Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ιδιο έργο θεατές

Δεν είχε θετική έκβαση η σημερινή παρουσία στον ανακριτή των έξι οπαδών, που ως γνωστό συνελλήφθησαν κατά την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε "επεισόδια".

Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του εισαγγελέα όσο και του ανακριτή, πέντε από τους έξι που είχε συλλάβει η αστυνομία, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μόνο ο ένας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά και αυτός μέχρι την ημέρα της δίκης που ακόμα δεν έχει οριστεί .

Με βάση το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, οι οπαδοί κατηγορούνται για: Απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διατάραξης κοινής ειρήνης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, για παράβαση του νόμου περί όπλων, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για ληστεία .

O Συνδεσμος Φιλων ΠΑΟΚ ,Σταυρούπολης εξεδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.




Στο ίδιο έργο θεατές

Για μία ακόμη φορά η Δικαιοσύνη μας απέδειξε, με τον πιο χαρακτηριστικό κι ανάγλυφο τρόπο, ότι είναι τυφλή. Η απόφαση που έβγαλε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την οποία κρίνονται προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6 συλληφθέντες της περασμένης εβδομάδας, δίχως μάλιστα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία, μέχρι να γίνει η δίκη, μας δίνει την αίσθηση ότι μάλλον το πρόβλημα με τη βία είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

Η λογική του «πονάει δάχτυλο, κόβω χέρι», αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η σωφρονέστερη για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για μία ακόμη φορά μας έδειξε την αναλγησία της, μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για να αποδεικνύουν την ενοχή τους, ούτε καν μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των κρατούμενων έχουν καθαρό ποινικό μητρώο!

Μιλάμε για μία ακόμη απόφαση-κόλαφο στη Δημοκρατία την οποία ζούμε στη χώρα μας. Στη χώρα όπου κουμάντο κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι φυλλάδες. Στη χώρα την οποία κουμάντο κάνουν οι ρουφιάνοι και λαγοί. Στη χώρα την οποία η ατιμωρησία και ο ωχαδερφισμός διακρίνει σε κάθε κίνηση τον Έλληνα, έρχεται μία απόφαση, καταδικαστική για 5 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αυταπόδεικτα στοιχεία που να τους βαρύνουν και οι οποίοι ουσιαστικά τώρα, καταστρέφονται επειδή κάποιοι θυμήθηκαν ότι πριν από 6 μήνες ίσως κάποιος από αυτούς να συμμετείχε σε περιστατικά στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί δύο ομάδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε θεατές στο ίδιο έργο και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το δικαίωμα να το πιστεύουμε αυτό μας το δίνει η ίδια η πολιτεία, η οποία έχει αποφασίσει πλέον ότι αυτοί οι οποίοι φταίνε για όλα τα δεινά του κράτους είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Για τα όσα συνέβησαν σε αγώνες των ομάδων του ΠΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένας ένοχος. Όμως, πλέον, ήρθε η ώρα όλο αυτό να αλλάξει.

Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει ο ίδιος το αυτονόητο δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Το δικαίωμα στην ελευθερία! Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι από τη φύση του περήφανος και κανένας ρουφιάνος δεν μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του.

Θα μας βρείτε μπροστά σας και αυτή τη φορά θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σας!

http://paokfanstavroupoli.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

24 σχόλια:

  1. Επειδή εφημερίδες της Ισραηλίτικης κοίνοτητας αποθεώνουν την αστυνομική αυθαιρεσία, επειδή δρούν με πίστη στην καταδοτικες αρχές της ρουφιανιάς που κυλά στο αίμα τους εδω και χρόνια, επειδή σε λίγο θα μας χρώσετε την δολοφονία Κενεντυ... 6 παιδιά μπήκαν σημερα φυλακή. 6 οικογένειες πενθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΑΔΟ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λ Ο Ι ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 20:00



    Σήμερα το πρωί το δικαστήριο έκρινε προφυλακιστέους τους 5συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ (απλώς επειδή ήτανε οπαδοί;). Αυτή η ακραία απόφαση δεν θα περάσει έτσι κ είναι καθήκον όλου του λαού ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις 8.00μμ έξω από το γήπεδο για μία κατάσταση που μας αφορά όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος είπε...

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΑΔΟ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ!
    Τετάρτη, Σεπτέμβριος 08, 2010 6:55:00 μμ



    MAKARI....P EINAI EKEINH I GENIA T '80 ? OSO PANE FLWREVOUN OLA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία η ανακοίνωση της απο-συντονιστικής σας βλήματα:

    Μια ανακοινωση που στην ουσια υποστηριζει αποδεδειγμενα εγκληματιες και δραστες επιθεσεων.................

    Οπαδων του παοκ που βρεθηκαν να ειναι παροντες σε περισσοτερες απο μια φορες μεσα σε ενα χρονο (ποιος ξερει για τα προηγουμενα χρονια) σε περιπτωσεις επεισοδιων εντος και εκτος γηπεδων.........

    Ποια ακριβως ειναι η αναιτια στοχοποιηση δεν καταλαβα................
    Δεν εγιναν αυτα;;;;;;;;;;;;
    Προφανως αυτοι που εγραψαν την ανακοινωση ζουνε στο δικο τους κοσμο.

    Τον κοσμο στον οποιο μπορουσαν να κανουν οτι θελουν και να μην τους πειραζει κανεις επειδη απλά .....παοκ είσαι........
    Και εκει κολλανε και οι σχεσεις με την αστυνομια......

    Γιατι οταν εχεις στις ταξεις σου τον πρωην αστυνομικο διευθυντη Θεσσαλονικης ολο και κατι θα κανει για να ...προστατευει αυτους που ...........παραστρατουν καμια δυο-τρεις-πεντε -δεκα-εκατο φορες.............

    Το να πιανει η αστυνομια τους εγκληματιες στην ανακοινωση βαφτιζεται "αστυνομικη αυθαιρεσια"......

    Οι μαρτυρες και τα θυματα των επεισοδιων βαφτιζονται "καταδοτες"..........

    Τα πρωτοσελιδα που κανουν το αυτονοητο, επιβραβευουν δηλαδη την αστυνομια η οποια εστω και μια φορα εκανε την δουλεια της και επιασε εγκληματιες βαφτιζονται "καταπτυστα"....................

    Η συγκαλυψη,το κουκουλωμα και η υποθαλψη εγκληματιων βαφτιζεται "αλληλεγγυη"..........

    Η ανακοινωση απειλει και την λειτουργια της δικαιοσυνης λεγοντας οτι "αν δεν τους δικαιωσετε θα.......... αντιδρασουμε" (πως αληθεια;;;;;;)

    Ενω η συλληψη των 6 εκλαμβανεται ως..........."προσπαθεια εκφοβισμου" και "φοβο για την δυναμικη του λαου του παοκ"..........

    Προφανως μιλωντας για "δυναμικη" στην ανακοινωση εννοουν επιθεσεις σε συνδεσμους του ΑΡΗ,μαχαιρωματα παιδιων,ξυλο και επιθεσεις με καδρονια και πετρες, στρατους απο κουκουλοφορους με κρανη και αλλα τετοια .......δυναμικα....

    Και οι συλληψεις προφανως αυτη τη.................δυναμικη αποσκοπουν να ......εκφοβισουν.......

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΘΕΛΕΤΕ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ 80 ΤΟΙΣ 100 ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ.ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙ,ΑΝΤΙΦΑ,ΠΑΝΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.FUCK PARTOUZAN AND FASCISM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Re vromoerpeta... sixamata tis koinonias...!!gamw ton tafo twn papoudwn sas... ilithioi!! na rotisw kati.. ESEIS RE MPASTARDIA dn kanete mlkies dld? ilithioi roufianoi? Na fantastw eseis eiste agioi!!! panta oi alloi sas prokaloun.. ante gamitheite re ... poutanospermata!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καρντάσια, άμα γίνει η στραβή και πάρετε κανά Μουντομπάσκετ δεν πιστεύω να κατέβετε τίποτα Λευκό Πύργο να πανηγυρίσετε, έτσι...??? Για καθήστε καλάάάάάάάάάάάά...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eidame k orestiada poioi exoun e3w apo to sundesmo asfalites k poioi prokaloun k poious trexei i astunomia!!!atitloi eiste k 8a parameinete k mia zwi sti fapa!!!pate na deirete kana autokinito pali giati mexri ekei einai i magia sas....forame krani giati eisaste roufianoi!!!!!paok ntou k 8anatos pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. loipon poustoarianoi roufianoi tis polis lagoi ka9iste isixa na min gami9oume sto teloc etsi???ade giati dld...a9owtita sta paidia kai sigekrimena sta PAOKTSAKIA mas...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:"ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ!!!!" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ:"ΗΛΙΘΙΟΙ"!!!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από κει να καταλάβεις το μυαλό χρυσόψαρου που κουβαλάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι απεργία οι υποψήφιοι πρωταθλητές; Να περιμένω δηλαδή κανα ντόρτι στην Τρίπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Areiana... dn antexete tin poutsa kai arxizete tis roufianies re?? ante figete ap tin thessaloniki mas... ntropiazete tin poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ksekinhse to party........kala eipe enas filos pio panw....an thelete na deiksete sumparastash sta mikra mpeite eseis gia kana mhna mesa....ntroph stous goneis pou anethrepsan etsi ta paidia tous.....ntropoi se autous pou afhsan mikra paidia na kukloforoun me mplouzes omadwn xwris sunodia kai ntoph sas stous opadous tou paok pou apla den kseroun na fulaksoun to hthos ths omadas kai twn opadwn ths kai kathete o kathe vlakas kai klaigete edw mesa
    ta kleisane mesa ta mikra epeidh den merimhnse kanenas?
    twra ti trexete stous dromous?????????otan eprepe na trexete eseis pinate malatina sto "guradiko" kai ston "makh"....kseftiles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΣΚΟΡΔΑ..... ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... γιατι μονο αυτοι μπενουν φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιατι μονο αυτοι μπ"ε"νουν φυλακη
    Απ' το μπεεεεέ που σ' έμαθαν να κάνεις χρόνια...
    Άντε τράβα στο σχολείο ρε βλάκα... Ο πάοκ σε μάρανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρύπιοι,

    Κουίζ για προχωρημένους...
    Τα παιδιά του λιλή ποιν είχανε πατέρα...????
    Εεεεεεεεεεεεεεεεε....????
    Μήπως τον γκρουπιέρη..................??????
    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kardasia,
    gia tis kavles tou karlos toha vega mathate tpt?
    lete na mporei na ton analavei o aderfos tou proedrou ths thyras 4 o pantelhs o kanarakhs o mpournouzopetsetas....???? Eeeeeeee....?????
    Mpouxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε ζώα,
    Σκεφτήκατε ποτέ γιατι μονο αυτοι του παοκ? Πολυ απλα γιατι αυτους πιασανε. αν ηταν του αρη θα πιαναν του αρη. αν αυτοι που καναν τα συγκεκριμενα επεισόδια ηταν της δοξας δραμας θα πιαναν αυτους της δοξας δραμας. Οσοι μενουμε στη Θεσσαλονικη ομως γνωριζουμε πολυ καλα οτι τα περισσοτερα κατακαθια, δηλ αλβανοι, ρωσοι, αναρχικοι, αιωνιοι μαθητες και φοιτητες που ροκανιζουν τα λεφτα του μπαμπα τους τραμπουκιζοντας ταυτοχρονα γιατι ετσι εκτονωνουν τον μπολικο αερα που περιεχει το κεφαλι τους, βουλγαρογυφτοι, γεωργιανοι, ρουμανοτσιγγανοι, γυφτοι, ναρκομανεις, μεθυστακες κλπ προσεταιριστηκαν τον παοκ οχι επειδη "ο παοκ ειναι ιδεα" αλλα πολυ απλα γιατι οι περισσοτεροι σαματατζηδες, πανηγυρτζηδες θερμοαιμοι και βιαιοι ειναι οι μπαοκτζήδες. Διαφωνεί κανείς? Ετσι, βρισκουν και αυτοι ευκαιρια μεσα στα γενικα επεισοδια και ντου που κανουν τα 17χρονα αμυαλα παοκακια, να ξαφριζουν κανενα πορτοφολι, να σπανε καμια βιτρινα, να τρωνε κουτρα καμια μπουγατσα με κακαο απειλωντας τον μαγαζατορα κλπ. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που σηκωσαν στην τουμπα τουρκικη και βουλγαρικη σημαια σε επισημο αγωνα. Τετοια θελουν να δουν τα ξενοφερτα κατακαθια, δηλ βλαμμενους ελληνες που μισουνε την Ελλαδα.

    Γιατι τους μπουζουριασανε στη στενη και δεν τους εχουν εξω μεχρι να τους δικασουν?
    Απλα γιατι υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ενοχοι, αλλα επισης υπαρχουν και ενδειξεις οτι υπαρχουν και αλλοι που δεν πιαστηκαν. Αν τους ελευθερωναν (φυσικα δε θα σημαινε οτι ειναι αθωοι, απλα θα περιμεναν να δικαστουν απο το σπιτι τους ομως) αφενος πιθανο να εσβηναν στοιχεια που θα οδηγουσαν και σε αλλες συλληψεις, αφετερου ενοψει εκθεσης πιθανο να προκαλουσαν νεα επεισοδια οχι ομως σαν μπαουγκτζήδες αλλα σαν αναρχικοι, διαμαρτυρομενοι κλπ. Ειναι γνωστα ταραχοποια στοιχεια εξαλλου αφου για καποιους απο αυτους ήδη υπηρχαν στοιχεια οτι συμμετειχαν στα επεισοδια της σουρωτης, καθως και στης καβαλας. Αρα καλα παιδια δεν ειναι, καφροι ειναι που απλα τοσο καιρο τους παρακολουθουσαν διακριτικα απο την αστυνομια κα μολις υποπεσανε παλι στο ιδιο αδικημα συνεληφθησαν.
    Δεν σχολιαζω τις ηλιθιοτητες ολκης που διαβάζω "να τους πιασουν ολους και υστερα αυτους" να πιασουν πρωτα ολους τους κλεφτες, να πιασουν ολους τους δολοφονους πρωτα και μετα αυτους κλπ Ειναι απλο. Ενταξει δεν τους πιασανε ολους τους κλεφτες, δολοφονους, καταχραστες, τραμπουκους κλπ αλλα σιγουρα με τη συλληψη και το μπουζουριασμα αυτων των εξι κανανε μια καλη αρχη ή εστω μια προσπαθεια προς αυτην την κατευθυνση.
    Άντε καληνύχτα ζώα, άνεργοι ή κακοπληρωμένοι, υπανάπτυκτοι και αμόρφωτοι... Αντί να διαδηλώσετε για το μαύρο χάλι που σας δέρνει κάντε το για τ' "αδέρφια σας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή