Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αποκαλύψεις για τον άρη!

Αυτήν την ιστορία μου την είπε ο παππούς μου και σας την μεταφέρω για να σας ψυχαγωγήσω. Μην συνδυάσετε τις καταστάσεις με πράγματα που πιθανόν να έχουν γίνει.

Επαναλαμβάνω: Η ιστοριούλα γράφτηκε με σκοπό να σας ψυχαγωγήσει!

Κάποτε ήταν μια ομάδα που λεγόταν Κιτρινόμαυρος Θεσσαλονίκης. Αυτή η ομάδα είχε αρκετό κόσμο για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα που έπαιζε. Αυτή η ομάδα πρωταγωνιστούσε τα πρώτα χρόνια της ιστορίας της, έστω και αν κάποιοι δεν το αναγνώρισαν ποτέ, κάποτε έφτασε ένα βήμα από ένα πρωτάθλημα που θα του έδινε το "σπρώξιμο" για να ξεφύγει, το έχασε όμως σε αγώνα μπαράζ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Κιτρινόμαυρος κέρδιζε στο ημίχρονο και κατάφερε να χάσει. Πως έγινε αυτό. Κάποιοι σε εκείνο το παιχνίδι έφυγαν με γεμάτες τσέπες.

Μερικά χρόνια αργότερα, ένας άνθρωπος που δεν είχε στον ήλιο μοίρα και λεγόταν Γιάννης Σαουριδάκης πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα σύνδεσμο ο οποίος θα γίνει κυρίαρχος στο πέρασμα του χρόνου. Το κατάφερε. Πολλές φορές αυτός ο σύνδεσμος βοήθησε την ομάδα συσπειρώνοντας τον λαού της ομάδας σε δύσκολες στιγμές. Πριν λίγα χρόνια την ομάδα την αγόρασε ένας επιχειρηματίας που λεγόταν Κοντομηνούλης. Αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερε από μπάλα και κάποια λαμόγια του έτρωγαν λεφτά. Κάποια στιγμή αυτός ο άνθρωπος ήθελε να χρησιμοποιήσει το σήμα της ομάδας αλλά ο σύνδεσμος έβγαζε μπλούζες με το σήμα της ομάδας απο της οποίες έβγαζα τα έξοδα του. Ο τότε πρόεδρος του συνδέσμου ζήτησε κάποια πράγματα απο τον Κοντομηνούλη. Αν δεν γινόντουσαν πράξη αυτά που ζήτησε του είχε πει ότι θα τον πολεμήσει. Και τελικά το έκανε. Όμως ο Κοντομηνούλης για τους εκδικηθεί πούλησε την ομάδα σε ένα λαμόγιο ο οποίος χρέωσε την ομάδα και την άφησε. Η ομάδα ήταν κοντά στην διάλυση όμως ο σύνδεσμος βγήκε μπροστά και συσπείρωσε τον κόσμο με σκοπό την σωτηρία της ομάδος. Το κατάφερε.
Έτσι λοιπόν ο Πρόεδρος του συνδέσμου σκέφτηκε πως ήταν η ευκαιρία να κάνει την "καλή" του. Η ομάδα ξεχρέωσε βάση ενός νόμου και ήταν σε φάση που μπορούσε να λειτουργήσει. Ο σύνδεσμος έβαλε μπροστά ένα ιατρό που λεγόταν Μπάμπης Σκορδόπουλος. Την πρώτη χρονιά μετά την εξυγίανση η ομάδα έπεσε κατηγορία! Ότι καλύτερο για τα σχέδια του προέδρου καθώς η ομάδα μίκραινε με αποτέλεσμα να μπορεί μια "ομαδούλα" ανθρώπων να την κάνει κουμάντο. Ο σύνδεσμος πήρε θέση στην πτώση της ομάδος και είπε για το καλό του Άρη, τουμπεκί! Καλά διαβάσατε! ΤΟΥΜΠΕΚΙ! Αυτοί που έλεγαν όποιος ρίξει την ομάδα δεν πρέπει να περάσει ποτέ έξω από το γήπεδο της ομάδας! Η ομάδα ανέβηκε την επόμενη χρονιά και άρχισε να πατάει γερά στα πόδια της. Στην διοίκηση της ομάδος υπήρχε ένα παράγοντας που υποστήριζε άλλη ομάδα. Αυτός έκανε κουμάντο σε όλες της μεταγραφές! Κάποτε λοιπόν αυτή η ομάδα έφερε ένα πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή από την Ισπανία, τον Αμπρεάου, ο οποίος στην προηγούμενη του ομάδα ο μισθός του ήταν 450.000 ευρώ. Στο κιτρινόμαυρο έκλεισε με 750.000 και το συμβόλαιο του έγραφε 1.150.000. Τώρα γιατί έγινε αυτό ένας θεός ξέρει. Οι απλήρωτοι παίκτες της ομάδας είχαν πρόβλημα και ήθελαν να φύγουν και σιγά σιγά την έκαναν όμως ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε με περίεργο τρόπο. Ο παίκτης αυτός λεγόταν Καμπορίδης ο οποίος υποτίθεται ότι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο όμως αυτό δεν έγινε ποτέ!!!!!!!! Ψέματα λοιπόν.

*** Έφυγε ο Κάμπορα! Για οικογενειακούς λόγους; Άντε κόψτε τις μα...ίες επιτέλους! Τι μαλακίες είναι αυτές που λέτε στον κόσμο ρε; Ο Κάμπορα ήταν απλήρωτος. Κάποτε τα παιδιά του Σούπερ 3 φωνάζανε εναντίον παρόμοιων καταστάσεων. Τώρα πλήρης στήριξη ε; Γιατί; Για το καλό της ομάδος; Αυτό είναι για το κακό της ομάδος. Στήριξαν Σκόρδα μέχρι θανάτου και κάποια στιγμή ta "σπάσανε" για δικούς του λόγους. Τι λέγατε αν μαθαίνατε ότι ο Άρης έχει καμιά 9.000.000 από το πουθενά; Μπορεί και 10.000.000.... Εντάξει μην μας περνάτε για μα...κες! Άρθρο 44 μπήκατε ρε μάγκες... Καιρός να τα πούμε!

*** Τι συμβόλαιο είχε ο Αμπρέου; Πόσα συμφώνησε να πάρει; Τι έγινε Με Αράνο. Χάρισε λεφτά και το αφήσατε; Το ίδιο και με Κάμπορα; Γιατί λέγατε ότι παλεύετε για τον Νασούτι ενώ στα αρχ...δια σας. Δεν πήγε ποτέ ο Κόντης στην Αργεντινή για Νασούτι! ΠΟΤΕ! Δεν θα έμενε ο Νασούτι και το ξέρατε εδώ και δύο μήνες. Ο Φερνάντεζ σας έκανε παιχνιδάκια με ΠΑΟΚ γιατί ήξερε ότι δεν μπορούσατε να δώσετε 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσετε. Ο Ναφτί θέλει να φύγει γιατί είναι απλήρωτος εδώ και κάποιους μήνες. Ο Κάλβο μετά το ντου στους επίσημους θέλει να φύγει και θα το κάνει αν βρεθεί ομάδα.

*** Ο Σηφάκης μια από τα ίδια γιατί κατάλαβε ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα. Το ίδιο κατάλαβε και ο Κούπερ και ήθελε να φύγει. Και μην σας φανεί αν λυθεί και μ' αυτόν το συμβόλαιο στις αρχές τις χρονιάς.
*** Με το Κόκε ρε μάγκες τι γίνεται τα τελευταία χρόνια; Τον καθάρισε από χρέη (η φήμες λένε) στο καζίνο ο Σκόρδας για να γίνει η σημαία του Άρη και του ανέβασε το μισθό. Αλλά ο Κόκε ήταν κόντρα στο Σκόρδα στις εκλογές που σημαίνει ότι κάποιος άλλος ήταν αυτός που πίεσε για να γίνει νέο συμβόλαιο στον Κόκε και να "καθαρίσει" από τα χρέη του (αν υπήρχαν χρέη).*** Η ομάδα έχει στην "ραχοκοκκαλιά" της έναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του αλλά είναι κουμπάρος του Πατέρα και είναι φίλαθλος του ΠΑΟ. Ένας άνθρωπος ο οποίος κάποτε κυνήγησε τον Άρη.

*** Πριν λίγες μέρες έγινε η συνέλευση της Λέσχης. Γιατί δεν μιλήσατε για τα χρέη; Για το καλό του Άρη ε; Κούνια που σας κούναγε! Όταν θα γίνουν 15.000.000 βγείτε και πείτε στον κόσμο την αλήθεια και θα σας πάρει με τις πέτρες! Και που είστε, Σουπεράδες, εσείς όχι με τον απλό λαό γιατί για ότι γίνεται στον Άρη το γνωρίζετε πολύ καλά και βάζετε όσο μπορείτε το χεράκι σας για να πάει η ομάδα μπροστά.

*** Όταν βλέπει κάποιος με τα μάτια του τον πρώην πρόεδρο του Άρη να βρίσκεται συνεχώς σε μια καφετέρια που συχνάζει το διοικητικό κομμάτι του συνδέσμου τι πρέπει να πει; Και όχι απλά συχνάζει, αλλά είναι και του προέδρου του συνδέσμου. Όταν τους βλέπει να παίζουν "μπάτσες" και να κάνουν χαβαλέ τι να υποθέσει;

*** Σαράντα χρόνια χωρίς τίτλο και παραμυθιάζουν τον κόσμο με DVD από εκδρομές και μαλακίες. Ως πότε ρε μάγκες θα τρώτε την Ομερτά που υπάρχει στον ΑΡΗ;

*** Οι δημοσιογράφοι είναι εγκλωβισμένοι. Δεν μιλάνε γιατί αν μιλήσουν μπορεί να έχουν τίποτα επισκέψεις. Κάποτε έγινε αυτό αλλά δεν μάθαμε ποτέ από ποιον έγινε! Για το καλό του Άρη;

*** Ξέρω θα δεχθώ επίθεση θα πείτε τι μαλακίες λέει αυτός και άλλα πολλά! Όπως νομίζετε... απλά βάλτε τα καλά στο μυαλό σας όλα αυτά και κάποια στιγμή θα με θυμηθείτε...

3 σχόλια:

  1. Φιλαράκι, Παοκτσής είμαι...

    Μου αρέσουν αυτά που γράφεις και τα γουστάρω... Αλλά μήπως καλύτερα να ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας;

    Τι ζόρι τραβάμε με τους πεθαμένους; Όσο ασχολούμαστε μαζί τους, τους δίνουμε και αξία...

    Αυτοί έτσι όπως πάνε, είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν σε σημείο να είναι υπερχρεωμένοι... Και τότε τι θα κάνουν που δεν υπάρχει άλλο άρθρο 44;

    Γι' αυτό άστους... Με μαθηματική ακρίβεια οδεύουν προς την καταστροφή.

    Το θέμα είναι τι γίνεται με την Παοκάρα μας που μας πολεμούν από παντού για να μας μαραζώσουν οικονομικά...

    Χάσαμε τα χρήματα του ΟΠΑΠ για τα έργα στη Τούμπα, χάσαμε τη χορηγία της ΔΕΠΑ στη φανέλα (και άσε τον Ζαγοράκι που ελπίζει), τα διαρκείας είναι πεσμένα τα νούμερα ακόμη και κοιτάμε να πουλήσουμε κανέναν Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς για να εξοικονομήσουμε χρήματα για μεταγραφές!!!

    Με τον ρούλη θα ασχολούμαστε τώρα;
    Πωρώστε τον κόσμο να κάνει ντου στα διαρκείας και αφήστε τους Σαουροσκορδοκόντηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sumfono me ton filo PAOKtsi....
    o Lipton goustarei na kanei kazoura stous anuparktous...
    tou to exo pei oti grafei arketa gi'autous...omos den mporei na antistathei leei...xaxaxa

    tora pou den uparxoun themata einai duskolo na ananeonoume ta arthra...apo vdomada tha exei aspromauro xroma....

    eixa kati doulitses kai den mporesa na kano kapoio arthro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή