Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ???? ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!!!!!!

Στις 19:00 ,την Κυριακή 14 Μαρτίου έχουμε γυρίσματα στο εξοχικό της Παπαναστασίου.
Οι οπαδοί της Σαμπάνιας (καθώς γνωρίζουν πως ειναι να βρίσκεσαι στα 4)περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση αυτή.

Ο Ρούλης πάει για δύο αποτελέσματα.Ο ΠΑΟΚ πάει μονο για την νίκη.
Ο Ρούλης εφέτος εχει παιξει δώδεκα(12!!!!) ματς με παικτη παραπάνω.Ο ΠΑΟΚ μόλις ενα (1).
Το blog μας ,όπως πάντα θα βρισκετε στο πλευρό της ομάδας στην μεγάλη πορεια που κανει για πρωταθλητισμό.Θα βρίσκετε στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης,όπως και πολλοί άλλοι φίλοι μας Παοκτσήδες.Έτσι ίσως βοηθήσουμε στους αγαπητούς μας συμπολίτες να κάνουν το πρώτο τους φετινο sold out στα εισιτήρια.Το ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ το λέμε και το εννοόυμε.
Για αυτούς ειναι το ματς της χρονιάς.Το ματς πάνε να το κάνουν εντεχνως ''ντέρμπυ''.
Για εμάς θα ειναι απλά ένα από τα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος.

Ο εφιάλτης επιστρέφει σκουλήκια .

''ΑΡΗΣ - Κλάπηκαν τα δελτία, επιβεβαίωση Κύρκου, στην Αστυνομία η ΠΑΕ!

Μία... ελληνική είδηση! Κατά την αποχώρηση της αποστολής του Άρη από την Καβάλα, όπως είθισται, οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν τα εισιτήρια των ποδοσφαιριστών της ομάδας από τον διαιτητή του αγώνα, Κύρκο. Ο “άρχων του ματς”, όμως, τους είπε πως έχουν κάνει... φτερά!

Ο Κύρκος επιβεβαίωσε πως τα δελτία των ποδοσφαιριστών δεν βρίσκονται στο “καμαράκι” και πως είχαν κλαπεί. Οι άνθρωποι του Άρη αναγκάστηκαν να μεταβούν στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, όπου έχουν προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.'' http://www.sportnet.gr/report.php?id=216906

Εκλάπησαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Άρη όπως διαπίστωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κύρκος. Στην Καβάλα θα παραμείνει ο Γιώργος Κολτσίδας, όπου θα υποβάλει μήνυση.
http://sport24.gr/html/ent/360/ent.348360.asp




Ο Πασχάλης Καμόρα βλέπωντας το κλίμα που πάνε να δημιοργήσουν ,σπίνιαρε και άρχισε να τους παιρνει σβάρνα.
Ας τον απολαύσουμε λοιπον :

....Ηδη κάποια φερέφωνα ξεκίνησαν την παραπληροφόρηση για την περίφημη Κυριακή που άνοιξε η τράπεζα
δεν λένε όμως το αποτέλεσμα, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έπαιξε πουθενά!
λένε για το παλατάκι αλλά ξεχνούνε να μας πούνε πως «μετακόμισε» στα χέρια τους το Χαριλάου!,,,
τολμάνε να τα πούνε οι γκεμπελίσκοι;,,
,ξεθάψανε τον Μπάτμαν και τις συμφωνίες του με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.,,,αλλά δεν λένε τα οφέλη του Π.Α.Ο.Κ. από αυτήν την ιστορία,,,να σας πω εγώ για την προίκα των χρεών που μας άφησε ο Μπάτμαν,,,έχουνε και ευαισθησίες για τα λεφτά του φορολογούμενου έλληνα πολίτη,,,,ξεχάσανε να μας πούνε ότι μετά την απάτη του άρθρου 44 και με την δικαίωση αυτών που προσέφυγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο έλληνας φορολογούμενος πληρώνει όλους αυτούς που αυτοί δεν πλήρωσαν!!!,,,τολμάνε να βάλουνε στο στόμα τους τον Ζαγοράκη και να αφήνουνε υπόνοιες για την επίθεση της Σουρωτής,,,αλλά ξεχάσανε να σας πούνε πως αποκαθήλωσαν και ξευτέλισαν τον ίδιο τους τον πρόεδρο(Μπάμπη αλάνι άναψε ντουμάνι),,,ξεχάσανε να πούνε στον «περήφανο λαό» για την μαύρη τρύπα των 9 εκ ευρώ το βράδυ της αποκαθήλωσης,,,αλλά ξέχασα τότε δουλεύανε στα «αστυνομικά νέα»,,,ξεχάσανε να πούνε πώς και πόσες κρατικές χορηγίες έχουνε πάρει και με ποια μεσολάβηση,,,ξεχάσανε να σας πούνε πως στέλνανε τα (
sms) στο υπουργείο,,,ξεχάσανε να σας πούνε που βρήκανε τον ισολογισμό του Π.Α.Ο.Κ.,,,ξεχάσανε να σας πούνε για τον δικό του τον ισολογισμό,,,ξεχάσανε να σας πούνε για το αν τον έχουνε δει κιόλας,,,ξεχάσανε να σας πούνε για το μασονικό σήμα που ξαφνικά άλλαξε,,,ξεχάσανε να σας πούνε αν το ξέρανε κιόλας,,,ξεχάσανε να σας πούνε ότι ο Καλόπουλος ήταν και δικό τους παιδί,,,ξεχάσανε να σας πούνε και για τις αγκαλιές με τον Γκαγκάτση,,,ξεχάσανε να σας πούνε για την βράβευση Καζναφέρη,,,ξεχάσανε να σας πούνε για τον Παραθουέλος, για τον Μπάγιεβιτς, τον Αμορόζο τον Παπάζογλου τον Βιτόλο και τα 750 και για πολλούς άλλους,,,πολλά έχουνε ξεχάσει και θα ξεχάσουνε κι άλλα όταν πρόκειται να έχουνε το κοπάδι μαντρωμένο...και κατευθυνόμενο! Στα του Π.Α.Ο.Κ. όμως, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!....


Αντε κι ενα quizάκι ,για το τέλος :

Ποιας ομάδας οι οπαδοί, πρώτα δηλώνουν το σύνδεσμο που ανήκουν και μετά την ομάδα;
Και αυτός είναι σύνδεσμος ή εταιρεία που έχει τιμολόγια, έσοδα από πωλήσεις, μπουτίκ, υποκαταστήματα, ισολογισμούς, παίρνει συνδρομές κλπ?


ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.
ΔΙΠΛΟ ΓΚΑΥΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΛΗΚΟΦΩΛΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ




Lipton4

Y.Γ : Εντος της εβδομάδας θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις σχετικά με τον γνωστό thimiana που αρθογραφει στο στοιχηματικο site της matchmoney.Εμεις σας προιδεάσαμε http://lipton4.blogspot.com/2010/02/thimiana.html .

3 σχόλια:

  1. Τράβα μπρος...πάρτους όλα τα δελτία...
    Τράβα μπρος...ρίξτους μια κατηγορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ
    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ
    ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει πιο κομπλεξικη ομαδα απο τα σκουληκια. 100 χρονια ατιτλοι, με δυο υποβιβασμους στη Β'Εθνική, ρεζιλεμενοι κι ολα αυτα τους εχουν δημιουργησει απιστευτο κομπλεξ. Θα επιστρατευσουν οτι βρωμια και πουστια υπαρχει για να μη νικησουμε. Μας μισουν γιατι δεν μπορουν να μας συναγωνιστουν. Μας μισουν γιατι παμε να πετυχουμε αυτο που εκεινοι δεν μπορουν ουτε να ονειρευτουν. Τι να πει κανεις. Ειναι πραγματικα ερπετα. Σιχαμερα οντα που σερνονται στη γη. ΠΑΟΚαρα πατησε τους το κεφαλι και λιώστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή