Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

3η αγωνιστική Mundial (By kaisaras)

Εδώ και σήμερα για να δούμε τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, πλην αυτών που έγιναν χθες βέβαια. Η εθνική μας τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί, καθώς έχασε με 2-0 από την Αργεντινή, σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη κριτική, αφού η ομάδα μας αναγκάστηκε να κάνει 3 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού. Θεωρώ πάντως την παρουσία της εθνικής μας ως ένα βαθμό πετυχημένη. Τουλάχιστον αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, σε αντίθεση με το μουντιάλ του 1994 ή το Ευρωπαϊκό του 2008.
Στα στοιχηματικά έγραψα χθες ότι το μοναδικό ματς που άξιζε να πονταριστεί ήταν η νίκη της Ουρουγουάης στο εξαιρετικό 4,50 κ δικαιώθηκα.
Αφού τονίσω ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρά πρώτα η συνολική διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση κ τέλος τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, προχωράω κ στην ανάλυση των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής που υπολείπονται.

23 Ιουν 17:00 ΗΠΑ v Αλγερία 2.00 3.40 4.00

Ο Αμερικάνος με δεδομένο ότι θα νικήσει ο Άγγλος, θέλει νίκη για να προκριθεί στους 16. Έχει μάλιστα σοβαρές πιθανότητες να πάρει κ την 1η θέση στον όμιλο. Η Αλγερία από την άλλη έχει κ αυτή βαθμολογικά ελπίδες για πρόκριση, αλλά θέλει μόνο νίκη, για να το πετύχει. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι δε θα κλειστεί, καθώς δεν της αρκεί απλά να μη χάσει.
Θεωρώ ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν, η απόδοση στο σημείο είναι εξαιρετική, προσωπικά θα το δινα το σημείο στο 1,80. Οπότε καταλαβαίνετε από τη στιγμή που δίνεται κ σε απόδοση 2, το τσιμπάω κ φεύγω.

23 Ιουν 17:00 Σλοβενία v Αγγλία 7.50 4.50 1.44

Ο Άγγλος είναι ως τώρα από τις απογοητεύσεις της διοργάνωσης. 3ο ματς θα είναι αυτό κ καλά καλά ο Καπέλο δεν έχει βρει ακόμα μόνιμο σχήμα. Πάλι ετοιμάζει αλλαγές, κάποιες εξ αυτών θα είναι κ αναγκαστικές. Προόριζε για δίδυμο στόπερ τους Τέρι – Φέρντιναντ, τραυματίστηκε πριν το Μουντιάλ ο δεύτερος, έβαλε στο 1ο ματς τον Κινγκ, τραυματίστηκε κ αυτός, στο 2ο παιχνίδι έπαιξε ο Κάραγκερ, τώρα είναι τιμωρημένος, οπότε ο Καπέλο θα δοκιμάσει άλλο δίδυμο στόπερ, μάλλον με Τέρι – Άπσον. Πέρα από τα παραπάνω, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Από την άλλη η Σλοβενία αν δε χάσει περνά στην επόμενη φάση. Πολλοί θα πέσουν με τα μούτρα στην Αγγλία, με τη λογική ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κερδίσει. Όποιος παίζει με αυτό το σκεπτικό στοίχημα, σε βάθος χρόνου είναι χαμένος από χέρι. Προσωπικά στο 1,44 δε θα παιζα Αγγλία ΠΟΤΕ. Δεν έχει δείξει τπτ ως τώρα, έχει απουσίες, έχει κ κακό κλίμα, δε με νοιάζει τι θα κάνει. Ας κερδίσει κ 5-0, στο 1,44 δεν τη βάζω σε δελτίο μου.

23 Ιουν 21:30 Αυστραλία v Σερβία 4.20 3.50 1.90

Το Σέρβο τον πίστευα πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Όμως ξεροκέφαλος δεν είμαι. Ως ομάδα είναι κακή ομάδα. Μπορεί να κέρδισε τη Γερμανία, όμως κοιμήθηκε ο Θεός σε εκείνο το ματς. Είναι κ ανόητοι ως ομάδα οι Σέρβοι, έχοντας κάνει κ στα 2 παιχνίδια πέναλτι που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει, ειδικά αυτό στο ματς με τη Γερμανία. Από την άλλη οι Αυστραλοί έχουν μαθηματικές ελπίδες, αρκεί να κερδίσουν αυτοί κ να χάσει η Γερμανία από την Γκάνα. Σέρβο δεν παίζω, γιατί ως ομάδα δε μου χει δείξει τπτ στα 2 πρώτα ματς. Αυστραλό δεν παίζω, γιατί θεωρώ ότι ναι μεν έχει ελπίδες, αλλά μαθηματικά μονάχα, οπότε απέχω κ από αυτό το ματς.

23 Ιουν 21:30 Γκάνα v Γερμανία 7.00 4.20 1.50

Εδώ προβληματίζομαι. Προβληματίζομαι γιατί θέλω να παίξω Γερμανό, αλλά η απόδοση είναι πετσοκομμένη. Τον πιστεύω όμως το Γερμανό, μου χει αρέσει πολύ ως τώρα. Ο Κλόζε δε θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας, αλλά έχει λύσεις ο Λεβ, λογικά τη θέση του θα πάρει ο καλός striker Κακάου. Ο Γερμανός με νίκη βγαίνει κατά 99% πρώτος στον όμιλο. Αν δεν κερδίσει μάλιστα, κινδυνεύει σοβαρότατα να μείνει εκτός συνέχειας, σε περίπτωση που κερδίσει ο Σέρβος. Η δε Γκάνα αν χάσει κ κερδίσει ο Σέρβος, λέει αντίο. Όποιος πιστεύει τον Γερμανό κ του κάνει ως απόδοση το 1,53, το βάζει σε δελτίο του.

24 Ιουν 17:00 Παραγουάη v Νέα Ζηλανδία 1.50 4.00 7.00

Άλλο ένα σημείο που βλέπω, αλλά με χαλάει η απόδοση είναι η νίκη της Παραγουάης. Η Παραγουάη είναι σοβαρή ομάδα κ για να της βάλεις γκολ πρέπει να φτύσεις αίμα. Έχει κ πολύ καλή επιθετική γραμμή. Το μόνο που νομίζω ότι της λείπει είναι ένας καλός επιτελικός χαφ. Με νίκη βγαίνει 1η κ δεν τη νοιάζει τπτ κ αποφεύγει στη φάση των 16 τον Ολλανδό. Νομίζω ότι θα κερδίσει. Η απόδοση όμως στον άσσο δεν είναι κ τπτ το σπουδαίο. Παρόλα αυτά κρατάω τη νίκη της Παραγουάης στις επιλογές μου.



24 Ιουν 17:00 Σλοβακία v Ιταλία 6.50 4.00 1.53

Ίδιο ματς με το Αγγλία – Σλοβενία. Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι ότι η μεν Ιταλία δεν έχει κακό κλίμα κ ότι η Σλοβακία δεν έχει την ομάδα της Σλοβενίας. Η Σλοβακία είναι κακή ομάδα. Επειδή όμως κ ο Ιταλός δε μου χει δείξει τπτ κ κυρίως ξέροντας ότι οι Ιταλοί στους ομίλους κοιτάζουν ΠΑΝΤΑ την ουσία, δε θα μου κάνει εντύπωση ακόμα κ αν οι Ιταλοί μάθουν ότι κερδίζει η Παραγουάη κ μετά έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο να μη δεχτούν γκολ, παρά στο να πετύχουν. Θεωρώ ότι όποιος ποντάρει Ιταλό θα χει παίξει λάθος. Τους λόγους τους ανέφερα. Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ.

24 Ιουν 21:30 Δανία v Ιαπωνία 2.25 3.30 3.25

Τριπλή του θανάτου. Η Ιαπωνία αν δε χάσει προκρίνεται. Η Δανία θέλει μόνο νίκη. Θεωρώ ότι η Ιαπωνία θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Τώρα δεν ξέρω αν θα το πετύχει είτε νικώντας είτε φέρνοντας ισοπαλία. Το Χ2 είναι μια επιλογή σε 2πλη ευκαιρία, πληρώνει 1,57, αλλά δεν είναι κ για να ορμήξεις.

24 Ιουν 21:30 Καμερούν v Ολλανδία 4.50 3.50 1.83

Τπτ, αδιάφορο παιχνίδι, δε θα με απασχολήσει καθόλου.

25 Ιουν 17:00 Βόρεια Κορέα v Ακτή Ελεφ/στού 8.50 5.00 1.36
Η Ακτή για να προκριθεί θα πρέπει να καλύψει διαφορά 9 γκολ από τον Πορτογάλο. Άντε να χάσει ο Πορτογάλος από τη Βραζιλία με 2 γκολ διαφορά. Θα πρέπει η Ακτή να κερδίσει τουλάχιστον με 7 γκολ διαφορά. Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Μια επιλογή είναι το over 2.5 goal, πληρώνει 1,80, αλλά δεν είναι κ για σοβαρό δελτίο νομίζω.

25 Ιουν 17:00 Πορτογαλία v Βραζιλία 3.75 2.87 2.30

Ο Πορτογάλος έριξε 7 γκολ στη Β. Κορέα έχοντας 6 παίχτες να σκοράρουν. Με νίκη κλέβει την 1η θέση από τη Βραζιλία. Η δε Βραζιλία έπαιξε καλή μπάλα με την Ακτή, αν κ κακώς μέτρησε το 2ο γκολ του Φαμπιάνο. Η Βραζιλία δε θα χει σίγουρα τον Κακά, ο οποίος επιτέλους έδειξε στο ματς με την Ακτή τον παίχτη που όλοι μας έχουμε λατρέψει. Ίσως λείψει κ ο Ελάνο ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς. Μιλάμε δηλαδή για τα 2 βασικά επιτελικά χαφ της Βραζιλίας που οργανώνουν επιθετικά το παιχνίδι της ομάδας. Το παιχνίδι με βάση τις απουσίες της Βραζιλίας είναι ανοιχτό σε όλα.

25 Ιουν 21:30 Ελβετία v Ονδούρες 1.53 4.00 6.50

Ο Ελβετός σφαγιάστηκε στο ματς με τη Χιλή. Δέχτηκε κόκκινη για το τπτ στο 30, μέτρησε γκολ σε βάρος του που δεν έπρεπε να μετρήσει αν κ ήταν ομολογουμένως δύσκολη φάση, θα μπορούσε επίσης να δεχτεί κόκκινη κ η Χιλή. Παρόλα αυτά αν κερδίσει με σκορ πάνω από 1-0 την Ονδούρα, περνά σίγουρα στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι η Ελβετία θα κερδίσει την Ονδούρα, αλλά στο 1,53 μια ομάδα που είναι δύσκολη στο γκολ, δεν μπορώ να την ποντάρω.

25 Ιουν 21:30 Χιλή v Ισπανία 7.00 4.00 1.50

Υπάρχει σενάριο να κερδίσει η Ελβετία με 1-0 κ η Ισπανία επίσης να κερδίσει με 1-0 τη Χιλή. Αν συμβεί αυτό περνά 1η η Ισπανία, 2η η Χιλή κ η Ελβετία πάει σπίτι της. Αν η Ελβετία δεν κερδίσει την Ονδούρα, η Χιλή προκρίνεται κ με ήττα. Γενικά είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Για να μην το κουράζω λοιπόν, θεωρώ ότι η Ισπανία θα κερδίσει. Αλλά κ εδώ η απόδοση είναι χαμηλή. Όποιος θεωρεί ότι αξίζει να ποντάρει νίκη της Ισπανίας στο 1,50 την ποντάρει.

Γενικά από ότι καταλάβατε βλέπω κάποια σημεία, αλλά θεωρώ τις αποδόσεις τους πολύ χαμηλές. Πέρα από τη νίκη των ΗΠΑ που πληρώνει καλά, οι νίκες της Γερμανίας, της Παραγουάης κ της Ισπανίας είναι πετσοκομμένες, προφανώς γιατί οι μπουκ ξέρουν ότι ο πολύς κόσμος θα στραφεί σε αυτά τα σημεία. Για μένα τα καλύτερα σημεία είναι αυτά τα 4, αλλά επειδή σέβομαι τα λεφτά μου, δεν μπορώ να κάνω δυνατό ποντάρισμα ΠΟΤΕ, αν δε μου αρέσει η απόδοση. Βέβαια θα την ποντάρω την 4αδα αυτή, αλλά κ πάλι σε μέτριο ποντάρισμα.
Αγγλία κ Ιταλία δεν παίζω, ανέφερα κ το over της Ακτής κ το X2 της Ιαπωνίας ως επιλογές δευτερεύουσες.
Αυτά από μένα, καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Kaisaras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου