Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Εμείς μαζί για μια ζωή...

Από χθες άρχισε η ανανέωση των καρτών διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Στην πρώτη μέρα ''έφυγαν'' 301 κάρτες και η διάθεση αναμένεται να αυξηθεί.
Εμείς όπως κάθε χρόνο ανανεώσαμε από τις πρώτες μέρες και μεγαλώσαμε την συλλογή μας!!
Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 21.100 κάρτες διαρκείας γιατί πρέπει να υπάρχει και χώρος για φιλοξενούμενους οπαδούς.

Σίγουρα οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες λόγω της οικονομικής κρίσης,όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο και θα αγοράσει και φέτος την θέση του στο Ναό του ποδοσφαίρου.Ο κόσμος στηρίζει την διοίκηση του ΠΑΟΚ με πράξεις και όχι με λόγια..Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί σε ορισμένα ζητήματα η διοίκηση αυτή κατάφερε να βγάλει τον ΠΑΟΚ από την λάσπη και να τον κάνει πρωταγωνιστή . Μετά από όλους αυτούς τους ''φυτεμένους'' που είχαν καταντήσει τον ΠΑΟΚ μια μεσαία ομάδα .Δεν χρειαζόμαστε κανένα ''επενδυτή''.Θα τα καταφέρουμε και μόνοι μας.
Η εικόνα της Τούμπας τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά απίστευτη. Με δουλειά της διοίκησης και των συνδέσμων τα φαινόμενα βίας έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.(πάντα θα υπάρχουν οι ανίκητοι)

Οι σύνδεσμοι προσπαθούν για το καλύτερο με την οργάνωση της κερκίδας. Χαρτάκια,πυρσοί,πυροτεχνήματα,κορδέλες και καπνογόνα είναι μόνο η εικόνα..Η φωνή είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ.

Ένα μεγάλο θέμα είναι η απαγόρευση στους ''τζαμπατζήδες'' να μπουκάρουν με το έτσι θέλω μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να σταματήσει αυτό.Και για την ασφάλεια του κόσμου και για την οικονομική ζημιά που έχει η ΠΑΕ.

ΔΥΜΑΝΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

touBETakias

3 σχόλια: