Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Είναι φανερό ότι η ομάδα μετά την ήττα από τον Σπάθα έχει χάσει την όρεξη και της συγκέντρωσή της. Το μυαλό των παικτών είναι κάπου αλλού.3 συνεχόμενες ήττες είναι πολλές για τον ΠΑΟΚ.Δεν παρουσιάζει το ίδιο πάθος και την θέληση για την νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει χάσει την φόρμα της.

Ίσως είναι θετικό το ότι η ομάδα κάνει κοιλιά πριν τα play-off .Πρέπει να ξυπνήσουν όλοι μέσα στην ομάδα και να κοιτάξουν να κερδίσουν τα δυο ματς που έμειναν και να δώσουν μάχη για την πρώτη θέση στα play-off.
Δεν θα κοιτάξουμε τι έγινε στα 3 αυτά ματς,από άποψη διαιτησίας,ατυχίας και άλλες δικαιολογίες . Που ως ένα βαθμό έχουν βάση. Θα πρέπει να δούμε τους λόγους που η ομάδα δεν ήταν καλή σε αυτούς τους αγώνες.

Δεν θα πούμε εμείς τι πρέπει να κάνει ο προπονητής και οι παίκτες για να παρουσιάσουν την ίδια καλή εικόνα που είχαν για αρκετές αγωνιστικές. Αυτή είναι η δουλεία τους και θα πρέπει να βελτιωθούν όλοι.


Εμείς θα είμαστε πάλι κοντά στην ομάδα και ελπίζουμε να μην παρουσιάσουν την ίδια εικόνα σε κανένα αγώνα από δω και πέρα.

Πάμε δυνατά για την πρώτη θέση στα play-off. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να κατακτήσουμε .


touBETakias



Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου