Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Betminds

Αγαπητοί αναγνώστες με χαρά σας ανακοινώνουμε και σας πληροφορούμε για την έναρξη μιας στενής συνεργασίας μεταξύ του blog που όλοι αγαπήσατε και του στοιχηματικού site betminds.eu. ( http://www.betminds.eu/ )

Μέρος των στοιχηματικών προτάσεων του στοιχηματικού site θα αναρτάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο lipton4.blogspot.com,έτσι ώστε οι φίλοι μας που ασχολούνται με το στοίχημα να μπορούν να βρίσκουν πιο εύκολα το δρόμο για το ταμείο.



Ας γνωρίσουμε τα παιδιά που συμμετέχουν στο betminds :


Seirios : Γνωστό αστέρι του ουρανού αλλά
και παίκτης του στοιχήματος που ασχολείται περισσότερο με το NBA και ποδοσφαιρικά του αρέσει να ψάχνει για under / over επειδή πιστεύει ότι είναι καλύτερα όταν οι πιθανότητες είναι 50/50.

Iannis : Βρίσκεται εδώ απλά με έναν στόχο: Να κάνει ότι χρειαστεί ώστε να μην σας απογοητεύσει !Δεν θα δείτε ποτέ να προτείνει παιχνίδι σε απόδοση 1,80 και κάτω .

ΗΑΜΜER : Όπως και το πασίγνωστο στρατιωτικό όχημα παντός καιρού και εδάφους δεν κωλώνει πουθενά έτσι και ο Μάριος πάντα στηρίζει με θέρμη τα προγνωστικά του. Ασχολείται με πάθος με το στοίχημα και μοιράζεται μαζί μας τα σημεία του. Ειδικότης του οι ''μακαρονάδες'' (Ιταλοί )

Φιλόλογος :Των θεωρητικών επιστημών ο Μιχάλης πάντα αναλύει συστηματικά και μεθοδικά τα σημεία του.
Από τους καλύτερους γνώστες του μεγάλου νησιού.

Kamikaze :Γνώστης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με χαρακτηριστικό του το τολμηρό του παιχνίδι.

Barboua :Άριστος γνώστης παροιμιών που δεν κυνηγάει τις μεγάλες εκπλήξεις και προσπαθεί να έχει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στους αγώνες που παίζει

Pontiak :O πόντιος της παρέας .Οι προτάσεις του είναι σημεία που παίζει και τα μοιράζεται με τους υπόλοιπους συμβάλλοντας στον κοινό στόχο, το ταμείο. Βλέπει το στοίχημα ως χόμπι και όχι κάτι περισσότερο

Υ.Γ : Όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος θα μοιράζομαι κι εγώ μαζί σας τις προτάσεις μου.

Lipton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου