Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ειδικά στοιχήματα (by Kaisaras)



Πάμε να δούμε φίλοι μου κ τα στοιχήματα διαρκείας, εκεί που υπάρχει αρκετό ζουμί.

Θα μιλήσω για :
-ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ,
-1ο ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,
-1η 4ΑΔΑ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,
-ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ μαζί ΜΕ 1ο ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,
-1ο ΣΚΟΡΕΡ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
-Και κάποια για πρωτιές ομίλων.

Για να μη μακρυγορήσω, θα πω συνοπτικά ότι :

Ζευγάρι τελικού

Γαλλία δε βλέπω να προχωρά και λόγω ρόστερ κ λόγω προπονητή.
Αργεντινή δε βλέπω, γιατί δεν έχει προπονητή, τεράστιος παίχτης ο Μαραντόνα, αλλά άλλο πράγμα ποδοσφαιριστής κ άλλο προπονητής. Μεσοεπιθετικά έχει παιχταράδες, αλλά ο Μαραντόνα σόρρυ, προπονητής δεν είναι.
Γερμανία φτωχό ρόστερ, ομάδα χωρίς προσωπικότητες, θα λείψει ως προσωπικότητα ο Μπάλακ.
Ολλανδία πάντα παίζει καλή μπάλα, αλλά πάντα κάπου κολλάει. Επιθετικά είναι σούπερ, πίσω όμως έχει πρόβλημα σοβαρό.
Ιταλία χλωμή, στα ίδια χάλια με τη Γερμανία.
Τι μένει λοιπόν ? Ισπανία, Βραζιλία, Αγγλία, έτσι τα βλέπω εγώ. Τώρα ποιος θα χωθεί ως 4ος, πιθανόν μια εκ των Αργεντινής, Γερμανίας, ίσως κ η Σερβία που την πιστεύω ότι μπορεί να είναι η έκπληξη του Μουντιάλ, μαζί με την Παραγουάη.
Οπότε ως ζευγάρι τελικού έχω ποντάρει τα εξής 3.

Ισπανία – Βραζιλία (κατά 1ο λόγο), Ισπανία – Αγγλία (κατά 2ο ) κ επειδή θεωρώ ότι ίσως η Βραζιλία δε βγει 1η στον όμιλο της, ως κάλυψη κ το Βραζιλία – Αγγλία (πληρώνει καλύτερα από όλα, γιατί αν έρθουν λογικά τα αποτελέσματα, Βραζιλία – Αγγλία συναντώνται στον ημιτελικό.

Πάμε στον 1ο σκόρερ της διοργάνωσης.

Εδώ βλέπω κυρίως Βίγια (Ισπανία) και Φαμπιάνο (Βραζιλία). Αυτοί οι 2 είναι τα πουλέν μου.
Αν θέλετε άλλους 2, ο ένας είναι ο Ρομπίνιο (Βραζιλια) κ ο άλλος, το κρυφό πουλέν μου, ο Πάντελιτς (Σερβία). Αυτός κ αν πληρώνει καλά. Αν δε μας κάνει κανα κουλό κάποιος Αργεντίνος, θα είμαστε σε καλό δρόμο.

1η 4αδα των σκόρερ

Στην ενότητα το ποιοι παίχτες θα μπουν στην 1η 4αδα των σκόρερ (δε θα αναφέρω παίχτες που δεν αξίζει λόγω απόδοσης να πονταριστούν, αλλά σε παίχτες που έχουν προοπτική και πληρώνουν καλά), θα πω πάλι τον Πάντελιτς (Σερβία) κ ίσως τον Καρντόσο (Παραγουάη). Απλά έχω μια επιφύλαξη, ότι ίσως δεν ξεκινά βασικός ο Καρντόσο. Αν ήξερα ότι ξεκινά σίγουρα βασικός, θα τον πρότεινα κ θα τον είχα ποντάρει κιόλας. Όσα έχω αναφέρει ως τώρα, είναι πονταρισμένα όλα, πλην του Καρντόσο, για το λόγο που ανέφερα.
Άλλο παίχτη σε αυτή την ενότητα (πέρα των αυτονόητων, που δεν αξίζουν όμως να πονταριστούν), δεν έχω.


Νικητρια ομάδα μαζί με 1ο σκόρερ

Στην ενότητα ‘’ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ μαζί ΜΕ 1ο ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ’’ , με δεδομένο ότι βλέπω ως φαβορί τις Ισπανία, Βραζιλία, Αγγλία κ ως πιθανούς παίχτες για 1Ο σκόρερ μουντιάλ τους Βίγια κ Φαμπιάνο, μπορείτε να κάνετε τους συνδυασμούς που σας αρέσουν. Συν τον πιθανό συνδυασμό Αγγλία – Ρούνεϊ. Αλλά αυτό το στοίχημα δεν είναι για πολλά, καθώς είναι στην ουσία 2 πονταρίσματα σε 1.

Σημείωση σημαντική. Όλα τα παραπάνω, έχουν πονταριστεί στο ανταλλακτήριο το στοιχηματικό, εκεί που μπορείς στην πορεία και εφόσον η απόδοση του στοιχήματος σου έχει πέσει, σε σχέση με αυτήν που πόνταρες, να πούλησεις το στοίχημα σου παίρνοντας όλο το ποντάρισμα σου πίσω κ στην ουσία να παίζεις, με μικρότερο κέρδος όμως πλέον, έχοντας πάρει πίσω όλο σου το ποντάρισμα. Αυτό είναι μια βασική λεπτομέρεια για όσους παίζουν στοίχημα, που όμως δεν μπορώ να την αναλύσω περαιτέρω από εδώ.

1ος σκορερ εθνικών ομάδων

Πάμε κ στην ενότητα ‘’1ος ΣΚΟΡΕΡ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ’’.
Εδώ πλέον δε μιλάω για ανταλλακτήριο, αλλα για το στοίχημα με την κλασική του μορφή, όπως το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται. Εδώ μπορείτε να τα συνδυάσετε κιόλας, ανεβάζοντας πολύ την απόδοση.
Θα αναφερθώ σε περίπτωσεις παιχτών, με τη σειρά που τους πιστεύω.
Βίγια για Ισπανία, Ρούνεϊ για Αγγλία, Φαμπιάνο για Βραζιλία (με μικρή κάλυψη στο Ρομπίνιο), Φαν Πέρσι για Ολλανδία (με δεδομένη την απουσία του Ρομπέν στο 1Ο ματς, ίσως κ στο 2Ο ), Φορλάν για Ουρουγουάη και Πάντελιτς για Σερβία.

Διαλέγετε κ παίρνετε, ανάλογα με το τι βλέπει ο καθένας. Η ενότητα αυτή, μπορεί να μας πληρώσει καλά, γιατί μπορούν να συνδυαστούν πολλοί παίχτες στο ίδιο δελτίο. Κ θεωρώ ότι οι επιλογές που έχω κάνει, είναι πάρα πολύ λογικές. Κ βέβαια παρακαλάμε να μην τραυματιστεί κάποια από τις επιλογές μας, γιατί τότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε πάει άκλαφτοι.


Κ θα κλείσω τα στοιχήματα διαρκεία με άλλες 2 επιλογές που έχω ποντάρει.
Μία επιλογή είναι οι Σερβία – Παραγουάη να τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους.
Η 2η επιλογή είναι Αγγλία 1η με ΗΠΑ 2η – 1η Παραγουάη με 2η Ιταλία – 1η Σερβία με 2η Γερμανία.

Αυτά είναι για μένα τα στοιχήματα διαρκείας που έχω επιλέξει κ φυσικά τα χω ποντάρει κιόλας. Κάποια μάλιστα, τα χω ποντάρει κ 2 μήνες πριν, για να χω καλύτερη απόδοση. Ό,τι αρέσει στον καθένα το επιλέγει κ το ποντάρει. Στόχος μου δεν είναι να ποντάρετε ό,τι βλέπω εγώ, αλλά να προβληματιστείτε κ ίσως να δείτε κάτι που δεν έχετε σκεφτεί κ τώρα που το διαβάζετε σας κάνει ως σκέψη.
Θα ξαναπώ ότι στο στοίχημα ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΣΑ, ΟΣΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
Εύχομαι σε όλους πάνω από όλα ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, απολαύστε τη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μαζί με την παρέα του ο καθένας κ ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ σε όλους.
Εμείς θα τα λέμε από το blog, όταν υπάρχει κάτι αξιόλογο.


Kaisaras

8 σχόλια:

  1. o kardoso einai traumatias k i ispania me ti brazilia sinantiountai prin ton teliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον καρντοσο που γραφεις οτι ειναι τραυματιας, 1η φορα το βλεπω κ το διαβαζω. αν εχεις καποιο λινκ που να το γραφει, περασε το να το δουμε κ εμεις.
    οσο για το αλλο που γραφεις, ισπανια κ βραζιλια, ΑΝ τερματισουν κ οι 2 πρωτες στον ομιλο τους, συναντωνται ΜΟΝΑΧΑ στον τελικο.
    ΑΝ τερματισουν η μια πρωτη κ η αλλη 2η ή το αντιστροφο, τοτε συναντωνται στους 16.
    ξαναδες το κ θα δεις οτι εχω δικιο
    KAISARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exeis dikio gia to zeugari.gia ton cardozo to grafei sto simerino tis entheto gia to mundial i exedra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=19304&subid=2&pubid=14508656

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο που γραφεις φιλε μου για τον καρντοσο, 1η φορα το διαβαζω στο λινκ που εδωσες.
    οντως το γραφει, αλλα επειδη διαβαζω 3-4 διαφορετικα αθλητικα σαϊτ καθημερινα, δεν το χω δει πουθενα αλλου γραμμενο.δεν ξερω τι να πω.
    παντως για τον καρντοσο, αν ξαναδιαβασεις τι αναφερω, λεω οτι ειναι το μονο απο ολα τα στοιχηματα που γραφω κ δεν εχω πονταρει, γιατι δεν ξερω αν θα ξεκινα βασικος.
    καλα εκανες κ ενημερωσες, αλλα μια επιφυλαξη για την ειδηση αυτη την εχω ακομα, γιατι δεν την εχω δει πουθενα αλλου.

    KAISARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia ap oti ksero o villa exei parei tin efthini oti penalti kerdisi i ispania tha to ektelesei aftos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα τα λες φιλε, ο βιγια εκτελει τα πεναλτι της ισπανιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελικα ο καρντοσο επαιξε σημερα αλλαγη.
    κ οντως το δημοσιευμα στην εξεδρα ηταν τραβηγμενο απο τα μαλλια, γιατι εγραφε οτι ο παιχτης ισως δεν αγωνιστει καθολου στο μουντιαλ.
    αλλα να που ο παιχτης αγωνιστηκε κ απο το 1ο ματς, εστω κ ως αλλαγη, αυτο που φοβομουν κιολας κ ειχα γραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή