Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Επιστρέφει ο Σάντος???






Από χθες το βράδυ κυκλοφορεί έντονα ένα σενάριο που αφορά την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Και αυτό αφορά έναν αρκετά γνώριμο. Άλλωστε καθόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο του «Δικεφάλου» του βορρά. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος.




Και τι λέει το σενάριο: Στην περίπτωση που δεν κλειστεί προπονητής από το εξωτερικό θα τεθεί θέμα επιστροφής του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ!!! Το κατά πόσο εφικτό είναι να γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο; Θα γνωρίζουμε εντός των προσεχών ωρών, οπότε και θα γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.


Kαι επειδή η πηγή της πληροφόρησης ειναι το γνωστό παπαδοσάιτ της sportnet ...οφειλουμε να είμαστε υπερβολικά επιφυλακτική για την εγκυρότητα αυτής της δημοσίευσης.

Πιστεύω πάντως πως ό,τι ακούμε και διαβάζουμε δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και τις πρώτες επιλογές τις κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Διαβάζουμε τις σίγουρες καβάντζες περισσότερο ή τους αλμυρούς.

Μεγάλη πάντως σχολή η Ιταλική. Ιδιαίτερα στους προπονητές πάνω στην τακτική. Ταιριάζει στο στυλ της ομάδας. Μακάρι να πάρουμε Ιταλό.

Lipton4

2 σχόλια:

  1. ο δον με τα χάλια των γαυροχανουμοβάζελων, περπατώντας θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα του χρόνου, τι μύγα τον τσίμπησε και πήγε για ξεκούραση δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8elo n do t 8 kanoun autoi p PALI girisan k arxisan n krazoun tn santos molis efige...tr dld an 3anar8ei ti??? ola kala pali???

    ΑπάντησηΔιαγραφή