Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΣΟΚ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Τρέχουν οι εξελίξεις και οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν αφήσει αφωνη την φίλαθλη κοινη γνώμη! Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα ο λόγος που δεν αναλαμβάνει πρόεδρος ο Πατέρας στον Παναθηναϊκο είναι γιατί δεν έγινε δεκτή από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊοκου η απαίτηση του να πάρει τον Γιάννη Κόντη στην θέση του τεχνικού διευθυντή!?!?!?! Παραθετω σημερινά πρωτοσέλιδα που επιβεβαιώνουν το αληθές....

O Πατερας δεν ανελαβε την προεδρια του Πανθηναικου γιατι δεν του επετρεψαν να προσλαβει ως τεχνικο διευθυντη τον Γιαννη Κοντη του Ρουλη.!!!!!!!!!!!!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και χρήζουν άμεσης απάντησης....
Ποια είναι η σχέση του Γιάννη Κόντη με τον Πατέρα τον πρόεδρο του ΠαναθηναΙκου?
Για ποια αξιοπιστία πρωταθήματος μιλάμε όταν ο μέχρι προτινος διευθυντης του Αρη ειναι να γινει υπαλληλος του σε μια νυχτα Παναθηναϊκου? Προφανώς για να το ζηταει ο Πατερας τον Κοντη, σημαινει οτι ο Γιαννης Κοντης εχει ήδη συμφωνησει με τον Πατερα και απλως είναι στην αναμονη!

Οι προφανως αριστες σχεσεις του Πατερα με τον Κοντη πως συμβιβαζονται με δηλωσεις του τυπου οτι ο Αρης δεν ειναι σε κανενα αρμα?

Και τελος τι γινεται με αυτη την ομαδα της Παπαναστασιου? Ολοι την εχουν για δευτερη τους ομαδα? Ο ΠΑΟΚ τους παιρνει παικτες, ο Παναθηναϊκος τους παιρνει παραγοντες οποτε θελουν....

Ας βγαλουν το σημα που έχουν και ας βαλουν μια ταμπελα 'ποδοσφαιρικό super(market) 3'


Kαι ας βαλουν και τιμες πανω στα προιοντα τους να ξερουμε και τι πληρωνουμε!

mirmigkakis

4 σχόλια: