Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Στα 96 τους χρόνια ,πήραν το (Ε)-ΦΑΠΑ-( Ξ) τους !

Καλησπέρα ξανά σε όλους τους φίλους του blog μας.

Αφορμή για μια εκ νέου ανάρτηση πήραμε από τα κωμικοτραγικά που διαβάζουμε και ακούμε στα δίαφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Μακεδονική πόλη της Καβάλας.
Η μεριά των ''ειμαι στα χάι μου και πανηγυριζω επειδη πηγα στον τελικό κυπέλλου '' συμπολιτών πιστεύει πως στα επεισόδια συμμετείχαν και φίλοι του ΠΑΟΚ. Οι οποιοι σύμφωνα με τους Εβραίους Αρειανούς , προμηθεύτηκαν εισιτήρια για το γήπεδο απο τον ίδιο τον Μάκη Ψωμιάδη.

Εμεις απο την μεριά μας ως blog θα αρκεστούμε σε μια απλή παρατήρηση:

Ας υποθέσουμε πως οι φίλοι της ομάδας μας είχαν εισητήριο .Τα δικά σας τα ''λουλούδια''( απ'ότι έμαθα πήγε όλη η ''υψηλή κοινωνία'' του λαού του Ρούλη στην Καβάλα) πως μπήκαν χωρίς εισιτήριο και πήγαν στην πόλη ενώ ήξεραν πως δεν υπήρχαν εισιτήρια ??? Συνεπώς πολύ καλά έκαναν και σας ξυλοφόρτωσαν( και επίσης απ'ότι άκουσα έπεσε γερό μπερντάκι) και πολύ καλά έκαναν οι μπάτσοι και σας έριξαν δακρυγόνα , ξύλο και φάπες,όπως ξύλο και δακρυγόνα θα έτρωγαν και οι Καβαλιώτες αν έρχονταν στο Χαριλάου χωρίς εισιτήρια με διάθεση για μανούρες.

Όταν πάς γυρεύοντας, πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες, κάποια στιγμή αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να πάρετε χαμπάρι πως όλη η Μακεδονία είναι ασπρόμαυρη και ειδικά σε πόλεις όπως η Καβάλα, οι Σέρρες , η Δράμα, η Κατερίνη , η Βέροια , η Νάουσα κτλ δεν σας παίρνει για πολλά πολλά. Επίσης οι μόνοι που είδα να εισβάλουν στο ταρτάν ήταν τα δικά σας τα καμάρια στο γκόλ του τζογαδόρου σαπιοκοιλιά . Μετά απο τα Γιάννενα και το Χαριλάου πριν λίγες εβδομάδες, ο λαός του Ρούλη παρέδωσε λοιπόν για άλλη μια φορά φέτος μαθήματα ''φίλαθλου πνεύματος''( φαίνεται εφαρμόζουν αυτά που τους μαθαίνουν απο τη Λέσχη με τα σεμινάρια κατά της βίας που συμετέχει).

Και τα σχετικά με τα μαχαιρώματα σε παιδιά που επικαλειστε πως εγιναν στην Καβάλα αφήστε τα για κανέναν που δεν ξέρει. Το τι θρασύδειλα πουστράκια και ρουφιάνοι είστε το ξέρει και η τελευταία πέτρα στη Βόρεια Ελλάδα. Καλοί ειστε όταν οι αναλογία είναι κάπου 20 προς έναν ή όταν είσαστε τρείς 25αρηδες με έναν 14χρονο ή άμα είναι να βαρέσετε γυναίκες( κλασσικό το περσινό περιστατικό στο Χαριλάου με τη φίλη της παίκτριας του ΠΑΟΚ που την πλακώσαν στο ξύλο τα παλουκάρια σας επειδή πανηγύρισε το γκόλ της φίλης της), αλλά στα ίσα γινόσαστε πρωταθλητές στο κατοστάρι (100αρι) και μετά τηλεφωνείτε στους μπάτσους να πάνε να πιάσουν τους ''αλήτες'' που σας έτρεξαν( άμα μπορέσετε, τους δίνετε και κανά αριθμό πινακίδων).

Απο το '98 που ασχολούμαστε μαζί σας μέχρι σήμερα, απ'όσα μαθαίνω, δεν έχετε αλάξει μία, μια ζωή θρασύδειλοι λαγοί και ρουφιάνοι. Γιατί ελεεινή η προπαγάνδα των ΜΜΕ για τους ''υπέροχους λαούς'' ανεξαρτήτως ομάδας, αλλά εσείς ρε παιδί μου την ρουφιανιά, την ψευτιά, την προπαγάνδα και την κλάψα τα έχετε αναγάγει σε επάγγελμα.Προφέσορες ειστε. Για αυτό και η ομάδα σας εδώ και 30 χρόνια είναι ένα μηδενικό και έχει καταντήσει μικρότερη απο τον Πανιώνιο και τη Λάρισα( αλλά να'ναι καλά τα γκαλόσημα έτσι????), για αυτό τίτλο δεν θα δείτε όχι φέτος, αλλά ούτε σε 100 χρόνια, και μια ζωή θα βλέπετε τον μεγάλο ΠΑΟΚ απο πάνω σας και θα αφρίζετε απο το κόμπλεξ σας.

Άντε τρέξτε τώρα να πανηγυρίσετε την συμμετοχή σας στον τελικό του κυπέλλου παρέα με τους παικτες σας που τσιτσιδώθηκαν για πάρτυ σας.


Και προσοχή και φέτος ,μην αντι για το κύπελλο στο ποδόσφαιρο πάρετε πάλι το γνωστό σας Πίπελο.
Μεγάλη αυτοπεποιθηση και σιγουριά έχετε πάντως για την κούπα.Παρόλο που η τελευταία σας ηταν από τα χρόνια της ...Βέμπο

δηλ την εποχή που οι φωτογραφίες ηταν ασπρόμαυρες :




Lipton4

Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts

17 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxa! Μαγκες καντε υπομονη σημερα η αυριο θα βγει δημοσιευση με ρποσωπικο υλικο απο καβαλα που δειχνει τον σαουριδη να τρωει ξυλο......
    Για να δειτε τι παλικαρι ειναι!χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟ Ο ΄'ΖΟΖΕ'' ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.... ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΓΙΑΝΝΗ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕΣ...ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...΄΄ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pes kai gia ton negri pou parakalouse sto kulikeio na ton afhsoun....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΓΡΗ...Ο ΝΕΓΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ....ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ...ΡΩΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥΠΕΡΑΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ... ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΕΓΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΣ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΙΣΜΕΝΟΙ...ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ...ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LIP ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΟΥ...! ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΣΑΟΥ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TIKO ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΑΤΑΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω καλυτερη νομιζω .Θα ψαξω και θα στην στειλω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρονια Πολλα με Φαπες και Κλωστιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Άρης ιδρύθηκε ως Ποδοσφαιρικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης στις 25 Μαρτίου (7 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο) του 1914 και υπήρξε το πρώτο ελληνικό σωματείο που ιδρύθηκε μετά την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό (1912). Μάλιστα για να τονισθεί ιδιαιτέρως ο ελληνικός χαρακτήρας του νεοσύστατου σωματείου, οι ιδρυτές του επέλεξαν ως ημέρα επίσημης ίδρυσής του την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Άρης ιδρύθηκε ως Ποδοσφαιρικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης στις 25 Μαρτίου (7 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο) του 1914 και υπήρξε το πρώτο ελληνικό σωματείο που ιδρύθηκε μετά την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό (1912). Μάλιστα για να τονισθεί ιδιαιτέρως ο ελληνικός χαρακτήρας του νεοσύστατου σωματείου, οι ιδρυτές του επέλεξαν ως ημέρα επίσημης ίδρυσής του την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. me to neo hmerologio stis 7 apriliou... mexri kai ekei propaganda kanoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To ξερουμε φιλε ανώνυμε.
    Οπως επεισης ξερουμε κι αυτό :

    Στο καφενείο του Βότση μια ομάδα ανήσυχων νέων της εποχής ήθελαν να συνδυάσουν άρωμα Αρχαίας Ελλάδας, χρώματα Βυζαντίου, μνήμες της Επανάστασης του 1821.

    Πόσο ανήσυχοι ηταν αυτοί οι νέοι?Και τι ειδους ανησυχίες ειχανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. etsi etsi na asxoleiste me ton arh. moy aresete. afou einai i omada tis polis. den mporeite na xwnepsete tin htta akoma. 8a sas parei xronia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oi opadoi tou areos sinexizoune na eine anisixoi
    apodixh to video tou telikou sto kayta
    kai tou xoreuth tou pale



    TERASTIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α ρε κατακαημενα παοκια...που ειναι ρε τα βιντεοοο ρεζιλιααα??
    προπαγναδα ειστε πρωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή