Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πούλα τους τρέλα Ζαγοράκη




Μπράβο πάντως στο Ζαγοράκη για την πρωτοβουλία του, καλά κάνει και τους πουλάει τρελίτσα τους αθηναίους. Όπως τον κράζουμε για τα άσχημα, πρέπει να του δίνουμε τα εύσημα για τα σωστά.

Αφού δεν θέλαν να δώσουν τα λεφτά για την επιχορήγηση( που καλά κάνανε για μένα, δικαίωμα τους ήταν και τους δώσαμε και λαβή), ας κάνουν τώρα τα κουμάντα τους ένα δίμηνο να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Παρεμπιπτόντως με 60.000 κόσμο στο πρώτο μάτς και και 30.000 στο δεύτερο( στην χειρότερη περίπτωση αν υποθέσουμε πως αποκλειόμαστε απο το CL και πάμε προκριματικά Europa) και μέσο όρο 40 ευρώ το εισητήριο, σημαίνει αυτόματα πάνω απο τρισήμιση μύρια έσοδα μόνο απο τα μάτς αυτά. Άν βάλεις και τηλεοπτικά, λεφτά που σου δίνει η ΟΥΕΦΑ μόνο απο τα προκριματικά(190.000 για το πρώτο μάτς, κανά κατοστάρικο για τα προκριματικά του Europa), τηλεοπτικά κτλ. η ομάδα θα έχει έσοδα πάνω απο 4.000.000 μόνο απο αυτά τα δύο μάτς. Αν περάσουμε απο τον πρώτο προκριματικό του CL δεν το συζητάω, θα έχουμε για πλάκα σίγουρα 70.000 στον τελευταίο προκριματικό και πάμε για έσοδα άνω των 6 εκατομμυρίων απο τις εισπράξεις μόνο. Μη σας πώ πως και να μην είχε πρόβλημα η Τούμπα, έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα.

Ασε που θα σκάσουν και τα σκουλήκια που θα τους σπάσουμε το ρεκορ σε οπαδική εκδρομή.

Φαντάστειτε μόνο τον τρόμο που θα τους πιάσει στη ΓΑΔΑ στη σκέψη 50.000 ΠΑΟΚτσήδων να κατεβαίνουν στην Αθήνα και της ''συνύπαρξης'' τους με τα εγχώρια γαβροβαζελοχανουμια. Βάλε και τους ΠΑΟΚτσήδες απο τη Ν.Ελλάδα που θα πάνε, βάλε και τους σέρβους της Παρτιζάν που θα κατέβουν, δεν θέλει και πολύ για να έχουμε επανάληψη της μάχης της Χαιρώνειας επι αθηναϊκού εδάφους.

Ετοιμο και το προγραμμα της εκδρομής

(Καντε κλικ στην εικονα για να την δειτε καλυτερα)

Lipton4


13 σχόλια:

  1. mn kanoume kamia mlkia twra k mas gamisoun t kwlaraki lew egw....gt an ginoun episodeia mono o paok tha xasei....kaneis allos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa....polu kalo to programma...

    ego pantos thelo na paok mia volta apo to mikrolimano gia kanena gavro tiganito...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na perasoume kai mia boltitsa apo tin poutana tin boyLH........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΜΑΕΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
    ΓΑΜΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙς ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΑΚΑ,ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΑΤΡΑ 2ΩΡΙΤΣΕΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ Β.ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΑΝΟΣ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ. ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος Τετάρτη, Ιούνιος 02, 2010 12:32:00 πμ

    Τουλαχιστόν αυτοί δεν τρώνε ξύλο από τις Αφιδνες μέχρι την τάφρο του ΟΑΚΑ,ουτε αφήνουν 30 βάζελους να τους παίρνουν τα πανιά.
    Αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμες και δεκάδες άλλες μόνο ο "περιούσιος λαός" του ρούλη τις έχει προσφέρει και συνεχίζει ακάθεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SE FWNAZOYN SKOULIKI SE LENE ERPETOOOOOOO , KAI THS FAPAS AFENTIKOOOOOOOOO....MAKARI NA PAI3OYME STHN XAVOYZA .. 8A GINEI TO ELA NA DEIS.. PAOK RE MOYNIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρύα πιάτα σερβίρω λέμε,περάστε,τα παγωμένα λέμε τα πιάτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα τα λετε παιδια.αλλα πρεπει να προσεχουμε για να μην κανουμε καμια βλακεια,γιατι οι αθηναιοι οτι κανουμε το κατακρινουν αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Epitelous pio psila thn mpala!!!!!!!!!!!!!!
    An valoume 100 dimiries mat,10000 astynomikous,10 patriot klp.oute aytoi den kseroun ti kostos tha exei h malakia tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά ωραία όλα αυτά αλλά πέρα απο την πλάκα είναι πολύ σημαντικό αυτη τη φορά να μη γίνουν μαλακίες, εδώ είναι Ευρώπη δεν είναι Ελλαδιστάν, στην πρώτη μαλακία σου τραβάνε ένα αποκλεισμό απο κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά άντε να σηκώσεις κεφάλι...Θυμηθείτε τι πάθαμε το '91 μετά τις μαλακίες που έγιναν στο μάτς με την Παρί...

    Kaizer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. lipton ti anrtisara itan auti....eskises xaxaxaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή