Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Super κομπλεξικοί και μπούφοι !!!

Καλησπέρα

(Καντε κλικ επάνω στην εικονα ,για να την δειτε καλύτερα)


Κοιτάξτε με τι τρόπο προσπαθουν να καθοδηγήσουν τους οπαδούς του αρη.Το επίσημο site ,του μεγαλύτερο συνδέσμου του Παπαναστασιακού,ο super3 ,εχει προσλάβει δια πληρωμής έναν τυπά ,που όντας άριστος χρήστης της ελληνικής γλώσσας, προσπαθεί μέσω των γραφώμενών του να καθοδηγήσει του φίλους της ομάδας.Το συνταντικό team του συνδέσμου έχει διαγνώσει το χαμηλό νοητικό επίπεδο των φίλων που υποστηρίζουν αυτό το σωματείο και πατώντας επάνω σε αυτό το δεδομένο ,προσπαθει εν μέσω προπαγάνδας ,να διαμορφώσει( έτσι όπως θέλει αυτο ) τον χαρακτήρα των αρειανών.
Οι μπαρούφες τους ειναι σαν τα κλαρίνα τους.Κι αυτές δεν έχουν τελειωμό.



Μιλάνε για ''εξωτερική πολιτική''(!!!),μιλάνε για τον μινωικό πολιτισμό(!!!),για τους ταυρομάχους της Ισπανίας(!!!).Κάνουν αναφορά σε πολεμιστές(!!!),σε Οδύσσειες (!!!) και Ηλιάδες (!!!),σε μυστήριες δυνάμεις που δεν ενεργούν με βάση την λογική(!!!).Διακατέχονται από μανίες καταδίωξης(!!!).Πιστεύουν πως τους κυνηγάνε και όλοι ειναι εναντίον τους.(!!!)

Αν ειναι δυνατόν.Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάσουμε.Και άντε ,ας υποθέσουμε ,πως εσείς εκει στο συντακτικό team ,αισθάνεστε την ικανοποιηση καθως αρκετοί διαβάζουν τα όσα κωμικοτραγικά και τραγελαφικά ,αναρτάτε στο επίσημο site του συνδέσμου...δεν έχετε την κρίση να διαπιστώσετε πως με αυτά ,σας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό?

Οπαδικά site, οπαδικά foroum ,blogs έχουν κατακλησει τα portal τους με κειμένάκια από το επίσημο site του Super3 ,με σκοπό την ψυχαγωγία των αναγνωστών τους. Προκαλειται γέλιο.Εμας μας αρέσει.Σας διαβάζουμε γιατί το γέλιο ειναι πηγή μακροζωίας.Αναμένουμε συνεχώς με το ποντίκι στο χέρι και το δάκτυλο έτιμο για ΄΄κλικ΄΄ τις επόμενες αναρτήσεις σας.Περιμένουνε διακαώς να διαβάσουμε για νεες Οδύσσειες,για νεες Ιθάκες,για καινούργιες αναφορές σε προσωπα και καταστάσεις της ελληνικής και ξςνης μυθολογίας.Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις νεες μανίες καταδίωξης που σας έχουν κυριέυσει αυτον τον καιρό . Θέλουμε να μαθαίνουμε νεα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας απο το site της Super3,τους ισολογισμούς,τα οικομικά των ΠΑΕ ,ΚΑΕ,ΤΑΠ ΠΑΟΚ ,τους τραυματίες και τους ανέτιμους παικτες της ομάδες μας,το σχήμα που επρόκειτο να κατεβάσει ο Σάντος στην επόμενη αναμέτρης.Θέλουμε εναγωνίως να σας βλέπουμε να μοιράζεστε μεταξύ σας τα όνειρα σας .Να εκμυστηρέυεστε ο ένας του αλλουνου τους πόθους και τα μεγάλα οράματα σχετικά με το πως φαντάζεστε τον ΠΑΟΚ μετά από 3-4 χρόνια.Θαυμάζουμε το επίπεδο των διαχειριστών σας και κυρίως του ''το παιζω ο εξύπνοτερος ανάμεσα στους μπούφους'' Mattatack .Του mr κομπλεξικού με τον ΠΑΟΚ.Ετσι ειναι αυτά,απλά και ευκόλως κατανοητά.Οταν στην ζωή σου σε έχουν ταράξη στην φάπα οι παοκτσήδες ,οταν ζεις υπό τον ζυγό του παοκτσή ,προσπαθείς μέσω του διαχειριστιλίκη να βγάλεις τα όποια απωθημένα έχεις συγκεντρώση κατά την διάρκεια της έξω ζωής σου.Θαυμάστε την επιτομή του κομπλεξισμου μεσα απο τα γραφόμενα ενός απο τους διαχειριστές του εν λόγω οπαδικού site.

(Καντε κλικ επάνω στην εικονα για να την δειτε καλύτερα.Gigas 4 αλάνι εισαι πρώτος).

Kαι μιας και μιλήσαμε παραπάνω για κλαρίνα,γνωρίζει κανείς το αποτέλεσμα του φαποκράτορα -matador του ελληνικου μπάσκετ ???? Ο matador κατάφερε να βγάλει νοκ αουτ τον ταύρο? Ή ο τάυρος έχωσε κάνα κέρατο στο αφράτο οπίσθιο του matador,μεσα στην αρενα του παλέ και μπρος στα βλέματα εκατοντάδων αρειανων ? Με τις σαχλαμπάρες -μπούρδες-μπαρούφες που αμολάτε μπρε σας έχουν παρει όλοι στο ψιλό αγαπητά συμπολιτάκια.

Υ.Γ : Xρονια πολλά αγαπή μου γλυκιά και στα 100 θα σε παντρευτώ μπας και αποκατασταθώ.
Υ.Γ 1 :
Υ.Γ 2 :


Lipton4


Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts

2 σχόλια:

  1. καλημερα,ετσι παιδια ξεγυμνωστε τον γεωργαλα (σαουριδη) της χουντας φτανει ο ερπετισμος,δεν ειναι ισια και ομοια ο φαποκρατορας με το αφεντικο της ελλαδος.ΞΕΓΥΜΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΙΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.Οσο για την φαπα στο ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Νο 2 ας ρωτησουν να μαθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛ ΦΕΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ. Ο ΣΑΛΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή