Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

FUCK RED GAYS

Ooo partizane,volimo te mi scrim sviim gde ti da igras tu su tvoji grobary,samo tebi verni samo tebi odani.



Η Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι, δίχως άλλο, η σταχτοπούτα του εφετινού Φάιναλ Φορ, δεδομένου ότι κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς τα αδέρφια μας οι Σέρβοι να φτάσουν ως και το Παρίσι. Τέσσερα μέλη της βασικής πεντάδας αποχαιρέτησαν το Βελιγράδι το περασμένο καλοκαίρι: Βελίτσκοβιτς, Τέπιτς, Τρίπκοβιτς, Λάσμε (σε Ρεάλ Μ., ΠΑΟ, Μπανταλόνα, Μακάμπι, αντίστοιχα), οπότε θα έπρεπε να συντελεστεί ένα μικρό… θαύμα για να επιβιώσει η Παρτιζάν στον ανταγωνισμό της Ευρωλίγκα. Κι όμως, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, όχι μόνο κατάφερε να διατηρήσει την Πρωταθλήτρια Σερβίας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αλλά την οδήγησε με καταπληκτική μαεστρία και στο Φάιναλ Φορ!



Η Παρτιζάν είναι, αυτό που συνηθίζουμε να λέμε, ομάδα του προπονητή. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και η σφραγίδα του Βουγιόσεβιτς είναι πιο διακριτή από ποτέ. Στην οργάνωση το βάρος πέφτεις στους Μακάλεμπ και Ράσιτς. Ο πρώτος είναι αληθινός… δαίμονας, εξαιρετικά γρήγορος και εκρηκτικός με καταπληκτικές ικανότητες στη διείσδυση. Μπορεί να εκτελέσει ή να δημιουργήσει με όπλο αυτήν την ταχύτητά του «τρυπώντας» την αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, ο Ράσιτς προσφέρει περισσότερο με το καλό περιφερειακό σουτ, το οποίο δεν διαθέτει ο Μακάλεμπ.


Ο Κέτσμαν είναι ο "συνδετικός κρίκος" των δύο, προσδίδει άλλη ποιότητα με την εμπειρία και την προσωπικότητά του. Τα 210 εκατοστά του Βέσελι προσθέτουν πονοκέφαλο σε όλους τους αντιπάλους στη θέση "3", ενώ Ρόμπερτς και Μάριτς συνθέτουν εξαιρετικό δίδυμο στη ρακέτα. Ο Αμερικανός κυνηγά κάθε φάση με την ενέργειά του, ο Μάριτς σκοράρει και κερδίζει φάουλ κατά βούληση, ενώ και οι δυο τους κάνουν θραύση στα ριμπάουντ. Ο Βράνιες ξέρει πια να χρησιμοποιεί πολύ καλά το τεράστιο κορμί του (2μ30) και οι υπόλοιποι να "καμουφλάρουν" την αδυναμία του στα πόδια (είναι αρκετά αργός).


Ο Βουγιόσεβιτς βασίζεται σε 6-7 παίκτες. Πρωταρχικό μέλημα είναι η ομάδα να καλύπτει τις αδυναμίες του ατόμου και να αναδεικνύει τα προτερήματά του. Με την πιεστική και σκληρή άμυνα έχει στόχο να μειώσει τον αριθμό των επιθέσεων του αντιπάλου. Η ίδια θα τρέξει μόνο μετά από κλέψιμο ή τάπα και δεν θα ρισκάρει ποτέ να "ανοίξει" τον ρυθμό. Θα κυνηγήσει τα επιθετικά ριμπάουντ και θα χρησιμοποιήσει ζώνη, ιδιαίτερα όταν στο παρκέ βρίσκεται ο δυσκίνητος Βράνες. Γνωρίζει να αντιμετωπίζει και να αναχαιτίζει το πικ-εν-ρολ, έχοντας δουλέψει πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα. Μετά τις διαδοχικές επιτυχίες της εφετινής χρονιάς, η αυτοπεποίθηση των παικτών έχει ανέβει κατακόρυφα.




FUCK RED GAYS.
GOD BE WITH YOU IN PARIS.
ISTE BOJE ISTA VERA.



Partizan you can do it!!!



Lipton4

6 σχόλια:

  1. Άϊντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!
    Γιατί είναι σαν να παίζουμε εμείς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aderfopoiisi me tous servous pou sas gamane kathe fora pou erxonte ellada!. Iparxei video pou fainontai ta orgia se sindesmo tou paok me tous psolarades tous servous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ Η ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;Η ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.;Η ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΪΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΛΑΒΟΝΙΑ(ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ) ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ;Η ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ;Α ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΛΛΑΔΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ...ΑΔΕΡΦΙΑ.ΠΟΙΟΙ;ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ!ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ(ΜΑΣ)ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΑΕΔΡΦΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΑΒΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi adelfopoiiseis einai gia tis adelfes

    paokßpartiyan orthodoxoi mpastardoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAS GAMAW KAI TOUS TREIS MAZI TOUS TELEFTAIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή