Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

2η αγωνιστική Mundial (By Kaisaras)

Την καλημέρα μου σε όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ. Εδώ και σήμερα, για να δούμε τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ. Η Ουρουγουάη χθες έγινε η πρώτη ομάδα (εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου) που πέρασε στη φάση των 16 με το επιβλητικό 3-0 επι της διοργανώτριας Ν. Αφρικής.
Αφού τονίσω ότι σε πιθανές ισοβαθμίες στη φάση των ομίλων μετράει πρώτα η συνολική διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση κ τέλος τα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων παιχνίδια, πάμε να δούμε τι έχουμε στη 2η αγωνιστική των ομίλων.

17 Ιουν 14:30 Αργεντινή v Νότια Κορέα 1.50 4.00 8.00

Η Αργεντινή χωρίς να με ενθουσιάσει, ωστόσο μου άρεσε στο πρώτο ματς απέναντι στη Νιγηρία. Ο Μέσι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κ αν ο τερματάς της Νιγηρίας δεν έκανε ίσως το ματς της ζωής του, θα είχε πετύχει κ κάποιο τέρμα. Η Ν. Κορέα είναι η ομάδα που κέρδισε σχετικά εύκολα τη δική μας εθνική, αλλά έδειξε ότι μεσοαμυντικά δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, καθώς στο μονάδικο 15λεπτο που η εθνική μας πίεσε, υπήρξε μια πλημμύρα στην άμυνά της. Θεωρώ ότι η Αργεντινή θα κερδίσει κ το 1,50 μου κάνει. Πιθανός σκόρερ anytime o Ιγκουαϊν, ο οποίος όπως δήλωσε ο Μαραντόνα θα είναι κ σε αυτό το παιχνίδι ο βασικός φορ της Αργεντινής.

17 Ιουν 17:00 Ελλάδα v Νιγηρία 4.20 3.25 2.00

Μετά την ήττα της εθνικής μας από την Κορέα κ την κακή μας εμφάνιση, άκουγα πολλούς να λένε ότι θα ποντάρουν να χάσει η εθνική μας κ από τη Νιγηρία. Με τις μέρες οι φωνές αυτές ψιλοκόπασαν. Προσωπικά δε θα ποντάρω κάτι σε αυτό το ματς, θεωρώ σίγουρο ότι οι παίχτες μας έχουν πεισμώσει κ θα θέλουν να δείξουν κ αυτοί κάτι, το ίδιο βέβαια κ ο Ρεχάγκελ, που έκανε πολλές κακές επιλογές στο 1Ο ματς στην κατάρτιση κυρίως της αρχικής 11αδας. Ελπίζω να καταφέρουν να πάρουν 1 θετικό αποτέλεσμα κ να πετύχουν κ 1 γκολ, γιατί είμαστε η μοναδική εθνική ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ που δεν έχει βάλει γκολ σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Στοιχηματικά δε θα ασχοληθώ.

17 Ιουν 21:30 Γαλλία v Μεξικό 2.30 3.20 3.40


Η αλήθεια είναι οτί αυτό το ζευγάρι με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Από τη μία το Μεξικό πλην του διαβολάκου Τζιοβάνι Ντος Σάντος δε μου δειξε τπτ. Αμυντικά δε μου άρεσε, έχει κ έναν τερματά που πιο πολύ για άρση βαρών κάνει, παρά για ποδόσφαιρο. Από την άλλη έχω μια Γαλλία, που δεν παίζει μπάλα, που δεν έχει καλό προπονητή, που δεν είναι καλά δουλεμένη κ που έχει κακό κλίμα στις τάξεις της. Όμως δεν παύει να είναι Γαλλία κ να έχει κάποιους πολύ καλούς παίχτες. Θεωρώ ότι η Γαλλία δε θα φάει γκολ, δεν ξέρω όμως αν θα σκοράρει κιόλας. Επειδή το στοίχημα είναι πάνω από όλα απόδοση, θα ρισκάρω να πάρω Γάλλο στο 2,30. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο η Γαλλία, νομίζω ότι αυτό το Μεξικό μπορεί να το κερδίσει.

18 Ιουν 14:30 Γερμανία v Σερβία 1.61 3.75 6.00


Από τη μία η ομάδα που με εντυπωσίασε (Γερμανία) κ από την άλλη η ομάδα που με απογοήτευσε, καθώς την έβλεπα κ ως πιθανή έκπληξη της διοργάνωσης. Ο Σέρβος αν χάσει, χάθηκε. Θεωρώ καλό για το Σέρβο που δε θα αγωνιστεί ως στόπερ ο μετριότατος Λούκοβιτς, που δέχτηκε κάρτα στο 1ο ματς κ τη θέση του λογικά θα πάρει ο Σούμποτιτς, που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ κ ξέρει καλά τους Γερμανούς. Βάσει εικόνας των 2 ομάδων στα πρώτα ματς, ο Γερμανός κερδίζει εύκολα κιόλας. Όμως κάτι ότι δεν ξεγράφω από τώρα το Σέρβο, κάτι πως καίγεται για αποτέλεσμα κ φυσικά η απόδοση, θα με κάνουν να μην ποντάρω σε σημείο. Θεωρώ ότι το 1,61 σε νίκη του Γερμανού είναι λίγο. Ένα fun bet που προτείνω σε αυτό το ματς είναι να πετύχει γκολ στο 90λεπτο ο Πάντελιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα.

18 Ιουν 17:00 Σλοβενία v ΗΠΑ 3.75 3.25 2.10

Να πω καταρχήν ότι το ματς Σλοβενία – Αλγερία δεν το είδα, γιατί προτίμησα τη θάλασσα. Διάβασα όμως ότι η Σλοβενία ήταν μέτρια. Οι ΗΠΑ από την άλλη απέναντι στην Αγγλία ήταν καλή. Όμως, στο παιχνίδι με τον Άγγλο περίμεναν κυρίως κ έβγαιναν στις αντεπιθέσεις, χωρίς οφείλω να πω να έχουν κλειστεί στο καβούκι τους. Το παιχνίδι με το Σλοβένο είναι διαφορετική ιστορία, τώρα θα πρέπει να φτιάξει παιχνίδι ο Αμερικάνος. Ξέρω ότι πολύς κόσμος θα ποντάρει ΗΠΑ. Να πω την αλήθεια η απόδοση είναι καλή. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν, οπότε θα απέχω από αυτό το ματς.

18 Ιουν 21:30 Αγγλία v Αλγερία 1.25 6.00 12.00


Σύμφωνοι, ο Άγγλος τερματάς έφαγε αστείο γκολ. Αλλά το φαγε στο 41. Έμενε 1 ολόκληρο ημίχρονο απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο κ η Αγγλία δεν έδειξε πολλά πράγματα. Μετά τον τραυματισμό του Ριο Φέρντιναντ που προορίζονταν για βασικό στόπερ, τραυματίστηκε στο ματς με τις ΗΠΑ κ ο αντικαταστάτης του στην 11αδα, ο Κινγκ της Τότεναμ κ λογικά τη θέση του θα πάρει ο Κάραγκερ της Λίβερπουλ. Θεωρώ ότι η Αγγλία θα κερδίσει, δεν προτίθεμαι όμως να ποντάρω αυτόν τον άσσο, γιατί σπανιότατα ποντάρω σημεία σε τέτοιες αποδόσεις.

19 Ιουν 14:30 Ολλανδία v Ιαπωνία 1.44 4.00 9.00


Η Ολλανδία δε μου άρεσε, αν οι Δάνοι δεν έτρωγαν ένα ανόητο πρώτο γκολ (αυτογκόλ κιόλας), δεν ξέρω αν θα κέρδιζαν οι Ολλανδοί. Η Ιαπωνία έδειξε καλό πρόσωπο, το 1,44 στον άσσο είναι για γέλια.

19 Ιουν 17:00 Γκάνα v Αυστραλία 2.00 3.40 3.80


Η Γκάνα μπορεί να κέρδισε τη Σερβία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας. Από την άλλη η Αυστραλία έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των Γερμανών. Το χειρότερο για τους Αυστραλούς είναι ότι η αμυντική τους 4αδα ήταν για κλάματα στο πρώτο ματς. Ούτε καν το τεχνητό οφσαϊντ δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν. Επειδή η Γκάνα δεν είναι ομάδα που έχει εύκολο το γκολ, δεν πάει το χέρι μου στον άσσο. Όμως, όποιος ποντάρει άσσο, δεν τον αδικώ. Κ η απόδοση δεν είναι κακή. Προσωπικά όμως θα απέχω.

19 Ιουν 21:30 Καμερούν v Δανία 2.87 3.25 2.50

Τριπλή. Παιχνίδι μεταξύ 2 κακών ομάδων. Ο προπονητής του Καμερούν ειδικά (Λε Γκεν) έκανε εγκλήματα στο ματς με τους Ιάπωνες. Δεν έχω άποψη για το ματς αυτό.


20 Ιουν 14:30 Σλοβακία v Παραγουάη 4.00 3.30 2.00

Εδώ θα κάνω στάση. Τη Σλοβακία δεν την είδα στο ματς με τους Ζηλανδούς (ήταν το 2ο ματς που προτίμησα να πάω θάλασσα κ να μην το παρακολουθήσω). Η Παραγουάη είναι μια ομάδα με ισορροπία στις γραμμές της. Έχει καλούς παίχτες σε όλες τις γραμμές κ μια πολύ καλή επιθετική 4αδα. Το ματς με τους Ιταλούς το έχασε καθαρά από την κάκιστη έξοδο του τερματά της στο κόρνερ. Ειδάλλως νομίζω θα κέρδιζε. Η απόδοση θεωρώ ότι είναι πολύ καλή για την Παραγουάη, κ θα την ποντάρω να κερδίσει.



20 Ιουν 17:00 Ιταλία v Νέα Ζηλανδία 1.20 6.50 15.00

Ο Ιταλός θα κερδίσει τους ξυλοκόπους της Ζηλανδίας, αλλά όπως ανέφερα παραπάνω, τέτοιες αποδόσεις σπάνια τις ποντάρω. Απλά να αναφέρω ότι ο Μπουφόν δε θα αγωνιστεί αύριο κ λογικά κ στο επόμενο ματς των ομίλων, όχι ότι θα επηρεάσει σε κάτι το παιχνίδι αυτό η απουσία του.

20 Ιουν 21:30 Βραζιλία v Ακτή Ελεφ/στού 1.66 3.50 6.00

Τώρα αν πω ότι το 6 στην Ακτή μου φαίνεται μεγάλο, θα με πείτε μαλάκα ? Παίζει να με πείτε, αλλα βάσει απόδοσης στα πρώτα ματς, εγώ λέω ότι το 6 είναι υψηλό. Θα μου πείτε δίνεται η Βραζιλία στο 1,66, πόσο την ήθελες ? Κ εν μέρει θα χετε κ δίκιο. Τέλος πάντων, δε θα πόνταρα με τπτ αυτή τη Βραζιλία. Ας παίξει πρώτα μπάλα, γιατί στο ματς απέναντι σε μία από τις 3-4 πιο αδύναμες ομάδες του Μουντιάλ ήταν κακή, κ σε επόμενο ματς, ίσως την προτιμήσω. ΝΟ ΒΕΤ στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

21 Ιουν 14:30 Πορτογαλία v Βόρεια Κορέα 1.36 4.50 10.00

Ο Πορτογάλος είναι της πλάκας, γιατί απλούστατα δεν έχει προπονητή. Λογικά θα κερδίσει, αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Δε θα με χαλούσε καθόλου όμως να δω το παλληκαράκι τον τεράστιο ΓΙΟΝΓΚ ΤΑΕ ΣΕ με το 9 στη φανέλα να κάνει το 0-1 κ πάρτον κάτω τον Πορτογάλο κ το σαβουρογάμη τον Κριστιάνο (χαχαχα). Δεν ποντάρω τπτ εδώ.

21 Ιουν 17:00 Χιλή v Ελβετία 2.30 3.25 3.20

Ματς ΦΩΤΙΑ μάγκες είναι αυτό. Η Χιλή μπορεί να κέρδισε την Ονδούρα, αλλά την κέρδισε μόνο με 1-0. Ήρθε μετά κ η μεγάλη νίκη της Ελβετίας απέναντι στην Ισπανία κ έσφιξαν πολύ οι Χιλιανοί. Οι Ελβετοί αν χάσουν από τη Χιλή, με καθαρή νίκη επί της Ονδούρας, πάλι περνάνε στους 16 λογικά, χάνοντας όμως μάλλον σε τέτοια περίπτωση την 1η θέση. Η Ελβετία μου άρεσε με την Ισπανία, ήταν πάρα πολύ καλά στημένη, φοβερά πειθαρχημένη (έργο Χίτζφελντ όλα αυτά) κ μου θύμισε κ το εξαιρετικό στήσιμο που είχε ο ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν νίκησε το γαύρο με 0-1 με το γκολ του Εντίνιο. Θεωρώ ότι ο Χίτζφελντ θα κατέβει πρώτα για να μη χάσει κ νομίζω θα το καταφέρει. Πρώτο σημείο για μένα το Χ, παίζει δυνατά κ το under 2,5, αλλά επειδή μ αρέσει να είμαι κιμπάρης, σας λέω ότι τα βλεπω μεν, δε θα τα ποντάρω δε, καθώς θα κάνω άλλες επιλογές που τις βλέπω πιο δυνατά.

21 Ιουν 21:30 Ισπανία v Ονδούρες 1.12 9.00 17.00

Έτσι όπως τα κανε η Ισπανία, ας τα ξεμπλεξει τώρα. Γάμησε όλο το Μουντιάλ με την ήττα της από την Εβλετία, καθώς λογικά την πρωτιά τη χάνει κ αλλάζοντας έτσι τις διασταυρώσεις στην πορεία, εκτός κ αν η Ελβετία τελικά χάσει από τη Χιλή, κάτι που θα το θελα, αλλά που δεν το βλέπω δυστυχώς. Ο Ισπανός θα κερδίσει, ο Βίγια θα σκοράρει, το ματς θα είναι over 2,5 (ο Ισπανός θα κατέβει να βάλει πολλά γκολ, γιατί παίζει να χουμε στο τέλος 3πλη ισοβαθμία στους 6 πόντους ή 2πλη ισοβαθμία Χιλής με Ισπανία κ εκεί μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων πρώτιστα). Το over 2.5 δίνει 1,72 κ είναι νομίζω μια πολύ καλή επιλογή.

Όπως θα καταλάβατε, κρατώ από τη 2η αγωνιστική τις Αργεντινή, Γαλλία, Παραγουάη κ το over 2,5 γκολ για την Ισπανία.
Θα τα ρίξω μια ξερή 4αδα σε μέτριο ποντάρισμα για τα δικά μου δεδομένα κ ίσως τα κάνω κ 2 3αδες με τις Αργεντινή κ Παραγουάη κ στα 2 δελτία κ μοιράζοντας στο ένα τη Γαλλία κ στο άλλο το over των Ισπανών.
Κ θα βάλω κάπου σίγουρα κ τον Πάντελιτς να βάλει γκολ απέναντι στο Γερμανό. Αυτό ίσως το κάνω 2αδα με Ιγκουαϊν σήμερα, απέναντι στην Κορέα. Αυτά εδώ ως fun bets, επομένως χαλαρά πονταρισμένα.


Αυτά από μένα φίλοι μου. Καλή επιτυχία στα δελτία σας κ εύχομαι στα επόμενα ματς να δούμε πολύ καλύτερη μπάλα.



Kaisaras

2 σχόλια:

  1. μια χαρά πήγε το πρώτο ματς. κ νίκη η Αργεντινή κ το κυριότερο ΧΑΤ ΤΡΙΚ του Αργεντίνου, ο οποίος προτάθηκε κ για σκόρερ σήμερα, κ για 1ος σκόρερ μουντιάλ κ κυρίως για να μπει στην 1η 4αδα των σκόρερ του Μουντιάλ.

    KAISARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oraios o KAISARAS...an kai pali h argentinh den mou arese mesoamuntika mprosta vgazei foties..den thn vlepo na ftanei mexri to telos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή