Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Είναι να απορεί κανείς....!!

Αξίζει κανείς να ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα?
Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που απασχολεί εδώ και λίγη ώρα το μυαλό μου..Βέβαια κάτι έγινε και μου δημιουργήθηκε αυτό το ερώτημα...Διαβάστε το παρακάτω κείμενο..
http://www.sport24.gr/html/ent/318/ent.347318.asp

{Αιχμές και παράπονα έκαναν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" στο περιθώριο του Δ.Σ. της ΠΑΕ αφού αναφέρθηκαν τόσο στο θέμα της διαιτησίας όσο και στο θέμα της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Συγκεκριμένα αναφορικά με την διαιτησία ως "πηγή προβληματισμού" το πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου που δεν δόθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, προσθέτοντας μάλιστα ότι η όλη υπόθεση θύμισε "εποχές παράγκας" με την απόφαση του Γιάχου να αποτελεί τεχνητή αναπνοή στον Ολυμπιακό. }

Δεν θα διαφωνήσουμε με το ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε στην φάση του πέναλτι. Όμως είναι τουλάχιστον γελοίο να φωνάζει ο Παναθηναϊκός για διαιτησία όταν έχει κερδίσει και ο ίδιος ένα πέναλτι που ακόμα γελάει όλος ο κόσμος. Φαίνεται ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μαλώνουν για το ποια ομάδα είναι πιο ευνοημένη. Δεν τους ενδιαφέρει να κερδίζουν δίκαια τους αγώνες.


Ο πρόεδρος του Πανιωνίου σε συνέντευξη του στην ΝΕΤ είπε τα πράγματα όπως έχουν..


«Δεν θέλω να δικαιολογηθώ .Κάναμε μια κακή εμφάνιση, αλλά αυτό δε δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να έρθει να πάρει το παιχνίδι νταηλίκι. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό, το ίδιο και με την ΑΕΚ. Το ΠΟΚ καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Φύγετε και αφήστε μας να παίξουμε μόνοι μας μπάλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσακίρης.

Και βλέπεις και στην Αθλητική Κυριακή να κάνει παρέμβαση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ
Παναθηναϊκός (Αντωνιάδης) για να ''μαλώσει'' τον δημοσιογράφο Παπαδημητρίου γιατί πήρε θέση για την φάση του πέναλτι. Και αντί ο δημοσιογράφος να υπερασπιστεί την θέση που είχε πάρει στην φάση του πέναλτι τον ακούς να τον γλείφει λέγοντάς τον ''πρόεδρε μου'' και ''πρόεδρε μου''.

Υπάρχει πιθανότητα να πάρει άλλη ομάδα πρωτάθλημα σε αυτή την χώρα?Εύκολη ερώτηση και εύκολη απάντηση....ΟΧΙ...


Ένα τραγουδάκι για όλους εκτός του ΠΟΚ...





Υ.Γ. Μπορεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να έχουν καλύτερους παίκτες...Όμως εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Αφήστε μας να παίξουμε τα 6 παιχνίδια στα ίσια και ότι βγει.

touBETakias

6 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΚ Ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΙΔΗ ΕΠΙ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟ Ο gay;ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ;ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΝΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auto katalaves esu?
    den vlepeis oti Olumpiako kai Panathinaiko tous pane karotsaki ?den tha xasoun oute vathmo mexri ton agona sto OAKA..opoios parei to mats tha parei kai to protathlima...
    ginate opos tous gaurous....auta pou koroideuate eseis oi vazeloi ta kanete tora oi idioi....

    exete katastrepsei to ellhniko podosfairo kai sas exoun suxathei oloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και Ολυμπιακος νομιζω οτι εχεις δικιο.Πρεπει να σταματησει αυτο με την διαιτησια.Οποιος αξιζει να παρει το πρωταθλημα να το κερδιζει μεσα στον αγωνιστικο χωρο.Εμεις φετος δεν εχουμε καλη ομαδα για να παρουμε το πρωταθλημα.Εδω που εφτασαν τα πραγματα πιστευω οτι θα το παρει ο Παναθηναικος.Γιατι δεν θα τον αφησουν να το χασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρα ρε γαυρε?Τοσα χρονια που κερδιζες με την παραγκα τα πρωταθληματα ηταν καλα?Και τωρα που ο Κοκκαλης εχασε τον ελεγχο να σταματησουν αυτα?Ηρθε η δικη μας σειρα να παρουμε 15 χρονια στην σειρα πρωταθληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγώ είμαι ΠΑΟ αλλά δε συμφωνώ με τον τελευταίο.Δε θέλω να πάρει η ομάδα μου 15 ούτε 5 σερί.Θέλω μόνο ένα το φετινό.Και πιστεύω ότι η ομάδα ΔΕΝ θα μπει ποτέ στο τριπ του γάβρου.Ο λόγος είναι απλός:Δεν είναι προτεραιότητα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ να παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα.Διακρίνεται μέσω Ευρώπης.Και κάτι άλλο:το πρωτάθλημα φέτος είναι ΔΟΣΜΕΝΟ στο γάβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ.ΟΡΙΣΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.ΜΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή