Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Στηριζουμε .....

Για λίγους....

To www.lipton4.blogspot.com , στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής της υπευθυνότητας και με αφορμή το Madre Noche opening party και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του blog μας, δίνει ένα ηχηρό "παρών" σε τοπικές περιβαλλοντικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελλάδας, τηρώντας για άλλη μία φορά τη δέσμευσή του να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τετοιες φιλόδοξες προσπάθειες πάντα θα μας βρισκουν δίπλα τους.Λέμε ένα μεγάλο ''ΝΑΙ'' στις κινήσεις που έχουν ως σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Σε συνεργασία με την Lipton tea company ,την γνωστή ανώνυμος εταιρεία που κυκλοφορεί στην αγορά το κορυφαιο κατά πολλούς δροσιστικό ροφημα Lipton Ice Tea στεκεται διπλα στην προσπαθεια καταπολέμησης παρασιτικών σκουληκιών στην περιοχή της Νεοχωρούδας.

Το άρθρο που φιλοξενειται στην στηλη ''Τα κίτρινα μαγαζία γρήγορα κλεινουν'' της νεοεμφανιζόμενης εφημεριδας ''Αλήτικα Νέα'' τα λέει ξεκάθαρα.

''Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει το κιτρινο σκουλήκι σε καλλιέργειες ντομάτας και βαμβακιού στην περιοχή της Νεοχωρουδας, αλλά και σε άλλες όμορες περιοχές. Οι παραγωγοί κάνουν λόγο για μεγάλη καταστροφή που σε κάποιες περιοχές αγγίζει το 100% και ζητούν να δοθούν αποζημιώσεις. Ο Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Πόρδας δήλωσε πως το φαινόμενο είναι ανησυχητικό και εξαπλώνεται και πως συνεργεία της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της περιφέρειας καταγράφουν την εξέλιξη του φαινομένου, δίνοντας οδηγίες στους αγρότες προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο. Η πρώτη εκτίμηση – είπε ο κ. Πόρδας -είναι ότι η επιδημία του κιτρινου σκουληκιού στο βαμβάκι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις για το σύνολο της τελικής παραγωγής. Η Lipton Company Α.Ε ,μαζι με το blog μας και σε συνεργασία με τον κοινοτάρχη επισήμαναν τη διάθεση και την ομοθυμία όλων των φορέων για τον περιορισμό του φαινομένου.''

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τετοιου ειδους προγραμματα, αλλά και να αφυπνίσουμε τους πολίτες για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί κεντρικό άξονα της στρατηγικής του blog μας. Προσανατολισμένοι στην ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών και αποτύπωσης στη συνείδησή τους της διαφύλαξης του περιβάλλοντος, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ενέργειες που βασίζονται στην κοινή προσπάθεια και τη συμμετοχή των πολιτών για αυτή, πόσο μάλλον της κοινότητας μέσα στην οποία λειτουργούμε και την οποία στηρίζουμε καθημερινά.



Y.Γ: Αξιζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στην παρέα φιλόλοδων ερπετών να ανοιξουν στην ασπρόμαυρη Νεοχωρούδα ,το Madre Noche.Εκει έχει πολλές κότες και τα σκουλήκια αποτελούν ένα εκλεκτικό μεζέ για αυτές.Σε εποχή οικονομικής κρισης,τετοιες προσπαθειες δειχνουν δειγματα αυτεποιθησης και σιγουρίας.Στη κεντρική οδό Νεοχωρούδας.Περιοχή ΕΔΕΜ.




Lipton4

4 σχόλια: