Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε!

Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι’ αυτό και ταξιδεύουμε και όλους σας τρελαίνουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=Of85JtItzUE

Όσο και να προσπαθούν όλοι να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ δεν θα τα καταφέρουν.Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του και η ανοδική του πορεία θα συνεχιστεί.Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και στηρίζει την διοίκηση στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο στόχος του πρωταθλήματος χάθηκε για φέτος. Όμως μετά από αρκετά χρόνια έφτασε η ομάδα να τον διεκδικεί μέχρι το τέλος.Είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.Η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη.

Ο στόχος που μας έχει μείνει για φέτος είναι να μπορέσουμε να βγούμε πρώτοι στα play-off.Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Δεν θα ανεχτούμε κανέναν να μπει εμπόδιο στα όνειρα και στον αγώνα που κάνουμε όλοι. Όποιος το πράξει θα μας βρει μπροστά του. Φυσικά δεν ξεχνάμε και αυτούς που ήταν η αιτία να χαθούν βαθμοί σε διάφορα παιχνίδια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος .Ένα έχουμε να τους πούμε:

<<Τούμπα
- Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ>>

Θα το απολαύσουν όλοι τους.

touBETakias

1 σχόλιο: