Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Αλήθειες για τον αρη



*** Αρχικά θα σταθώ στον κύριο Κόντη. Είναι γνωστό ότι ο κύριος Κόντης είναι κουμπάρος του Πατέρα. Την ημέρα του τελικού που βρισκόταν ο Κόντης; Σε ένα κότερο μαζί με τον κουμπάρο του. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα απλά έχουν καλές σχέσεις. Αλήθεια όμως μετά το τέλος του αγώνα πόσο λυπήθηκε με το αποτέλεσμα ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη; Καθόλου πιστεύω.
*** Και για όσους ξεχνούν ο Κόντης είναι εκείνος που κυνηγούσε τον Άρη στην υπόθεση Ιρανίλντο. Αυτός που έλεγε πως ο Βιτόλο δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ. Αυτός που χλεύαζε τον Άρη σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτός που έκανε κωλοτούμπα και παράτησε τον Σκόρδα. Αυτός που είπε πως ο Άρης πήρε λεφτά απο την Σανταντέρ για την υπόθεση Βιτόλο. Αυτός που στον προεκλογικό αγώνα της σημερινής διοίκησης μίλησε για συμφωνίες με κάποιους παίκτες εκ των οποίων ήρθε μόνο ο Αμπρέου και αυτός έφυγε σε 5 μήνες. Αυτός που μιλάει για όλους και για όλα. Αυτός που ήθελε το Μαζίνιο. Αυτός που δεν ήθελε έναν προπονητή όπως ο Κούπερ. Αυτός που Δεν πήγε ποτέ στην Αργεντινή για τον Νασούτι. Αυτός που λέει πως έχει παραδώσει την άδεια μάνατζερ του ενώ δεν είναι έτσι. Αυτός που ότι και να γίνει δεν θα κουνηθεί εύκολα απο τον Άρη. Αυτός που είναι Παναθηναϊκός. Αυτός που έδωσε και δίνει "ψεύτικο" όραμα στον λαό του Άρη. Αυτός που έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του Σούπερ 3, Γιάννη Σαουρίδη (τους δένει φιλία πολλών ετών, δεν είναι κατακριτέο)...



*** Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Δείτε το βίντεο και ακούστε καλά τα λόγια ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο προεδρείο του Σούπερ 3. Μεγάλη προσοχή από το 1:00 μέχρι το 1:20 του βίντεο.

Κοιτάξτε με μεγάλη προσοχή το video που ακολουθει.


http://www.youtube.com/watch?v=sVaCcQ6pkgU&feature=player_embedded

*** Αλήθεια να θυμηθούμε την υπόθεση Πέρεθ; Που ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έμεινε ελεύθερος απο τον Άρη και ξαφνικά πήγε στην Αλμπαθέτε. Να θυμηθούμε τον Παλαθουέλος που έφυγε με περίεργο τρόπο;

*** Να πούμε και κάτι που είναι γνωστό σε όλους αλλά κανείς δεν μιλάει; Κουμάντο στον Άρη κάνει ο Σούπερ 3. Κόβει και ράβει ο Σαουρίδης. Τουλάχιστον πείτε το να το γνωρίζει ο κόσμος. Να το ξέρουν τα παιδιά μην νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο οι Αθανασιάδης, Σαρρής κτλ. Σούπερ 3 και Κόντης είναι ένα και όσο δεν υπάρχει αντίπαλο δέος χαΐρι δεν υπάρχει. Απο την άλλη σκέφτομαι μερικές φορές πόσο χαζός μπορεί να είναι ένας λαός. Εντάξει είπαμε να είστε λίγο χαζοί αλλά όχι και μαζόχες ρε παιδιά.

*** Τι είπες; ΦΑΠ! Κάνεις κακό στον Άρης. ΦΑΠ! Όποιος έχει αντίθετη άποψη. ΦΑΠ! Και φυσικά για το καλό του Άρη βρε.

*** Τελικά ο Κάμπορα έπρεπε να βγάλει βίζα για να έρθει στην Ελλάδα; Νόμίζω όχι! Άρα ψέματα κι εδώ; Ε τι στο διάολο ρε;


*** Και αν έχει οικογενειακό πρόβλημα ο Κάμπορα γιατί υπάρχει ρήτρα να μην πάει σε Ελληνική ομάδα; Και η ομάδα φυσικά και έχει όνομα. ΠΑΟΚ λέγεται. Αν πάει στον ΠΑΟΚ θα μας πειράξει ε; Άμα πάει στον Κουμπάρο δεν θα έχουμε πρόβλημα ε;

*** Αν γινόταν κάτι τέτοιο με άλλη διοίκηση ξέρετε τι θα λέγατε τώρα; Τα πήραν κάτω απο το τραπέζι. Όπως είχε ακουστεί και στην περίπτωση Μόρις και Επαλέ που τότε έμειναν ελεύθεροι σε μια περίοδο όπως ο Γιάννης Κόντης είχε φέρει έναν τυχάρπαστο να πάρει τον Άρη. Πάλι ο Κόντης μέσα; Που είχαν παέι τότε οι παίκτες; Στην αγαπημένη του ομάδα; Ε ρε κάτι συμπτώσεις.


Γεια σας



2 σχόλια:

  1. Salta kai gamisou karkine tou PAOK mas exeis kouraseis na grafeis gia ton ari. Ade kleise to koloblog sou. Mono kako kaneis den katalavaineis. Aporo gipedo pigaineis?
    VARIA BIOMIXANIA OPADON THYRA 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή