Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ολη η ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη.....

........αναμένει με ανυπομονησία να δει πως θα τιμωρηθεί ο αιώνια χαϊδεμένος του ελληνικού αθλητισμού για τις ομορφιές που δημιούργησαν οι οπαδοί του για χιλιοστή φορά στο γήπεδο τους στον χθεσινό τελικό( κατά το ήμισυ βέβαια σημερινό αφού ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί).

Είδαμε τον ΠΑΟΚ να τιμωρείται με απώλεια της χορηγίας του ΟΠΑΠ με αφορμή τα έκτροπα στη Λαμία και παρότι ήταν εμφανώς άσχετα με το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπήρχε μεγάλη μερίδα φιλάθλων που είπε πως καλά να πάθουμε αφού επιτρέπουμε και εκτρέφονται τέτοια ζώα στην ομάδα μας.


Να δούμε τώρα, θα δούμε καμιά ποινή εξίσου ''τσουχτερή'' για τον χαϊδεμένο στο όνομα ''της καταπολέμησης της βίας'' ή πάλι θα έχουμε τη γνωστή κοροϊδία( ξέρω γω 150.000 πρόστιμο και δυό αγωνιστικές κεκλεισμένων την επόμενη σεζόν και τα αρχίδια μου κουνιούνται) που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια?


Πάμε και στο κλασσικό μας,πατροπαράδοτο μπινελικάκι προς τον δαφνωστεφανομένο gay-ro.

Γάβροι είστε η ντροπή του Ελληνικού αθλητισμού.

Είχατε μια Ριζούπολη στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια, από χθες, έχετε και μια Ριζούπολη στο μπάσκετ!Ήρθε η ώρα να διαλύσετε άλλο ένα άθλημα όπως διαλύσατε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχετε καταστρατηγήσει κάθε έννοια του αθλητισμού.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί σας μισεί όλη η Ελλάδα? Και έχετε και την ψευδαίσθηση ότι είναι γιατί σας ζηλεύουν!

ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ…..ΑΠΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ!!!

Μία ομάδα που αντιπροσωπεύει το κατεστημένο, καμουφλαρισμένη για τις ανάγκες των οπαδών προβάτων της ως ομάδα του λαού. Ένας άβουλος στρατός οπαδών με IQ υπό το μηδέν, καθοδηγούμενος και παρορμώμενος από προέδρους μεγιστάνες, επίσημους προδότες του ελληνικού κράτους και νταβατζήδες της ελληνικής κοινωνίας. Αναμεμιγμένοι σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που μαστίζουν την χώρα τα τελευταία 20 χρόνια, από σκάνδαλο Siemens (επίσημος χορηγός του γάβρου), μέχρι τις υποκλοπές της Vodafone (επίσημος εμπορικός σύμμαχος της πάλαι ποτέ Panafon), μέχρι τα σκάνδαλα των κερδών στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ με υπέρογκα ποσά όλων των γνωστών υποστηρικτών της παράγκας και των οικογενειών τους, μέχρι τα σκάνδαλα των αναθέσεων του ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ, μέχρι και το νταβατζιλίκι της Ιντρακόμ στον ΟΤΕ στην Ρουμανία, μέχρι, μέχρι, μέχρι…

Πρόεδροι ηθικοί αυτουργοί για δολοφονίες οπαδών, δολοφονικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους και σκηνές απείρου κάλους σαν τις χθεσινές. Νέοι εκκολαπτόμενοι προεδρίσκοι, που με ανακοινώσεις που απευθύνονται σε ζώα, κλείνουν το μάτι στον στρατό των ηλιθίων να ξεκινήσει τις γνωστές του μεθόδους.



Y.Γ : Αν αυτο το ματς γινοταν στο Παλατάκι πριν πόση ώρα θα ειχε διακοπεί οριστικά?Πόσες αγωνιστικές θα τρώγμαε κεκλεισμένων ?Πόσους μηδενισμούς ?Ο κύριος Γενικός θα κόψει την χρήση του Στάδιου Ειρήνης και Καφρίλας από τον γαύρο?Κρατικό στάδιο ειναι ή μήπως κύριε Γενικέ δεν ηταν φαινόμενα βιας τα χθεσινά?

Lipton4

7 σχόλια:

  1. Η επιχορήγηση που θα πέρνατε ήταν ρουσφέτι 1000% και δεν δικαιολογούταν από πουθενά.

    Και βγάλε από τον τίτλο το Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη και ασπρόμαυρη δεν κολλάει ρε Lipton και το ξέρεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. filaraki mallon skouliki eisai....h epixorigish inan nomimh 1000% oxi rousfeti...tecpa to kitrinimauro komplex sas dn sas afinei na dite ta pragmata opws einai pragmatika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gamw ton ari sas koblexikoi geitonia papanastasiou toubekiastite anuparktoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. allakste 8rhskeia gamiete o 8uper 3 allakste Kai polh aspromayrh einai olh re flwroi!!!!!!!!!!!PAOK 1926 Mia polh Mia omada!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6942244412 ---> Mpastardos areianos o en logw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ τηλ. ειναι αυτο ρε μαγκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σκουλήκι που μας βριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή