Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

...μεσα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την Π.Α.Ο.Καρα μας

Η εβδομάδα που διανύουμε ειναι η πιο σημαντική στην ζωή τους.Οι οποιεσδήποτε παραμονές αγώνα με τον ΠΑΟΚ,αποτελούν για αυτούς ,''αιτία ζωής''. Η ανυπαρξία τους ,τους πονάει υπερβολικά και η αναγκαστική μας ενασχόληση με αυτούς (ελέω της επικείμενης αναμέτρησης) αποτελεί γεγονός που τους κανει να ανακαλυπτουν τον λόγω ύπαρξης τους.
Χαίρονται που τα βλέματα όλων μας ειναι αναγκαστικά στραμένα επάνω τους. Η όποια ύπαρξη τους οφείλεται στην μεταξύ μας αντιπαράθεση και όσο δεν μπαινουμε στο τρυπάκι να ασχολούμαστε μαζί τους,τόσο αυτοί θα σβήνουν.
Ποτέ τους δεν ξεπέρασαν το κόμπλεξ της Β εθνικής.Ποτέ τους δεν θα χωνέψουν οτι ειναι αιώνια άτιτλοι.
Η αναμέτρηση Ρούλης-ΠΑΟΚ αποτελει για το ασπόνδυλους ερπετους φίλους του Παπαναστασιακού την μητέρα των μαχών.Και όπως λεει και ο φίλος μας ο Psyxras :

Στην Ισπανία το ντέρμπυ το λένε "el classico" γιατί είναι ενα κλασσικό ντέρμπι.Εμείς εδω στην πόλη το λέμε "el fapico" γιατί τόσο χρόνια τους έχουμε στη φάπα...


Το blog μας κατάφερε να εξασφαλίσει και φέτος θέση στο γήπεδο του Κλεάνθη Βικελίδη.Μαζί με αρκετά αδέρφια θα βρισκόμαστε στην Θύρα 3 του γηπέδου της Παπαναστασίου.
Οι πληροφορίες μας,επίσης , λένε πως αρκετοί οπαδοί της ομάδας μας ηδη έχουν εξασφαλίσει την θέση τους ,σε όλες τις θύρες του γηπέδου.Έτσι λογικά εξηγείται το επικείμενο sold out στα εισιτήρια.

Αναμένουμε με μεγάλη απορία να δούμε πως θα αντιδράσει το φίλαθλο κοινό που θα φιλοξενειται στις κερκίδες του Χαριλάου στην ενδεχόμενη περίπτωση που σκοράρει η ομάδα μας ο ΠΑΟΚ.Θα ακουστουν άραγε οι πανηγυρισμοί μας ή αυτοί θα υπερκαλυφθούν απο τα βογκητά πόνου των ερπετών ασπόνδυλων?Θα δειξει....

Ενημερώνουμε πως όσοι φίλοι της ομάδας μας θέλουν να βρεθουν δίπλα στην αρμάδα του Φερνάντο Σάντος : Εισιτήρια θα έχει στο Roulis Mobile για τις θυρες 7 (50 ευρώ) , 6 και 5 (35 ευρώ). Εισιτήρια για την 1 και την 3 ,υπάρχουν πλεον μόνο στα παραρτήματα του συνδέσμου ''Super3Extra5''.

Παρακάτω παραθέτουμε ,ως αποδεικτικό στοιχείο τον τρόπο με τον οποίο εξασφαλίσαμε την εισοδό μας .Οταν λέμε ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ,το λέμε και το εννοούμε.



(Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να την δειτε καλύτερα)



ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΠΟΝ
Ο ΚΩΛΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ



Σκουλίκια, τα τσιμπούκια που έκανε η Αλεξανδράτου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα κάνετε την Κυριακή!!!

Πλύντε κώλο!!!!

Έρχεται ο γαμιάς σας!!!!!


Y.Γ : Υποσχόμαστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΠΑΟΚάρας μας ,απο το Κλεάνθης Βικελίδης.

Lipton4



10 σχόλια:

  1. Το πλουσιο φωτορεπορταζ,θα ειναι αντιστοιχο της τελευταιας photo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δικεφαλη κοτα ελα θα εχει μπανανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την κυριακη 5 λεπτα πριν γινει η σεντρα καντε ενα καλο φιλοι αρειανοί

    ανοιξτε τα bluetooth σας κ καντε μια αναζητηση ετσι απο περιεργεια..να δουμε ποσα "περιεργα" bluetooth θα εντοπισουμε

    γιατι με βαζελο στην 1 βρηκα 2...κ μολις τα βρειτε ξεκινηστε το βρισιμο κ το σκαναρισμα απο πανω μεχρι κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ρε αρχιδακι με τον κωλο να μου τα πεις αυτα την κυριακη.
    οταν θα τον εχεισ μεσα μα τοσο μαλακασ εισαιπου καθεσαι και γραφεια ολεσ αυτεσ τισ μαλακιεσ
    και το εχι πει και ο γιατρος η πολυ μαλακια βλαπτει κοφτο μην σε φαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Panigiriste to goal an to valete...parakalo...na doume tin magkia sas, tsampoukades tis poutsas kai tou pc...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αριανοί δεν έχετε φαντασία πάντως.Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα κατέβαζα τα δεύτερα με αδιαφορία και θα έκανα το πρωτάθλημα πουτάνα.Αν δεν έχανα δεν έπρεπε να ξαναβγεί κανένας από το σπίτι του.Αν έχανα απλά δεν θα πανηγύριζε ο αιώνιος εχθρός τέτοιο τίτλο.Αν και μετά από αυτό δεν το έπαιρνε πάλι θα ήταν για να κρύβεται.Εγώ σε κάθε περίπτωση θα ήμουν από πάνω.Αλλά κολλάει το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνα μετην ανακοινωση τησ Αστυνομιας οσοι φιλαθλοι πανε στο σαπιο μηλο την Κυριακη το βραδυ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ . ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ....
    ΜΗ ΚΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή