Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μινι ανασκοπηση και 3η αγωνιστική(by Kaisaras)

Χαιρετώ όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ του μπλογκ. Ελπίζω να είστε όλοι καλά κ να έχετε βάλει κ κανά ψιλό στην τσέπη μετά τη 2η αγωνιστική του Μουντιάλ. Η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκαν αρκετά τα πράγματα σε αυτή τη 2η αγωνιστική, είδαμε αρκετά γκολ κ σε γενικές γραμμές κ στοιχηματικά άρχισε να στρώνει το πράγμα. Το αρνητικό στη 2η αγωνιστική είναι ότι είδαμε κακές διαιτησίες. Κάποιες εξ΄ αυτών καθόρισαν αποτέλεσμα, όπως ας πούμε στο ματς ΗΠΑ – ΑΛΓΕΡΙΑ ή στον αγώνα της Χιλής με την Ελβετία, όπου σφαγιάστηκε η Ελβετία (κ δεν είναι υπερβολικό το ρήμα που χρησιμοποιώ). Κ βέβαια είδαμε κακή διαιτησία κ στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Συνοπτικά τη 2η αγωνιστική είδα :

Μια Γαλλία να είναι ανύπαρκτη. Πραγματικά είναι να λυπάσαι αυτό το πράγμα που κατέβηκε να αγωνιστεί με το Μεξικό. Την πόνταρα τονίζοντας ότι είναι κακή ομάδα, ότι δεν έχει προπονητή, αλλά πίστευα ότι δε θα τρωγε γκολ κ ήλπιζα ότι τουλάχιστον μια φορά θα σκοράρει. Τελικά διαψεύστηκα.
Μια Ουρουγουάη να είναι σοβαρή κ η οποία λογικά βγαίνοντας 1η στον όμιλο έχει τα φόντα τουλάχιστον να πάει 8αδα.
Μια Αργεντινή εξαιρετική μεσοεπιθετικά να σμπαραλιάζει την Ν. Κορέα. Μεσοαμυντικά όμως πάλι έδειξε ότι έχει κενά.
Την εθνική μας ομάδα να εκμεταλλεύεται την ανοητή αποβολή αντιπάλου κ παίζοντας ψυχωμένα, όχι μόνο να πετυχαίνει το 1ο της γκολ σε Μουντιάλ, αλλά να παίρνει κ μία παλληκαρίσια νίκη. Κ μόνο ότι την 3η αγωνιστική παίζει την πρόκρισή της, για μένα είναι ως ένα βαθμό επιτυχία για την εθνική μας ομάδα.
Μια Αγγλία να είναι απογοητευτική κ να κινδυνεύει πλέον ακόμα κ με αποκλεισμό από τη φάση των 16.
Μια Γερμανία να είναι πάλι πολύ καλή, αλλά να χάνει από την κακή Σερβία, γιατί κοιμήθηκε ο Θεός. Ο Σέρβος για άλλη μια φορά με απογοήτευσε κ ας κέρδισε. Είναι κακή ομάδα η Σερβία.
Την Γκάνα να μην μπορεί να κερδίσει την Αυστραλία παίζοντας για πολλή ώρα με παίχτη παραπάνω κ τώρα να πρέπει να μη χάσει από τη Γερμανία, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Την Ολλανδία να προκρίνεται στην επόμενη φάση, πάλι χωρίς να παίξει καλή μπάλα.
Τη σοβαρή ομάδα Παραγουάη να κερδίζει τη Σλοβακία κ τον Ιταλό να απογοητεύει κ σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Τη Βραζιλία να παίζει καλή μπάλα κ τον Κακά πάνω που ξύπνησε από τον αγωνιστικό λήθαργο να αποβάλλεται.
Τη Χιλή να πετυχαίνει 2η νίκη αλλά παρόλα αυτά να κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός φάσης των 16.
Κ τέλος την Ισπανία να κερδίζει εύκολα την Ονδούρα κ σε συνδυασμό με την ήττα της Ελβετίας να ελπίζει ξανά στην πρωτιά του ομίλου που συμμετέχει.

Στοιχηματικά είχα προτείνει τα εξής για τη 2η αγωνιστική
‘’κρατώ από τη 2η αγωνιστική τις Αργεντινή, Γαλλία, Παραγουάη κ το over 2,5 γκολ για την Ισπανία.
Θα τα ρίξω μια ξερή 4αδα σε μέτριο ποντάρισμα για τα δικά μου δεδομένα κ ίσως τα κάνω κ 2 3αδες με τις Αργεντινή κ Παραγουάη κ στα 2 δελτία κ μοιράζοντας στο ένα τη Γαλλία κ στο άλλο το over των Ισπανών.
Κ θα βάλω κάπου σίγουρα κ τον Πάντελιτς να βάλει γκολ απέναντι στο Γερμανό. Αυτό ίσως το κάνω 2αδα με Ιγκουαϊν σήμερα, απέναντι στην Κορέα’’.

Η 4αδα δεν πέρασε. Για να μαι ειλικρινής, έριξα κ την 3αδα χωρίς το Γάλλο κ να πω την αλήθεια εκεί τσατίστηκα που δεν πληρώθηκα, γιατί το ματς της Ισπανίας έπρεπε βάσει εικόνας κ εξέλιξης να ρθει over. Μέχρι κ πέναλτι έχασαν οι Ισπανοί με το σκορ να είναι στο 2-0.
Πάλι καλά πέρασε έστω κ κουτσουρεμμένα η πρόταση με τους σκόρερ, αλλά πλήρωσε μόνο το 2,75 του Ιγκουαϊν, καθώς ο Πάντελιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου, οπότε υπολογίστηκε ως μονάδα ο Σέρβος.
Γενικά νιώθω δικαιωμένος που τόνισα από την 1η μας επαφή ότι δε θα ασχοληθώ σοβαρά με τους αγώνες στοιχηματικά, παρά μονάχα στην 3η κ τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ ότι ειδικά όσοι ποντάρουν σε καθημερινή βάση, είναι σε συντριπτικά ποσοστά χαμένοι ως τώρα.
Εκεί όμως που έγινε το πάρτι ήταν στην πρόταση διαρκείας που έκανα το βράδι της Τετάρτης. Όποιος πείστηκε κ ακολούθησε, ήδη μπορεί να λέει ότι έβγαλε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ κέρδος. Είχα γράψει την περασμένη Τετάρτη για τον Ιγκουαϊν :
‘’ Έκανα ένα μέτριο ποντάρισμα να βγει 1ος σκόρερ Μουντιάλ σε απόδοση 29 κ ένα δυνατό ποντάρισμα σε απόδοση 9,2 κ 9 να μπει στην 1η 4αδα των σκόρερ του Μουντιάλ ΄΄.
Κ την επόμενη μέρα ο εξαιρετικός αυτός επιθετικός έκανε χατ τρικ. Κ το 29 σε πρωτιά μπορούσε πλέον να πουληθεί, ενώ το 9 για να μπει στην 1η 4αδα (που όταν το έγραψα το κείμενο είχε πέσει στο 6,Cool μπορούσε να πουληθεί σε τιμή 1,45. Για όσους παίζουν στοίχημα στο ανταλλακτήριο, ξέρουν ότι είτε μπορούσαν να πουλήσουν όλο το ποντάρισμα τους παίρνοντας όλο το κεφάλαιό τους πίσω κ περιμένοντας απλά είτε μπορούσαν να κάνουν τέτοια διαχείριση ώστε να έχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ, ακόμα κ αν ο Ιγκουαϊν δεν έβγαινε καν μέσα στην 1η 4αδα των σκόρερ. Αποκόμμιζαν επομένως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΕΡΔΗ, κ μάλιστα σε διπλό ποντάρισμα. Ακόμα και από την περασμένη Τετάρτη.

Βέβαια το πάρτι με τα στοιχήματα διαρκείας δε σταματά εκεί. Όποιος διάβασε το κείμενο με τις προτάσεις για στοιχήματα διαρκείας θα θυμάται ότι είχα προτείνει πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ τους Φαμπιάνο κ Βίγια για πρώτους σκόρερ του Μουντιάλ σε αποδόσεις πάρα πολύ καλές, όσον αφορά το στοίχημα του 1ου σκόρερ του Μουντιάλ. Φαμπιάνο πιτσίλισε 2 φορές, ο δε Βίγια κ αυτός 2, κ θα μπορούσε να είχε βάλει κ 3ο γκολ, αλλά ο μλκς (χαχαχα) αστόχησε σε πέναλτι με την Ονδούρα. Δεν πειράζει, μην είμαστε αχάριστοι. Πάντως με λίγη τύχη κ καλή διαχείριση μπορούμε να βγάλουμε λεφτά κ από τους 3 (Ιγκουαϊν, Φαμπιάνο, Βίγια) κ ας βγει ένας από τους 3 1ος σκόρερ.


Πολύ καλά πάνε γενικά κ τα άλλα στοιχήματα διαρκείας που είχα προτείνει στο σχετικό κείμενο. Να πω απλά ότι οι Φορλάν, Φαμπιάνο (έστω κ με τον Ελάνο αυτός) κ ο Βίγια είναι με 2 γκολ οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους για την ώρα. Κ οι 3 είχαν προταθεί. Μένει να πάρει μπρος κ ο Ρούνεϊ, γιατί η 3αδα Βίγια – Φαμπιάνο – Ρούνεϊ έχει πονταριστεί αρκετά καλά.
Υπάρχουν κ 2 προτάσεις για πρωτιές κ 1ος – 2ος στον όμιλο, που κ αυτά είναι σε καλό δρόμο. Με την ολοκλήρωση κ της 3ης αγωνιστικής θα κάνω μια σούμα, να δούμε τι πετύχαμε κ τι όχι. Άλλωστε έχω γράψει από την 1η στιγμή ότι στο Μουντιάλ θα επικεντρώσω κυρίως στα στοιχήματα διαρκείας κ μετά στην 3η κ τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Σήμερα διεξάγονται 4 παιχνίδια. Για να πω την αλήθεια μάλλον δεν πρόκειται να ποντάρω κανένα από τα 4, άντε να βάλω κάπου την Ουρουγουάη λόγω απόδοσης. Παρόλα αυτά θα γράψω λίγες κουβέντες για τα σημερινά παιχνίδια. Θεωρώ όμως ότι το ζουμί είναι τις επόμενες 3 ημέρες. Για όλα τα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα υπάρξει κείμενο αύριο.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Νότια Αφρική v Γαλλία 3.25 3.30 2.30

Τώρα εδώ τι να ποντάρεις ? Κ οι 2 έχουν βαθμολογικά ελπίδες για πρόκριση, αν το Μεξικό ηττηθεί. Όμως οι ελπίδες αυτές είναι καθαρά θεωρητικές. Κ οι 2 είναι κακές ομάδες. Η δε Γαλλία δεν είναι καν ομάδα. Εκεί σκοτώνονται ο ένας με τον άλλο. Σοβαρός παίχτης με αυτό το παιχνίδι δεν ασχολείται ΠΟΤΕ.

Μεξικό v Ουρουγουάη 3.75 1.80 4.50

Καταρχήν με ισοπαλία προκρίνονται κ οι 2 στους 16, ασχέτως τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου. Όμως έχει διαφορά να περάσεις 1ος από τον όμιλο κ να αποφύγεις στους 16 την Αργεντινή από το να περάσεις στους 16 κ να πέσεις πάνω στην παρέα του Μέσι. Η Ουρουγουάη αν δε χάσει προκρίνεται ως 1η, αν ηττηθεί περνά το Μεξικό ως 1ο. Επειδή θεωρώ ότι ούτε ο Γάλλος ούτε ο Ν. Αφρικάνος μπορούν να κερδίσουν ο ένας τον άλλο με πολλά γκολ, θεωρώ ότι το ματς θα παιχτεί στα ίσα κ όχι για το Χ. Οι Μεξικάνοι έχουν λόγο να χτυπήσουν το ματς. Δε θα χουν τον καλό επιθετικό Βέλα της Άρσεναλ λόγω τραυματισμού. Για να μαι ειλικρινής θεωρώ το 4,50 στην Ουρουγουάη πάρα πολύ υψηλό, είναι καλύτερη ομάδα από το Μεξικό. Αν το βάλω κάπου θα είναι μονάχα σε χαλαρό δελτίο. Κ δεν ξέρω καν αν θα το βάλω κ πουθενά.

Ελλάδα v Αργεντινή 6.00 3.80 1.61

Καταρχήν η Αργεντινή έχει καπαρώσει την 1η θέση. Πρέπει να γίνουν σημεία κ τέρατα για να τη χάσει. Ο Μαραντόνα θα ξεκουράσει 6-7 βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά όπως δήλωσε το Μέσι θα τον ξεκινήσει. Βέβαια οι αναπληρωματικοί της Αργεντινής είναι κ αυτοί σούπερ παίχτες. Για παράδειγμα δε θα ξεκινήσουν οι Ιγκουαϊν κ Τέβεζ μπροστά, αλλά τη θέση τους θα πάρουν οι Μιλίτο κ Αγκουέρο, οι οποίοι είναι κ αυτοί παιχταράδες. Η εθνική μας από την άλλη ακόμα κ να κερδίσει, δεν είναι σίγουρο ότι προκρίνεται. Επίσης μπορεί να προκριθεί κ με ισοπαλία, αν η Κορέα χάσει από τη Νιγηρία. Γενικά γίνεται ένας μικρός χαμός με τα σενάρια πρόκρισης. Κ επειδή πάνω κάτω τα ξέρετε όλοι κ δε θέλω να σας κουράσω, θα σας πω ότι δεν πρόκειται να ποντάρω τπτ. Εύχομαι φυσικά η εθνική μας να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νιγηρία v Νότια Κορέα 3.00 3.25 2.50

Η Νιγηρία μπορεί να μετρά 2 ήττες ως τώρα, αλλά με νίκη της με 2 γκολ διαφορά σε συνδυασμό με ήττα δική μας, προκρίνεται. Τώρα το αν το καταφέρει, είναι άλλο θέμα. Η Νιγηρία θα έχει 2-3 απουσίες, οι 2 βασικών παιχτών. Προσωπικά θεωρώ ότι από τον όμιλο αυτό ως 2η ομάδα θα περάσει η Ν Κορέα. Τώρα αν θα προκριθεί με ισοπαλία ή με νίκη της, δεν το ξέρω. Ούτε σε αυτό το ματς θα ποντάρω κάτι.

Γενικά τα σημερινά παιχνίδια στοιχηματικά δε με τσιγκλάνε να ασχοληθώ μαζί τους. Κ επειδή δεν είμαι από αυτούς που παίζουν κάθε μέρα στοίχημα, σήμερα θα κάτσω να δω την μπαλίτσα μου, χωρίς όμως να ρίξω ούτε μισό ευρώ.
Όπως ανέφερα κ παραπάνω για όλα τα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα υπάρξει κείμενο αύριο, εκεί που υπάρχουν μεν επιλογές, αλλά πλην του σημείου των ΗΠΑ, όλα τα άλλα σημεία που βλέπω είναι πετσοκομμένα.
Αυτά από μένα για την ώρα. Εις το επανειδείν.


Kaisaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου