Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Aπο νταβατζής γινεται πορνιδιο



To χθεσινό 5-1 της Mπαρτσελόνα έναντι της ομάδα του Παναθηναικου ειναι ένα σκορ εντελώς πλασματικό.



Η στατιστική του αγωνα ,οπως βλεπετε κ'απο πάνω, διαψευδει το σκορ καθως οι κλέψτες της Χαβουζας έπρεπε να χασουν με 8-1 ή 9-1.Αυτό λέει η στατιστική που ειναι ένας καλός ποιοτικός δείκτης του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη Μπαρτσα έκανε ρεκορ στο πάσιγκ γκέιμ της με 603 στη διάρκεια του αγώνα έναντι μόλις 89 των πράσινων λαγουδιών.



Το σκορ αυτό αποτελεί μια μορφή δικαιώσης για εμας, τους εχθρούς του χαμουρτζισμού και μια απόδειξη ότι αυτοί οι άξεστοι πράσινοι λαγοί δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν το ετήσιο πλιάτσικο, τα κλεψιμαίικα, καθώς κάθε χρόνο εμφανίζονται κυριολεκτικά σαν τις πουτάνες της Ευρώπης, σαν τα κατ’ επανάληψη και καθ’ έξη εκδιδόμενα πορνίδια.

Και έχει πολύ πλάκα γιατί οι δυο πουτάνες της Ευρώπης, ενώ εμφανίζονται μέσα στο χωριό σαν σκληροί νταβατζήδες με σταυρούς και χρυσές αλυσίδες, μούσια και ανοιχτά πουκάμισα ώστε να φαίνεται το δασύτριχο παχουλό στήθος, με το που βγαίνουν έξω από το χωριό οι σκληροτράχηλοι και ανίκητοι κλεφτοκοτάδες μετατρέπονται σε πουτανάκια που κλαψουρίζουν και στήνουν με άνεση και τεχνική το ξυρισμένο κωλαράκι τους.

Και ενώ οι χαμουρτζήδες πλιατσικολόγοι θα μπορούσαν να φτιάξουν σοβαρές ομαδες έχοντας επενδύσει πάνω στα λάφυρα και τα κλεψιμαίικα κατορθώνουν οι ανίκανοι να γινονται περιγελος ολάκερου του πλανήτη.(Δεν λέμε της Ευρώπης ,καθως η ηττα του γαύρου απο την Μακάμπι εγινε στο Ισραήλ,το οποιο Ισραηλ ανηκει στην Ασια).Μιλάμε για τελείως στόκους.



Και το γεγονός αυτό μαλώνει την ευθύνη όλων εμάς που υφιστάμεθα την μπότα του θρασύδειλου χαμουρτζισμού.

Και να μας γίνει μάθημα όταν βλέπουμε πως μεταμορφώνεται ο θρασύδειλος νταβατζής σε πορνίδιο με το που βγαίνει από το χωριό.Ο σκληρός νταβατζής δεν θέλει παρά μια κλωτσιά στα αρχίδια και αμέσως θα βάλει τα κλάματα.

12 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΠΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ......{βαζελογαυροι}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι γαυροβαζελοι ριχνουν λεφτα για μεταγραφες για να περνουν τα πρωταθληματα στην ελλαδα? αυτα ετσι κι αλλιως τα περνουν με διαιτησιες δεν κοιταζουν να κανουν ομαδες για ευρωπη που οποτε βγαινουν εξω τους βιαζουν ασυστολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μεις παιζαμε με Αγιαξ και την κοιταξαμε στα ματια και δεν κολοσαμε.αυτο μου δινει θαρρος για την ομαδα μου οτι φετος της ανηκουν πολλα.μα παρα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτερια στους οπαδους.
    ζαγορ μας ειχες διπλα σου τωρα θα μας βρεις μπροστα σου

    ουστ χαφιε απο τον ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re file teleutaie esy pou les gia ton zagorakh eisai poly geloios pragmatika kai sovara amfivallw an eisai paoktshs estw kai ligo alla an eisai tha prepe na ntrepesai eilikrina....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ΠΑΟΚτσής.
    τι να σου πω.
    ποιον κοροιδεύετε ρε σκουλήκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ 12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΠΑΟΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα'θελα να δω εσας με τη Μπάρτσα πόσα θα τρώγατε... Ανύπαρκτοι...Μιλάτε κι από πάνω...
    Περάστε πρώτα τη Μπριζ και τα λέμε ένα χεράκι.
    Πολύ σύντομα θα βλέπετε τα πάντα μόνο απ'τον καναπέ σας τρώγοντας μπουγάτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε ζωα γαυροι του βορρα αντι να κοιτατε το τσιρκο σας ασχοληστε με μας. Θα ερθει και η σειρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή