Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

''Δε χορεύει νηστικό αρκούδι, Μπατατούδη, Μπατατού-ου-δη”

Το ρεπορτάζ από το olapaok.gr

Ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, κρατείται από τις αστυνομικές αρχές της Λιβύης, ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν σε βάρος του οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης για πέντε καταδικαστικές αποφάσεις. Εμείς θέλουμε επιτέλους να βρεθούν όσοι άνθρωποι έκλεψαν τον ΠΑΟΚ και να καταλήξουν στην φυλακή. Το 2002 είχε αποκαλυφθεί ότι από τα έσοδα των 7,3 δισεκατομμυρίων δραχμών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας τότε, στα ταμεία της ΠΑΕ είχαν φτάσει μόνο 1,3 δισεκατομμύρια.

Ο Μπατατούδης είχε κατηγορηθεί για την υπεξαίρεση του συγκεκριμένου ποσού, αλλά και για απιστία σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 3,3 δισεκατομμυρίων δραχμών, αδίκημα που παραγράφηκε λόγω παρέλευσης πενταετίας.

Για την υπεξαίρεση των 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών καταδικάστηκε, επειδή φέρεται να πήρε το ποσό από τα ταμεία των εταιρειών Interactive και Intersat, με την πρόθεση να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όμως, όπως αποδείχθηκε αγορά μετοχών δεν έγινε ποτέ.

Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τον ''Μπάτμαν'' ο οποίος κατάντησε την ομάδα μας μια χρεωμένη εταιρεία. Στα 11.000.000 ευρώ ήταν το άνοιγμα που είχε αφήσει και ολοκλήρωσε το έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ πουλώντας την ομάδα έναντι 1.100.000 ευρώ στον Γ.Γούμενο.Τα αποτελέσματα της πώλησης αυτής είναι γνωστά. Ακόμα τα πληρώνουμε και θα τα πληρώνουμε.Όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Την εποχή που ήταν πρόεδρος και βασικός µέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει διαπραγµατεύσεις για την εκχώρηση ποσοστού της οµάδας στον Αλ Σαέντι Καντάφι, το γιο του ηγέτη της Λιβύης Μουαµάρ Καντάφι.

Και όπως λένε και οι ανύπαρκτοι...''Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή..πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή... άλλοι πάνε από δω άλλοι πάνε από κει και ο Μπάτμαν τσακωτός μεσ' την Λιβυή.''

Και μέσα στην φυλακή θα φοράς ασπρόμαυρα για να θυμάσαι το κακό που έκανες στην ομάδα μας

Υ.Γ. Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας τέτοιοι παράγοντες.

touBETakias

2 σχόλια:

  1. OEEEEE OEEEEEEEE OEEEEEEEEE

    Και ο Μπατμαν με φορμα ριγεεεεεεεεεε

    Και θα κατσει καλα ... Και θα βαλει μυαλο ...

    Δεκα χρονια στον Κορυδαλλοοοο ... !!! Οε οε οε


    Los Solidarios PAOK ANTIFA 4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den eftaige o mpatatoudis re paidia.... alloi tou ta fagane..... isa isa erikse xrima o anthrwpos...... meta gia na vgalei ta spasmena efage fragka an kai den ta efage aytos pali tou ta fagane o kyrios kotnominas o synergatis tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή