Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Άδικη απόφαση..

Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» τον Παπά Χρήστο! Ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του ιερέας, πλήρωσε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι πηγαίνει σε αγώνες του Δικεφάλου. Με έγγραφο (αριθμός πρωτοκόλλου 321) του γνωστοποιήθηκε, ότι ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας Νικόδημος αποφασίζει να ορίσει άλλον ιερέα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τριλόφου και ως πρόεδρο εκκλησιαστικού συμβουλίου σε αντικατάσταση του Παπά Χρήστου. Βεβαίως, είναι απορίας άξιο γιατί δεν επιτρέπεται σε έναν ιερέα να πηγαίνει σε γήπεδα, τη στιγμή μάλιστα που έτσι μπορεί και φέρνει πιο κοντά τους νέους στην εκκλησία. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που με αφορμή την παρουσία του Παπά Χρήστου στην Τούμπα άρχισαν να πηγαίνουν συχνά στην εκκλησία. Η προαναφερόμενη απόφαση αποτελεί έκπληξη και εύλογα διερωτάται ο καθένας γιατί να μην έχει το δικαίωμα ο ιερέας να δίνει το «παρών» ως θεατής σε αθλητικούς αγώνες…

Δείτε τι είχε πει ο ίδιος και οι κάτοικοι του Τριλόφου στην κάμερα του Άλφα.



Τόσα σκάνδαλα έχουν γίνει κατά καιρούς με ιερείς και κανένας δεν τιμωρήθηκε. Στον ΠαπαΧρήστο εξάντλησαν την αυστηρότητα τους. Και στο κάτω κάτω ήταν ο μόνος που πλησίασε τόσο πολύ την νεολαία. Μπήκε ανάμεσα μας και μας έδειξε ότι υπάρχει και το άλλο πρόσωπο της εκκλησίας. Δυστυχώς όμως την αγάπη του για την ομάδα μας και τους νέους την πλήρωσε.

ΠαπαΧρήστο είμαστε μαζί σου...

touBETakias

13 σχόλια:

  1. Δηλ πάει το ''γεια σου παπά ,παπά γαμώ τον Πειραιά'''?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi re su....tha sunexisei na einai konta mas sto ghpedo...apla exase thn thesh tou sthn ekklhsia...

    Ntroph se autous pou phran tetoia apofash..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουφάλες είναι αμαρτία να είσαι ΠΑΟΚ και να πηγαίνεις στο γήπεδο και δεν είναι αμαρτία να τρως τα λεφτά του κόσμου,παλιόπουστες κοιλαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re nikodime poso paparas eisai???? o papaxrhstos se eftexe??? ta vatopedi gargara k ta trenakia??? tragi e tragi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli adiko.. dn koitan ta xalia tous o papa Xristos tous eftege.. Papa Xristo eimaste mazi sou.. Paok eisai!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προεδρε φτιάξε εκκλησάκι μες την Τούμπα να τον κάνουμε αρχιμανδρίτη με το στανιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oloi mazi aderfia sto pleuro t PapaXrhstou..pame poreia gia tn Papa mas...Valte muala muala gamw tn peiraia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ante re oi mlks me tn PapaXrhsto vrhkan na ta valoun dn koitane ta xalia olwn..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματι.Νομίζω ότι σας αδίκησε το κατεστημενο.Επίσης φταίνε οι Εβραίοι.Μπορει να φταιει και το Ισλαμ που έχει απλώσει παντου παρακλάδια.Λευτερια στην Παλαιστινη και τον Οτσαλαν!Τουμπα,Ιραν(!),Καμπότζη(!!),Βιετναμ(!!!).Τρεις πολυ δημοκρατικες χώρες...Και στην κορφή κανέλα!Υ.Γ.Μήπως τον τιμώρησαν γιατι στο γηπεδο που παει υψωνονται συχνα σημαίες άλλων χωρών καπως ξενων με την συγκεκριμενη πιστη;Μήπως γιατι υπαρχουν τοσο αναρχικά και διεθνιστικα-αντεθνικά όσο και πολλά εθνικιστικά σύμβολα και συμπεριφορες;Μηπως τον τιμωρησαν γιατι διπλα του αναβουν κατα δεκαδες οι μπαφοι;Μηπως τελος τιμωρήθηκε γιατι κανει παρεα και με ατομα που εχουν δειρει,κυνηγήσει,καψει,πλακωθει,τρέξει κλπ;ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΤΕ...ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΕΤΕ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ??ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΧ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΑΙΣΧΟΣ
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑ ΠΑΠΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΠΑΟΚ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΛΑΧ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος Κυριακή, Ιούνιος 06, 2010 6:27:00 μμ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ Σ'ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ....Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΛΩΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΦΛΩΡΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ...ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή