Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Έδωσε το δικαίωμα να τον σφάξει.!!


Η κουμπαριά έπιασε τόπο.!Από το πρώτο σφύριγμα του Σπάθα φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έβγαινε από το γήπεδο νικητής. Το λογικό ήταν ότι θα έπαιζε έδρα.Όμως σήμερα η διαιτησία του Σπάθα θύμισε καλές εποχές της παράγκας.

Εμείς όπως είχαμε πει βρεθήκαμε μέσα στο γήπεδο και τα είδαμε από κοντά. Από την αρχή του αγώνα κατάλαβαν όλοι στο γήπεδο ότι ο Σπάθας έχει εντολή να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Αφού απορούσαν και οι ίδιοι οι συμπολίτες με τα σφυρίγματα.



Ειδικά στην φάση που ο Κάμπορα έκανε ένα δυνατό φάουλ στο κέντρο , όλοι περίμεναν ότι θα ήταν και η δεύτερη .Όμως ο κύριος Σπάθας είχε διαφορετική άποψη.

Μετά έδωσε με ευκολία δεύτερη κάρτα σε δυο παίκτες μας και εκεί τελείωσε την σφαγή του.





Από εκεί και πέρα η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καθόλου καλά και έδωσε το δικαίωμα να την σφάξει. Φυσικά δεν πιστεύουμε ότι ο Ρούλης έβαλε τον Σπάθα.Ο κουμπάρος τα κανόνισε για να το πάρει μια ώρα νωρίτερα.

Σ' αυτή την χώρα θα κερδίζουν τα πρωταθλήματα όσοι έχουν την διαιτησία στον έλεγχο τους.

Υ.Γ. Βαζελάκια τέτοια πρωταθλήματα κοροϊδεύατε όταν τα κέρδιζε ο γαύρος. Είσαστε ίδιοι.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από την εικόνα του ίδιου του διαιτητή που με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός από τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό! Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο. Από τον "ενοχλητικό" ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση. Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους. Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον Σπάθα να συνεχίζουν την παράδοση. Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ την ελπίδα για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν μόνο δικοί μας φίλαθλοι αυτοί...

ΥΓ. Δυστυχώς για σας στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ και ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο
».

touBETakias

10 σχόλια:

  1. Δεν είδα το ματσάκι αλλά το άκουγα...!Δεν κάνατε φάση...!Πότε πρόλαβες να έρθεις και να κάνεις την ανάρτηση...!Αυτό θα πεί επαγγελματίας...!

    Quiz:
    Πως λέγεται ο γαύρος χωρίς πρωτάθλημα?
    Απάντ: Βάζελος...

    Y.Γ Την μη ξεχαστείς και πές και στον Λίπτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστο ρε Λίπτονα δε βγαίνει με τίποτε.Τέτοια πρωταθλήματα έπαιρνε ο γάβρος;Με σένα να το διεκδικείς;Και με τέτοια "σφαγή";Μάλλον δε θυμάστε τις αληθινές σφαγές ευεργετημένοι αχάριστοι.Υ.Γ.Αφήστε τις δηλώσεις ο Άρης σας πάτησε κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo to proto lepto fanhke ti hthele na kanei o Spathas.

    xareite tora sumpolites.tha erthoun pali asxhmes stigmes gia thn omadoula sas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε είσαι ωραίος. Καθόλου κόμπλεξ. Όξω γατάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ta idia pali........

    ΚΛΑΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσύ λιπτονα οταν κέρδιζες με καλοπουλο πριν ένα γύρο ήταν καλα?ξεχνας πολύ ευκολα..μια ευκαιρία,μία μονάχα να κάνεις να έχεις ενα αλλοθι..ούτε μια δε εκανες ρε κακομοίρη..τα λέμε τυ κυριακή,σείρα μας να σας γαμησουμε..θες και πρωταθλημα,κακομοιρογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουμπαρια το λεμε τωρα τουμπετακια?εσυ δεν ανεβαζες φωτο ρε κωλοτουμπα,με τον κοντη να κανει δηλωσεις και λεει πως ειναι μπαουγκ?ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΕ ΗΤΤΑ ΣΟΥ δε μπορεις ρε μπουρδελο,γιατι εισε σκατα οπως ολος ο κωλολαος σου..οσο για το ρουφιανοι,δες σημερα σε ολες εφημεριδες που γραφουν οτι "ατομα του συνδεσμου θυρας 4 φωναζανε πως η επιθεση εγινε απο οπαδους του αρη"..αδερφικη αληλλεγγυη,πουσταραδες,καταδοτες,ρουφιανοι του βορρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://4.bp.blogspot.com/_lJROtYdYKJ8/SwsY4aZ1slI/AAAAAAAABOk/DjiemHHVkDs/s1600/0002sb.jpg

    ego ta leo re rompa h stis efhmerides??mathe na diavazeis...exei o kairos gurismata skoulikakia....kai tha einai asxhmos gia sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλύτερο που σας εύχομαι ρουφιανάκια ερπετά, αν καταφέρετε να περάσετε την Καβάλα, να σας σφυρίξει στον τελικό με τον βάζελο ο Σπάθας. Εκεί να δούμε κωλοτούμπες και επαγγελματική διαιτησία...εκεί θα τσούξει παραπάνω από τον κουμπάρο...

    Υ.Γ. Οι σαμπάνιες από τον τελικό του Καυταντζογλείου έχουν καταναλωθεί? θα πάνε και ΟΑΚΑ?
    paok-only@blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή