι διαβάζουν το blog μας.Τον τελευταίο καιρό την παοκτσήδικη επικαιρότητα απασχολούν 2 κυριάρχα ζητήματα.Το προπονητικό και η μεταγραφολογία.

Προπονητικό


Η πιθανή έλευση του Δερμιτζάκη μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς και δικαιολογημένα συγκρατημένους.Με εναν''μεγάλο'' προπονητη τύπου Φερέιρα της Πόρτο ή Μπόλονι της Σταντάρ Λιέγης "εξαγοράζεις" την υπομονή.Με Δερμιτζακη δεν θα υπαρχει αντιστοιχη στηριξη.Τα 2 προβλήματα που εντοπίζουμε ειναι:
α) πως θα επιβληθεί ο Δερμιτζάκης στα απαιτητικά αποδυτήρια της ομάδας?
β) όταν είχε έρθει ο Σαντος, υπήρχαν αυτοί που στηριζαν τον Σάντος ,αυτοί που ένιωθαν οτι τα κακά αποτελέσματα είναι παροδικά και οι καλύτερες μέρς θα έρθουν, όχι επειδη το έλεγε η διοίκηση αλλα επειδή ο Σάντος ενέπνεε προσδοκία για κάτι τέτοιο με τη μεθοδικότητα του και τη δουλειά που τραβούσε σε συνδυασμό με την εμπειρία. Εδώ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο για τον Δερμιτζάκη λόγω μικρής εμπειρίας. Άρα όση στήριξη υπάρχει, είναι μόνο γιατί είναι επιλογή της διοίκησης και δεύτερον ελπίζουμε οτι το μάθημα του Σάντος για την υπομονή στη δουλειά ενός προπονητή είναι κάτιπου θα βγει.

Μεταγραφολογία


Εχουμε μια τεράστια ευκαιρία μπροστά μας τόσο σε επίπεδο ευρωπαικών διοργανώσεων όσο και σε αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος (με τα μπάχαλα που βλέπουμε να επικρατούν στους ανταγωνιστές μας) και βλέπω να αντιμετιπίζουμε το θέμα της μεταγραφολογίας μας με οκνηρία.
Σε λιγότερο απο 2 μηνες δίνουμε προκριματικά ομίλων Τσάμπιονς Λινκ και το θεματολόγιο του ΠΑΟΚ στα μέσα εξαντλείται στο τι θα πει και τι θα κλασει ο Αγγελής(μάνατζερ του Σαλπιγγίδη) και αν το σκεφτεται ή όχι ο Κοστα ή ο Δερμιτζάκης.... που ολα δειχνουν πως ο πρώτος τελικα προτιμα το μεγαθηριο της ακαντεμικα και ο δεύτερος βρισκεται πολύ κοντά στον να αποτελει προπονητή στον ΠΑΟΚ.
Επικοινωνιακά στοιχίζει η όλη κατάσταση (κι ας έχουν δρομολογηθεί αυτα τα θέματα). Στοιχίζει γιατί περνάει προς τα εξω ότι βαδίζουμε χωρίς να ξέρουμε τι θα κανουμε.
Ας τελειωνουν καποια πραματα μεσα στη βδομαδαπου ήδη διανύομε και ας επισφαλίσουμε αυτο που μας διακρίνει απ' τους αλλους: δηλαδη οτι ειμαστε πολυ πιο σοβαροι στη δουλεια μας!

Όσον αφορά τους άλλους...

Καλά που υπάρχουν και τα ''αθλητικά νέα'' να καυτηριάζουν οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στον ελληνικό αθλητισμό ανεξαρτήτως σωματειακής προέλευσης. Δεν είδατε τι τεράστιο πρωτοσέλιδο είχαν τις προάλες που ο Φασούλας χάρισε το Δελφινάριο στον Ολυμπιακό( μαζί με το οικόπεδο και το κτήριο πρέπει να μιλάμε για ''δωράκι'' αξίας καμιάς πενηνταριάς ''χαρτιών'') για να κάνει κολυμβητήριο? Κλάψε ρε Σκόρδα. Όσο περισσότερο πονάτε, τόσο περισσότερο εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες ευχαριστιόμαστε.
Ως σκάνδαλο ονομάζουν το ''ΝΑΙ'' του ΟΠΑΠ για την χρηματοδότηση των έργων στην Τούμπα.Έχουν σκάσει απο το κακό τους.Άρχισαν ήδη να στέλνουν e-mail σε υπουργούς ,βουλευτάδες και troktiko .Ο δε Super Τριά , 4 άρθρα έγραψε και τα χώνει στον ΟΠΑΠ και στο κράτος.Μεχρι και στην Μέρκελ και στο ΔΝΤ ειναι ικανοί να στείλουν e-mails.
Εχουν λυσσάξει κανονικά....Ο Super 3 ,όπως πάντα πιστός στο ''Εμεις κοιτάμε πρώτα το σπίτι μας''.

Θαυμάστε και την νεα στολή των ρουφιάνων της πόλης .



Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά και στους τυπάδες που εκφέρουν άποψη για τον ΠΑΟΚ μας.Στους λεγόμενους καναπεδάκηδες που έχουν πάρει σβάρνα οποιοδήποτε διαδικτιακό τόπο ανακαλύπτουν για να εκφράζουν το πόσο ΠΑΟΚ ειναι . Αστοιχείωτοι,καμμένοι απο την ζωή,commanda του πληκτρολογίου ,λιοντάρια στο pc και γατάκια στην ζωή. Δυστυχώς ,όσο μόδιστρος των video και να ειναι κάποιος, όσο ''αλάνι'' και να το παιζει πίσω απο ένα κουτί άλλο σε τόσο σε σπασαρχιδάκι εξελλίσεται το οποιοδήποτε ιντερνετοπαίδι.Και δεν πατάει το πόδι του στο Ναό,και τα βάζει με αυτούς που δίνουν απο το υστέρημά τους για να βοηθήσουν την ομάδα μας,τον ΠΑΟΚ μας.Οποιος δε, έχει αντιθετη άποψη με αυτόν ,καταβριζεται και στοχοποιείται.Τιμή και δόξα στους tziko και alton4 , στους πρώτους δηλαδή που κατάλαβαν, όχι τι καπνό φουμάρει,αλλά τι βρώμικο κατεβάζει στις καντίνες που ''δεν'' υπάρχουν έξω απο τον Ναό.Φυσικά και ο λόγος γινεται για τον miechel (username ).Οχι τον πρωην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ,αλλα για ένα λιονταράκι που κρυβεται πίσω απο αυτο το ψευδώνυμο.

Καλά μυαλά.



Lipton4

3 σχόλια:

  1. Re sy aytos den einai o steenage pou kanei ta video gia to paokmania?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεπω στελνεις στα τσακιδια τους "αλλοθρησκους" αλλα εισαι πληρως ενημερωμενος για τα πρωτοσελιδα των αθλητικων νεων, τα αρθρα του super3 κτλ.

    ΠΑΟΚτσηδικη περηφανια σε λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή