Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τίτλοι τέλους....

Ειδηση :Η 7λεπτη συμμετοχή του Σταύρου Λαμπριάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για τα πλέι οφ της Superleague, ήταν η τελευταία του ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πέντε μήνες πριν συμπληρώσει τα 35 του χρόνια, ο πολύπειρος επιθετικός αποφάσισε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα να κλείσει την καριέρα του στον αρη της καρδιάς του.



Στο άκουσμα αυτής της ειδησης,κοιτάς το ημερολόγιο να δεις εαν εχουμε πρωταπριλιά.Kαι αφού βεβαιωθείς οτι δεν ειναι 1 του Απρίλη αράζεις να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της ειδησης που ειδαν τα μάτια σου ή ακουσαν τα αυτιά σου!!!

-Οχι ρε Σταύρο ξανασκέψου το.....!!!!

-Σταμάτησε ο λαμπριάκος; Κανονικά πρέπει να σταματήσει και το Μουντιάλ γιατί τέτοιοι παίχτες βγαίνουν κάθε 40 χρόνια.Όσα έχει να πάρει τίτλο και η ομάδα της καρδιάς του.

Λαμπρό τέλος για τον τεράστιο Λαμπριάκο.Αφού χόρτασε τίτλους με την ομάδα, για την οποία-κατά δήλωση του ιδίου-έχει φάει πέτρες, έκλεισε την λαμπρότατη καριέρα του με την επάξια κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, που κοσμεί την τροπεοθήκη του μεγάλου αρεως, της ομάδας των τίτλων.Οι αρχές της πόλης μας θα πρέπει να τιμήσουν το παγκόσμιο ίνδαλμα εκατομμυρίων παιδιών κ στην πλατεία Αριστοτέλους αντί για άγαλμα του Καραμανλή να στήσουν τον ανδριάντα του πανμέγιστου Λαμπριάκου, του δυνάστη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου...

Επίσης συμφωνα με πληροφοριες η κυβερνηση εξεταζει την προοπτικη να κηρύξει αύριο εθνικό πένθος για το γεγονός οτι ο ποδοσφαιριστής Λαμπριάκος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!Και μάλιστα στην ομάδα της καρδίας του.Μεγάλε Σταυρο θα σε θυμόμαστε παντα!Αλλωστε η αξια σου ειναι κατι παραπανω απο αναγνωρισμενη!Δεν θα ξεχασουμε ΠΟΤΕ την αποθεωση που γνωρισες 2 φορες στο ιδιο γηπεδο μαλιστα στις 2 μοναδικες φετινες σου συμμετοχες(Τυχαιο???Δεν νομιζω.......)!Το κενο που αφηνεις στο ποδοσφαιρο της Ελλαδας ειναι τεραστιο και δυσαναπληρωτο!

Οι στιγμές αφθονου γέλιου που μας χάρισες θα μείνουν στις καρδιες μας!!!


Αντε και τωρα οι ψευτοτσαμπουκάδες, με τον ΠΑΟΚ μόνο, θα ανταμειφθουν με μια θεση στην ομάδα. Καιρός να εξαργυρώσει την ''τεράστια'' συνεισφορά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Θα τον προσλάβουν πάλι με ''χαρτάκι''.

Και πάντα στο μυαλό του θα βρίσκεται ένα σύνθημα,που τραγουδούσε όλη η Τουμπα.
Συνθημα-προτροπή προς τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ...

Βάλε μέσα τον Λαμπριάκο
να του σκι,να του σκίσουμε
τον πάτο.




Lipton4

14 σχόλια:

  1. etsi stayro!!!!!!!!!!!! stauro zoume proedro!!!! na se doume!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i malakia einai pws einai tritoi sti poli ...
    kai oi tritoi sini8ws vgazoune fimes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΗΣΟΥΝ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΙΚ ΓΚΑΛΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ"6" ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΛΩΝΙΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑ) ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΑΡΕΙΑΝΟ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ....ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ Γ@ΜΗΜΕΝΟ κουρκΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΣ......(ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ)ΑΡΗΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΤΣΑΓΑΝΟ,ΝΕΥΡΟ,ΑΦΟΣΙΩΣΗ.ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΡΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΕΤΟΣ.ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MONO VLAXOMAGKIA ITAN TO POUSTRAKI...VROMOSKOULIKA TIS FAPAS MIA ZOI POUTSO, KAI DIXOS SALIO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re ti mas noiazei o lampriakos k o aroulis,mi tous dinetai aksia tous tipotenious..PAOK O ENAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. e re gamwto giati stamataei twra me poion tha gelame stin toumpa reeee???pwpw ti gelio exei pesei sikwthike gia zestama kai oloi twn apothwname xa0ax0xa0xa00a0xa0xa are stauro....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεγαλη απωλεια για τον ελληνικο αθλητισμο.εχω ομως μια απορια κρεμαει τα ποδοσφαιρικα του παπουτσια λεει το ρεπορταζ ποτε ομως τα φορεσε? μια ζωη παγκητησ ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος πρόεδρος ομάδας της Β.Ελλάδος θα κάνει πάρτυ που πλέον το τρελό αγόρι θα έχει χρόνο για να ασχολείτε όλη μέρα μαζί του!!!!
    Στο καλό Σταύρακα και κόψε επιτέλους το γαμημένο το Marlboro!!!Κάποιοι νοιάζονται ειλικρινά για την υγςία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιπτον αγορινα μου, επικοινωνησε μαζι μου μεσω πμ στο φορουμ του Μετροπολις, εχω να σου πω κατι σημαντικο. Ντερεκ.Κολεμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. etsi post gia ton STAURAKA!
    Stauro lene ton mpampa sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή