Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1973

ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1973 ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..

(Η ΛΕΞΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΘΕΙΑ)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ.



ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ..


ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΔΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΩΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΤΟΥ 80..

ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΤΣΙΔΑΣ.. ΣΟΥΠΕΡ3ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.. 1988 ΛΕΝΕ..)
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΗ-ΠΑΟΚ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ. ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ..

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ 40, 50, 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ..

Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..


ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ MATCH
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90

(ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ..) ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..

ΥΓ1: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ..

ΥΓ2: ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ..

αρης 1914 (εβραίων.. φιλομουσών..) ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

8 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ(ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ).ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ;ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΩΣ...ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 'Η ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ(...ΟΧΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ)ΜΑΖΙ;ΕΙΧΑΝ ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ... ΕΒΡΑΙΟΙ;ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Η ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΤΕΡΙΚΟΙ;Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι απλο φιλε οι οπαδοι της παοκ δεν ξερουν τι ακριβώς ειναι,οποτε η καπηλευονται τα παντα η βριζουν τους αντιπαλους τους βγαζοντας στη φορα τα πιο ακραια ενστικτα τους,,οκ μερικοι αρειανοι ειναι επισης προκλητικοι αλλα τα μπαοκια δεν παιζονται με τιποτα,ειδικα εκει στο κορδελιο πρεπει να παιρνουν πολλα ληγμενα χαπια και σιροπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχα τι λεει ρε το ατομο,ο ασπονδυλος ανωνυμος οτι και καλα κανει ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    Καλο ο αλλος ο ασπονδυλος ανωνυμος ειναι πολυ απλα για τα μπαζα.
    Η ιστορια του μεγαλητερου σωμαστειου στην ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΑΟΚ, ειναι γνωστη,μπορειτε να βρειτε πολλλλλλλες πηγες απο παντου,δεν εχετε παρα να ψαξετε, αλλα για την ιστορια του ρουλι44 πειτε μας και εμας αν ξερετε που γραφει και τι γραφει.
    Αντε ασπονδυλα στην τρυπα σας τωρα ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε ΝΑΑΑΑ
    ΚΥΠΕΛΟ Ε ΝΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΣΤΙΚΩΝΕΙς ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙς ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ λοιπόν, το ματς της χρονιάς τελείωσε για τον Άρη, όλα καλά λοιπόν, τα καταφέρανε. Αντί να δουν οτι αυτοί φέτος δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα εκτός από το να βγουν 5οι και καταιδρωμένοι, κατέληξαν να χαίρονται που "έκοψαν" το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ - που παρεπιπτόντως, κανείς από τη διοίκηση δεν είπε ποτέ, απλά αν κάτσει θα το κυνηγήσουμε - και αυτό ήταν όλη η χρονιά γι' αυτούς. Γι' αυτό και είναι άτιτλοι εδώ και 40 χρόνια και γι' αυτό νομίζουν οτι φέτος μπορεί να πάρουν το κύπελλο...Τελικά όμως, πολύ φοβάμαι οτι και πάλι θα αρχίσουν τα κλάματα για άλλλη μία χαμένη χρονιά και άλλη μια χαμένη ευκαιρία...Διότι δεν μπορούν να δουν την γενική εικόνα, μόνο ότι και όπως τους συμφέρει. Εν κατακλείδει, μπράβο για την νίκη τους, αλλά ας πάψουν επιτέλους αυτές τις μικρότητες γιατί μόνο κακό στον εαυτό τους κάνουν και τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κλαψτε ρε κομπλεξικοι κλαψτε ανυπαρκτοι της πολης,θελατε θαλατε γκαγκατσοδιαιτητη παλι για να καθαρισει για σας αλλα δεν εκατσε!!
    απλυτοι βρωμιαρηδες γαμω το κορδελιο σας τουρκογυφτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή