Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στις 30 Ιουνίου η "πρώτη" του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.Ο κόσμος θα βρεθεί κοντά στην ομάδα για να τους δώσει δύναμη για μια καλή προετοιμασία γιατί ξεκινάει μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες. Στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι κλειστές οι θύρες 7 και 8 λόγω των έργων.
Οι παίκτες εκτός των διεθνών, θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις 29 Ιουνίου και θα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα στις 7 Ιουλίου θα ταξιδέψουν για το Μπρουκενάου της Γερμανίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στην Γερμανία η ομάδα θα δώσε 5 φιλικά .Το πρώτο με ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής Μπαντ Μπρουκενάου, το δεύτερο με την Έρφουρτ τρίτης κατηγορίας, το τρίτο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τέταρτο με την Όφενμπαχ και πέμπτο με τη Νυρεμβέργη.

Τα διαρκείας που ανανεώθηκαν μέχρι εχθές ήταν 3016.Είμαστε σίγουροι ότι τις επόμενες μέρες η κίνηση θα αυξηθεί και το sold out θα γίνει πραγματικότητα για ακόμα μια χρονιά.

Στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ ψάχνει ένα παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης και ένα ή δυο παίκτες για την θέση του δεξιού μπακ.Που λογικά ο ένας θα είναι ο Γκουστάβο της Κέρκυρας.

touBETakias

2 σχόλια: