Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αρειανοί Ρουφιάνοι



Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλων ΠΑΟΚ Σταυρούπολης.




Αρειανοί ρουφιάνοι, Αλήτες δημοσιογράφοι

Με τρία επίθετα μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν οι «οπαδοί» της ομάδας της γειτονιάς από την Παπαναστασίου: γλοιώδεις, ανύπαρκτοι, καταδότες. Δεν υπάρχουν καλύτερες κι ευστοχότερες λέξεις για να τους χαρακτηρίσουν καλύτερα! Κι επειδή εμάς δε μας αρέσει να πετάμε απλά τις εκφράσεις και να φεύγουμε, εξηγούμαστε.

Γλοιώδεις, γιατί χρησιμοποιούν εφημερίδες, ραδιόφωνα και κάθε λογής μέσο που πρόσκεινται στα συμφέροντα της ομαδούλας τους, προκειμένου να βάλλουν με κάθε είδους ψευτιές κι ανακρίβειες κατά του μεγάλου οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ. Οι δημοσιογράφοι τους, δίχως ίχνος ντροπής, ανεβάζουν άρθρα και προβάλλουν φωτογραφίες στα εξώφυλλα των Μέσων τους προκειμένου να στοχοποιήσουν το λαό του ΠΑΟΚ και να τον κατατάξουν ως συμμορίες. Εκμεταλλεύονται το βήμα που έχουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι εμείς είμαστε.. οι κακοί και πρέπει με κάθε τρόπο να τους αδειάσουμε τη γωνία, όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι..


Ανύπαρκτοι, γιατί αυτή είναι η κατ’ εξοχήν ορολογία που μπορεί κάποιος να τους αποδώσει. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται οπαδός, επειδή κατάφερε να συνδυάσει μια μέρα το μεσημβρινό του μπάνιο με την παρακολούθηση ενός αγώνα το απόγευμα. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που αυτοαποκαλείται οπαδός τη στιγμή που δε γνωρίζει τι σημαίνει εκδρομή. Μπορεί να ονομαστεί κάλλιστα δρομέας ή μαραθωνοδρόμος, με τίποτα όμως οπαδός.

Άλλωστε, τόσα χρόνια σαν δρομέας μας συστήνεται κάτι που φαίνεται κι από την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το τρέξιμο. Τόσα και τόσα όμορφα βράδια μας ανάγκαζε να περνάμε μαζί του μοιράζοντας τον φάπες και δεν μπορεί να αλλάξει τώρα το.. επάγγελμα όντας από τη φύση του καρπαζοεισπράκτορας .

Καταδότες, γιατί κάθε φορά που συμβαίνουν γεγονότα στο οπαδικό κίνημα, υπάρχει άρρηκτα στενή συνεργασία με τις Ελληνικές διωκτικές αρχές, βοηθώντας τες με φανερό ή όχι τρόπο και δίνοντας τες συνεχώς πληροφορίες ωσάν τους καλύτερους τους συνεργάτες. Δεν είναι μυστικό όταν κάθε φορά που η ΕΛ.ΑΣ. προβαίνει σε συλλήψεις οι ίδιοι και τα Μέσα τους πανηγυρίζουν και δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο που δρουν οι διωκτικές αρχές.



ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
CLUB PAOK STAVROUPOLI
“Born to fight for you”


http://paokfanstavroupoli.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

62 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΑΡΙΑΝΕ.,,,,ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ....ΜΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΜΕ ΤΑ SIDE TOY ΠΑΟΚ......ΡΟΥΦΙΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ αριανοι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗ...ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ Blog ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ..ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝ ΟΜΩΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ..ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ(γιατι το σκουλικι δεν βγηκε τυχαια σαν παρατσουκλι)..ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρουφιάνοι,
    με γειά τα κράνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ εσείς κοτόπουλα με κράνη,
    ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ....ΝΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΛΟΟΥΝ!!! ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ARIANE EVREE TO KWLO SOU GOUSTARW,NA TO GAMAW KAI NA MH STAMATAW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνώ και εγώ,
    λευτεριά στ`αδέρφια που δεν φοβούνται κανένα 13χρονο

    αμ μπός
    μπάουκ είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aντε ρε δεν ντρεπεστε... φουσκωνετε τους πιτσιρικαδες με τα παοκ εισαι και τους ψευτομυθους της μαγκιας (δειλιας) σας και τωρα που τους μπουζουριασαν αντι να αλλαξτε τροπαριο συνεχιζετε στο ιδιο τεμπο της ηρωικης βλακομαγκιας σας..
    τρομαξαμε ολοι ρε απο τις κινητοποιησεις σας!
    θα μας βρουνε μπροστα τους και στοχοποιησεις και αηδιες... πατε να βγειτε και απο πανω

    ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΑΥΤΑ
    ANTE ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΖΩΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχα.οπαδος του αρη.χαχαχαχα.αντε ρε στην βητα εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανέκδοτο δυνατό!
    τι διαφορα εχει ενα μπαοκσης με εναν ΑΡΕΙΑΝΟ στην πρωτη δημοτικου?


    ο μπαοκτσης ειναι 40 χρονων!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟXI RE ALHTES !!!

    PALI TO KOLOKATESTHMENO ME TA KALOPAIDA TOY PAOK TA EVALE .....

    KATO TO SAPIO KATESTHMENO POY TA BAZEI ME TA PAIDIA !!!

    ME AYTA POY KANOYN SPROXNOYN TA PAIDIA STA ....NARKOTIKA KAI STHN MALAMATINA !!

    AISXOS REEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγα ρε!ψευτοτσαμπουκαδες!χεστηκε η πολη!Αντι να μαζεψετε ολα τα ρεμαλια σας,γραφετε και για συμπαρασταση! Οποιος συμπαραστεκεται ας παει κ αυτος στην μπουζου κανα μηνακι να δω εκει την μαγκια.Βλαχακια,ε βλαχακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πάοκ σ αγαπω, παοκ εισ ο ένας , φόνο μες στη Λαρισα δεν έκανε κανένας ! Το κάνατε και σύνθημα κωλοκάφροι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οπαδοι της καφριλας και της στραβοστομιας....τωρα πλεον γινατε και της δολοφονιας και της κλεψιας !!! Ολοι ειστε ιδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. POUTANAS GIE.. KITRINE LAGE..
    KAI STA 100.. THA EIMAI PALU EGW.. NA SAI KUNHGW..

    KALA TA LEEI O GEITONIKOS MAS SUNDESMOS THS STAYROUPOLHS..

    LEMMY 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπάτσοι και παοκια μαζί
    http://www.youtube.com/watch?v=ino5S4_zmTo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν καθαρίζει έτσι εύκολα η βρωμια της πάοκ... πρέπει να πάρει μέρος η πολιτεια και να την αποκλείσει απο κάθε διοργάνωση για κανα 2 χρόνια για να γίνουν αρνάκια, όπως έγινε και στην Αγγλία πρίν χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. RE POUTANAS GIOI.. VROMOSKOYLIKA.. TOSO POLU SAS TSOUZEI POU SAS GAMAME SE OLA? TOSO POLU SAS PONAEI POU O PAOK SAS GAMAEI? EPEIDI SAS KSEROUNE OLOI SAN AFENTIKA THS FAPAS POSO POLU PONAEI O KWLOS SAS? EINAI KAI ENAS ALLOS LOGOS POU SAS PONAEI,EPEIDI SAS GAMAEI PAOKTSHS.. EPEIDI O PATERAS SAS EINAI PAOKTSHS KAI ESEIS EISTAI I SFALIARA MAS KATHE FORA POU DEN KATHESTE KALA.. PALIO ANIPARKTOI.. GAMW TIS MANES SAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε τι συμπτωση ειναι αυτη να συλληφθουν μια μερα μετα τον πετρουλακη) 6 καλομαθημενα προβατα της παοκ......Μηνες, χρονια τους ψαχνανε. Πως τους πιασατε αυτους τους 6 μαζωμένους την ίδια μέρα??? Τυχαιο???

    Δώστους στεγνά ευρουλάκη, δώστους τους βλακαμάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε
    Τετάρτη, Σεπτέμβριος 08, 2010 1:44:00 μμ
    Μπαμπάκας σου είν' ο Γκάλης, αυτός μη το ξεχάσεις ποτέ τρύπιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re tripioi blakes arianoi...pigenete na akusete aris fm na nomizete oti tha perasete apo tus omilus tu europa leage kai meta ela na me ksanapeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΗΘΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΡΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΛΗΨΕΙΣ!!ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ!!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ...ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΚΛΑΨΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΛΙ ,ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ!!ΜΠΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! Η παγκοσμια συνωμοσια που κυνηγαει τον παοκ ξαναχτηπησε!! Τι θα γινει τωρα με την επανασταση??? Ποιος θα μας σωσει απο το κατεστημενο της Αθηνας??? Ειναι ντροπη σ αυτη τη χωρα να εφαρμοζονται οι νομοι... Μα να μην μπορει κανεις να τα σπαει και να δερνει γυναικες και παιδια στη Σουρωτη με την ησυχια του... Απαραδεκτο!!! Οχι φιλοι παοκτσηδες, αυτα δεν τα κανουν αλλοι, μονο εσεις τα κανετε.... Αντε, ποιος σας πιανει στην κλαψα τωρα που βρηκατε και αφορμη!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "" ο Ηλίας Βιολίδης διευκρίνισε ότι "...τα καθαρά έσοδα του ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, δεν θα ξεπεράσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ"" Δειτε τί χόρτο πολυτελείας τους ταίζουν τα 4εκ γίνανε 2,5!!!
    MΠEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπάουγκ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    μπάουγκ είσαι!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα, εχουν παθει τετοια μαλακυνση εγκεφαλου, που και πληρωμενους δολοφονους να τους πουν οτι πιασαν αλλα ειναι μπαοκτζηδες, αλληλεγγυη στα αδερφια θα φωναζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην ασχολείστε μαζί τους ρε αλάνια, τ΄ρτοια βλάκες είναι που τους σας αξιζει ο πετρουλακης ο κολκας και ο βλαχοσελέμπριτυ πρόεδρος Λίλης!!!

    Αλήθεια,
    Τίνος είναι βρε συ Λίλη τα παιδιάάάάάάάάάάάά????
    Τίνος είναι βρε συ Λίλη τα παιδιάάάάάάάάάάάά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ti douleia exete re mounia vrwmoerpeta se selides tou paok;gia ton paok zhte re koufales,alla den to kserete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΘΕΛΕΤΕ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ 80 ΤΟΙΣ 100 ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙ,ΑΝΤΙΦΑ,ΠΑΝΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.FUCK PARTOUZAN AND FASCISM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τόσα πολλά σκουλίκια μαζεμένα από πότε έχουμε να δούμε;
    Αυτός είναι ο "λαός" του πουστ-άρη.
    Ένα μάτσο κομπλεξικές αδελφές.
    Δεν πειράζει,άλλωστε μόνο στο ίντερνετ τα κάνουν.Έξω είναι όλες μούγκο-θόδωροι.
    Θα τα πούμε έξω κορίτσια.Αν έχετε αρχίδια (που δεν έχετε) να φοράτε τα κιτρινόμαυρα φανελάκια σας.
    Ό,τι και να λέτε εδώ μία από τα ίδια.Ποτέ και πουθενά.Αλλά από απόγονους τούρκων, εβραίων και του κακού συναπαντήματος τι να περιμένεις...μέχρι και παρέλαση με τους Γερμανούς έκαναν επί Κατοχής.Ποιός παπ-άρης και ποός λαός,τι να λέμε τώρα.
    Καληνύχτα παιδιά και αύριο πάλι μέρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κλάμα από την Μάρθα Βούρτση της παπαναστασίου,με τα "3 πρωταθλήματα" και το βαρύ κύπελλο του 1970.
    Κλάμα,γκρίνια,ζήλια,κόμπλεξισμός και πάλι το δάκρυ πέφτει κορόμηλο.
    έχουν μαζευτεί τώρα 3 παιδάκια στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς (πίσω-πίσω να μην φαίνονται) και λένε,λένε,λένε...και μετά κλαίνε.Κλαίνε με την κασετούλα που παίζει ο παπάρης FM και οι καφετζούδες τους.
    Γράφουν για πράγματα που ούτε καν είδαν,άκουσαν ή ξέρουν.Όπως οι εβραίοι πρόγονοι τους που έστελναν τον Ιησού από τον Άννα στον Καϊάφα και στο τέλος επειδή ήταν πολύ χέστηδες για να τον ξεκάνουν τον έδωσαν στους Ρωμαίους.
    Άμα ρωτήσεις τους μισούς από αυτούς,πιστεύουν/δεν πιστεύουν την προπαγάνδα που τους πουλάνε τα σαλιγκάρια του σούπερ πίπα.
    Από την άλλη έχεις κάτι λαρισαίους (τα γνωστά τυριά) που μέχρι πριν λίγα χρόνια δήλωναν όλοι ΠΑΟΚ,γκέη,βαζέλια κ.ο.κ. και τα τελευταία χρόνια έκαναν την κωλοτούμπα της ζωής τους και θέλουν να γίνου η μεγαλύτερη ομάδα εκτός Αθηνών,μιας και έχουν περισσότερους τίτλους από το γλοιώδες ερπετό.Ανάξιοι λόγου.
    Ποιός ηθικολογεί τώρα;ο ρούλης;ο επαγγελματίας κουκουλοφόρος καταδότης;ο δοσίλογος,ο ρουφιάνος,ο υπάλληλος αρούλης;που τρώνε ξύλο όπου βρεθούν και όπου σταθούν,που κανείς δεν ξέρει τι έγινε με τα άρθρα 44 και κάτι κρατικές παραχωρήσεις (όχι που μας λένε κρατικοδίαιτους),που έσπευσαν να ψηφίσουν κατά της κατοχύρωσης της βαθμολογίας ενάντια στη γριά,πόσα και πόσα ακόμα...
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί λέει ο σοφός λαός.
    Άλλα τέτοιοι πουσταράδες που είστε τι να καταλάβετε.Είπαμε ίντερνετ και πάλι ίντερνετ.Τα άλλα αφήστε τα,δεν είστε ακόμα έτοιμοι,μόνο στη γελοιότητα και στην κλάψα το παίζετε το χαρτί.
    Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος,Τετάρτη, Σεπτέμβριος 08, 2010 11:59:00 μμ

    1ος γελοίος:Αυτόι που σήκωναν αγκυλωτούς σταυρούς έγιναν αντιφά,αντισκά,αντιμά,και γενικά αντί-.όταν διάλεγες ομάδα ρε σκατό δεν έμαθες ότι παίξατε μπαλίστα με τους ναζί επί Κατοχής;
    Μήπως έχεις κάνει κάποια ερευνα για τα οπαδικά των μπάτσων μικρέ;Μάλλον από την πολλή φάπα που τρως στο σχολείο,μπέρδεψες το 80% της Θεσσαλονίκης με το 80% των μπάτσων της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το να τα βάζετε με γυναίκες είναι λογικό.Μόνο με γυναίκόπαιδα ή τίποτα πεσίματα 5 σε 1,κι αυτό αν μαζέψετε πολύ θάρρος..
    Ποιοι είναι οι παράγοντες του άρη;Ένας παπάρας οδοντοτεχνίτης που την είδε εκδότης και κάτι άλλοι "επιχειρηματίες",ένας μάνατζερ του βάζελου...έναν άνθρωπο της προκοπής είχατε επιστήμονα καρδιοχειρούργο και ο ίδιος σας αποκάλεσε σκουλίκια.Τυχαίο;Δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η πόλη πότε καταλαβαίνει μπάλα και φωνή;Μόνο όταν παίζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ.Ούτε ένα συλλαλητήριο δεν ειστε σε θέση να κάνετε (μαζεύτηκαν γύρω στα 10-15 άτομα μια φορά),οι γριές πιο πολύ ακούστηκαν..αλλά ξέχασα,κανείς δεν σας παίρνει στα σοβαρά,ούτε καν εσείς οι ίδιοι.
    Κοίτα ρε που μετά τη χούντα,μας κάνουν κύρηγμα περί τάξεως,ηθικής και πνεύματος ένα μάτσάκι καριόλες.Να κάνετε ένα πανό με τον Αρτέμη Μάτσα και άλλους γραφικούς καταδότες από τις παλιές ελληνικές ταινίες.
    Αν ήσασταν στην Ισπανία στον εμφύλιο θα φωνάζατε:
    ΦΡΑΝΚΟ-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
    Σιχαμένα ερπετά,πουσταράδες (σας έχουμε και σε βίντεο) και ρουφιάνοι.Πως αλλιώς να περιγράψεις τον συγκεκριμένο "περήφανο" λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. YPARXETE EPD YPARXOUME RE POUTANOSPERMATA, HOOLIGANS TOU PLIKTROLOGIOU...KOTRINOI LAGOI AGKALIAZESTE POLY....GAY OPADOI ALLAZETE STENO OTAN MAS SYNANTATE, SKATOFLOROI MONO DILWSEIS KAI MEGALA LOGIA STO INTERNET....PAANTA THA SAS PIDAME, AGWNISTIKA KAI OPADIKA...OSO PIO GRIGORA TO KALAVETE TOSO LIGOTERO THA TSOUZEI I PATARA SAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καρντάσια, άμα γίνει η στραβή και πάρετε κανά Μουντομπάσκετ δεν πιστεύω να κατέβετε τίποτα Λευκό Πύργο να πανηγυρίσετε, έτσι...??? Για καθήστε καλάάάάάάάάάάάά...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. gamieste koloariana....magiepsate floroi xaxaxaxaxaxaxaxa gamw to spiti sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. RE PAIDIA TI ASXOLISTE ME TOUS ANIPARKTOUS..AFISTE TOUS STIN MIZERIA TOUS......BASTARDA SKOULIKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. XAXAXAXAXAAXAXA EXW GAMITHEI NA GELAW ME TOUS ARIANOUS DEN FTANEI POU ASXOLOUNTE ME TON PAOK LENE KAI OTI NANE..XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ 5 ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εννοείς να σε πηδάνε και οι 5 στις ντουζιέρες;
    άσε, υπάρχουν σκουλικάκια που τον παίρνουν αν θέλεις.
    Ο αλβανι-άρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ROUFIANOI KAI LAGOI KALHTERH SAS FILOI H ASTYNOMIKOI,,,,,,,,,, PAOK PA-NTOY PAOKARA KAI STHN KYPRO SF LEMESOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. LEUTERIA STA ADERFIA MAS..... H ROUFIANIA MONO ME AIMA 3EPLYRONETE,,,, SKOULIKIA ARIANA eiste to rezili tou borra...... paok hools,,,, limassol rules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "SF LEMESOU"
    Τούρκικη ομάδα υποστηρίζεις...?????!!!!
    ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε ζώα,
    Σκεφτήκατε ποτέ γιατι μονο αυτοι του παοκ? Πολυ απλα γιατι αυτους πιασανε. αν ηταν του αρη θα πιαναν του αρη. αν αυτοι που καναν τα συγκεκριμενα επεισόδια ηταν της δοξας δραμας θα πιαναν αυτους της δοξας δραμας. Οσοι μενουμε στη Θεσσαλονικη ομως γνωριζουμε πολυ καλα οτι τα περισσοτερα κατακαθια, δηλ αλβανοι, ρωσοι, αναρχικοι, αιωνιοι μαθητες και φοιτητες που ροκανιζουν τα λεφτα του μπαμπα τους τραμπουκιζοντας ταυτοχρονα γιατι ετσι εκτονωνουν τον μπολικο αερα που περιεχει το κεφαλι τους, βουλγαρογυφτοι, γεωργιανοι, ρουμανοτσιγγανοι, γυφτοι, ναρκομανεις, μεθυστακες κλπ προσεταιριστηκαν τον παοκ οχι επειδη "ο παοκ ειναι ιδεα" αλλα πολυ απλα γιατι οι περισσοτεροι σαματατζηδες, πανηγυρτζηδες θερμοαιμοι και βιαιοι ειναι οι μπαοκτζήδες. Διαφωνεί κανείς? Ετσι, βρισκουν και αυτοι ευκαιρια μεσα στα γενικα επεισοδια και ντου που κανουν τα 17χρονα αμυαλα παοκακια, να ξαφριζουν κανενα πορτοφολι, να σπανε καμια βιτρινα, να τρωνε κουτρα καμια μπουγατσα με κακαο απειλωντας τον μαγαζατορα κλπ. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που σηκωσαν στην τουμπα τουρκικη και βουλγαρικη σημαια σε επισημο αγωνα. Τετοια θελουν να δουν τα ξενοφερτα κατακαθια, δηλ βλαμμενους ελληνες που μισουνε την Ελλαδα.

    Γιατι τους μπουζουριασανε στη στενη και δεν τους εχουν εξω μεχρι να τους δικασουν?
    Απλα γιατι υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ενοχοι, αλλα επισης υπαρχουν και ενδειξεις οτι υπαρχουν και αλλοι που δεν πιαστηκαν. Αν τους ελευθερωναν (φυσικα δε θα σημαινε οτι ειναι αθωοι, απλα θα περιμεναν να δικαστουν απο το σπιτι τους ομως) αφενος πιθανο να εσβηναν στοιχεια που θα οδηγουσαν και σε αλλες συλληψεις, αφετερου ενοψει εκθεσης πιθανο να προκαλουσαν νεα επεισοδια οχι ομως σαν μπαουγκτζήδες αλλα σαν αναρχικοι, διαμαρτυρομενοι κλπ. Ειναι γνωστα ταραχοποια στοιχεια εξαλλου αφου για καποιους απο αυτους ήδη υπηρχαν στοιχεια οτι συμμετειχαν στα επεισοδια της σουρωτης, καθως και στης καβαλας. Αρα καλα παιδια δεν ειναι, καφροι ειναι που απλα τοσο καιρο τους παρακολουθουσαν διακριτικα απο την αστυνομια κα μολις υποπεσανε παλι στο ιδιο αδικημα συνεληφθησαν.
    Δεν σχολιαζω τις ηλιθιοτητες ολκης που διαβάζω "να τους πιασουν ολους και υστερα αυτους" να πιασουν πρωτα ολους τους κλεφτες, να πιασουν ολους τους δολοφονους πρωτα και μετα αυτους κλπ Ειναι απλο. Ενταξει δεν τους πιασανε ολους τους κλεφτες, δολοφονους, καταχραστες, τραμπουκους κλπ αλλα σιγουρα με τη συλληψη και το μπουζουριασμα αυτων των εξι κανανε μια καλη αρχη ή εστω μια προσπαθεια προς αυτην την κατευθυνση.
    Άντε καληνύχτα ζώα, άνεργοι ή κακοπληρωμένοι, υπανάπτυκτοι και αμόρφωτοι... Αντί να διαδηλώσετε για το μαύρο χάλι που σας δέρνει κάντε το για τ' "αδέρφια σας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΡΥΠΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ αρης ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΣΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ep.....ti exoume edw..???euraikh mazwksh...???? xaxaxaxaxaxaxa...ante vre erpeta pate se kana sait sas kai min asxoliste me ton PAOK flwroi!!!! mono gia mages mesw pc eiste....!!!aaa...kai peraste kai apo KORDELIO kamia mera...na sas kerasoume retsina..! xaxaxaxaxaxa....ante bastardakia ,komplexikoi....ROUFIANOI KAI LAGOI TWN MPATSWN KOLLITOI....GAMW TIS MANOULES SAS KOLOFLWROI!!!!! MONO PAOK REEEEEEEEEEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ
    ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Tis manes sas
    Gamame kathe mera
    Poutanas gioi
    Skoulikia arianoi
    Den kserete poion exete patera
    Kai ths mamas sas to mouni TO MOUNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΒΡΕ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ(ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΨΥΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΟ,ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡΑΔΩΝ 1 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ,ΓΚΕΓΚΕ?ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΑΒΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ...ΟΤΑΝ Ο Σ3 ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΗ ΣΤΑ ΛΑΓΟΣΚΟΥΦΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ?ΑΣΕ ΞΕΡΩ.ΓΡΑΦΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...?ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Κ ΠΩΣ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΟΡΙΑ.ΚΑΤΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΕ ΔΕΘ Κ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΜΠΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Κ ΣΤΟ ΔΟΣΙΜΟ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ Κ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΑΣ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΙΧΑ Κ ΖΛΑΤΑΝΟΥ?Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΕ Η ΧΟΥΝΤΑ.ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ Κ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ.ΔΙΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ?ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ''ΒΟΡΕΙΩΝ'' ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΕΠΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΚΕΣΤΑΠΟ Κ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΥΤΕΡ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΕΦΑΛΗ ΚΟΤΑ.ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΧΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΛΟΝ Ε?ΟΠΩΣ Κ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ... ACAB+ANTIFA ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΑΝΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ.
    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ (ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ).
    ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. "ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑΤΑ..."
    ΛΙΓΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
    ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ/ΔΕΘ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΛΕΣ ΕΔΩ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΝΑΡΧΑΣ ΣΤΟ PC.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.
    ΤΙ ΠΕΣΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ,ΟΥΤΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ:

    1)ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    2)ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡΑΔΕΣ ΓΙΑ (ΑΚΟΥΣΟΝ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ "ΨΥΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΟ".ΨΥΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ.ΠΑΛΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ,ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΕΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    3)ΜΙΧΑΣ-ΖΛΑΤΑΝΟΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ LEEDS) ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΧΡΩΜΟΙ-ΑΟΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΠΕΤΑΜΕ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    4)ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΖΑΝΤΑ.
    "...Οι Αρειανοί "έκαψαν" το κέντρο "Καν - Καν", όπου πανηγύρισαν με το δικό τους τρόπο την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Στις φωτογραφίες μας,δύο στιγμιότυπα από το αρειανό αυτό γλέντι. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Κ. ΚΑΜΠΑΝΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ.ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου κ.Γκαλίνας,ο αντιπρόεδρος του Άρεως κ.Γούναρης, Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Κ.ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ,ο βοηθός προπονητού κ.Μπαλτατζής και ο έφορος κ.Ποζάνης.Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο Σπυρίδων με την αδελφή του..."

    http://api.ning.com/files/Xy1IV7GcbB6t3LqzSvn2FUmFt9-p0GPBeQntC4d8FlL4fZ6kWmDoLCCFuq6dzS1t/doc_skoulilkia1.jpg

    5)ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ:
    http://api.ning.com/files/8Y4gPx7zzb-0VPoLZ0ueIjGajKh*cnjnF6n4qyHYIKvEwWb*e6Y7PA9varcqIQRY/maria.jpg

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
    http://api.ning.com/files/GZ7uoywMMlsbA1fnFed*niyEN9A1v94vcsZo0CzMofFfw8zVPAHcdyiq8yMfbpS-/doc_skoulilkia2.jpg

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

    ΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. mono aris re se autin tin poli re den anikete edo kolotourki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ADELFIA MIN ASXWLEISTAI!! KAN!! ME TOUS ARIANOUS!! THN EURAIKH MEIWNOTHATA OUTE NA ASXWLEISE MAZI TOUS DN AKSIZEI!! TZAMPA TOSA PAIDIA SAPIZOUN STHN FULAKH E3ETIAS TOUS!! TO MONO POU TOUS A3IZEI! EINAI ENA GERO 3ILO GIA NA KATALABOUN TI 8A PEI P.A.O.K....SUNEXIZOUME ETC!!! P.A.O.K WEST SUBURBS

    ΑπάντησηΔιαγραφή