Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Όπου τολμούν οι αετοί,εκει θα φτάσει η ΠΑΟΚάρα εφέτος!!!

Το blog μας βρεθηκε στις κερκίδες της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθησει την πρώτη για την νέα αγωνιστική σεζόν προπόνηση της ομάδας μας.Αυτό που ειδαμε σήμερα στην Τούμπα λέγεται πραγματική κερκίδα και όχι το αφρικανικό ξενέρωμα με τις βουβουζέλες .

Το πρώτο γκολ στο οικογενειακό δίτερμα το πέτυχε ο Ολιβιέ Σορλέν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό του πόδι, ενώ ο Φιλομένο προσέφερε κι αυτός μία ωραία στιγμή, φωνάζοντας παρών σε μία σεζόν που ευελπιστεί να δείξει περισσότερα απ όσα έδειξε στη πρώτη του.

Το κοινό έδωσε παλμό, εξήγησε χωρίς πολλά πολλά στον Μάριο Μπερέτα πως εδώ είναι Τούμπα.









Στις 2 φωτογραφίες που ακολουθούν προσπαθήσαμε να σας δειξουμε τα έργα που έχουν ξεκινήσει.Στην πρώτη απο της φώτο βλέπετε την ενίσχυση του φέροντα οργανισμού της θυρας 8 με επιπρόσθετα τοιχεία που θα παραλαμβάνει στα διάφορα φορτιά.Ελπίζουμε οι κατασκευαστική εταιρεία να προνόησε να τοποθετήσει μεγάλες διαμέτρους στα σίδερα καθώς είμαστε σιγουροι πως τα φορτία λόγω ταλάντωσης της θυρας θα είναι υψηλά.

Σε αυτήν την φώτο βλέπετε την απουσία των καρεκλακίων της Τούμπας στις θυρες 7 και 8.Ο λόγος για τον οποιο ξηλώθηκαν ειναι για να επίστρωθουν τα δαπέδα της κερκιδας με πρόσθετα στεγανοποιητικά βερνικια και γαλακτώματα προκειμένου να μειώσουν ή και να σταματήσουν την ροή υγρασίας προς τον φέροντα οργανισμό των κερκίδων.


Αντε και καλή χρονιά με πολλά γούστα με την ΠΑΟΚάρα μας



Όπου τολμούν οι αετοί εκει θα φτάσει η ΠΑΟΚάρα εφέτος.


Lipton4 & tubetakias

5 σχόλια:

  1. "Ο λόγος για τον οποιο ξηλώθηκαν ειναι για να επίστρωθουν τα δαπέδα της κερκιδας με πρόσθετα στεγανοποιητικά βερνικια και γαλακτώματα προκειμένου να μειώσουν ή και να σταματήσουν την ροή υγρασίας προς τον φέροντα οργανισμό των κερκίδων."

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    http://farm2.static.flickr.com/1301/541564763_cea1bd29eb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια εγω απο καλαματα και ειναι δυσκολο να ερθω στν τουμπα...ετσι θα παω να δω τον Παοκ οταν παιξει με τον αστερα τριπολης που ειναι κοντ...μπορειτε να μου πειτε που θα βρω καπνγονα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. simpoliti simpoliti........ kai to spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bereta bereta rixe to gauro sto limani mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή