Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Oυφ έσκασα!!!!

Oι Νορβηγικές ομαδες είναι καλυτερες εκτός παρα εντός....
Σημερα καναμε ένα καρο ευκαιρίες αλλα γκολ δεν βαλαμε. Εμενα δεν με προβληματιζει τοσο αυτό όσο η άμυνα. Αμυντικά πολλά προβλήματα η ομάδα και αναμφίβολα ο Κοντρερας λείπει παρα πολύ. 3 καλες φασεις έκανε η Βαλερενγκα και στα 2 παιχνίδια και όλες προήλθαν απο στημενες φάσεις. Η ομάδα έχει πρόβλημα που πρεπει να λυθεί αμέσως.
Γενικά όμως με την απουσία Βιερίνια, Μουσλι, Βιτολο, Κουτσι η ομάδα είναι απελπιστικά αργή.

Οταν μπηκε ο μικρός μπορεί να μην έκανε κατι ιδιαιτερο αλλα τουλάχιστον εβλεπες ότι η ομάδα απεκτησε καποια ταχύτητα και έβγαλε κι αλλες φάσεις.
Ο Χαλκιάς έχει καποια ευθυνη στο γκολ, ο Σναουτσερ αν και δεν είχε προβληματα μετρια αποδοση, ο Τσιρίλο δεν ήταν κακός και παντως σίγουρα καλύτερος του Μπιζερα, ο τελευταίος δεν βλεποταν σημερα. Το αμυντικο διδυμο δεν δενει καθολου. Ο Λίνο με σκαμπανεβασματα, ο Γκαρσια καλός μόνο στο πρωτο ημίχρονο, ο Φωτακης σουταρε απ' όπου μπορουσε, πηρε προσπαθειες αλλα δεν του βγηκαν, ο Σορλέν στα άκρα όσο καλός παικτης και αν είναι δεν μπορεί να ανταπεξελθει πληρως. Ιβιτς και Κονσε δεν υπηρχαν στο γηπεδο, ο Αναστασακος έκανε πολυ κακή εμφανιση. Προσπαθησε ο Κουτσι που εδωσε καποια ταχύτητα, ο δε Φιλομενο κρατησε σωστα την μπαλα, ο Παπαζογλου μπορεί να έχασε το άχαστο αλλα ηταν μεσα στις φάσεις. Ενας φορ όμως κρινεται απο τα .... απλά.

Παρ΄ολα αυτα 2 κλασεις καλύτεροι ήμασταν απο τους Νορβηγούς, που μπορεί να μην ήταν μεγαλης δυναμικότητας αλλα έδειξε πολυ πιο δουλεμενη ομαδα απο μας.
Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι τραγικό (να χάνεις από ένα χωριό μέσα στον Ναό) δεν σημαίνει ότι η ομάδα έπαιξε άσχημα.. Ευκαιρίες έγιναν πολλές και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ κλειστά..Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαμε πέρυσι με τις μικρές ομάδες (ουσιαστικά με όλες).. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες.. Διαφωνεί κανείς ότι αν προσέχαμε λίγο στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν 5-1? Το γκολ προήλθε από ένα γενικό μπλακ-άουτ από εκείνα που σπάνια συμβαίνουν..Πέρυσι το πάθαμε μόνο στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο.. Μακάρι να είναι το μοναδικό ματς που συμβαίνει κάτι τέτοιο για φέτος.. Αδυναμίες υπάρχουν και είναι εμφανείς..Αλλά μην παραβλέπουμε και τις δυνατότητες,μην είμαστε ισοπεδωτικοί..Αν κάνουμε έτσι από το 2ο επίσημο ματς τι θα κάνουμε στην πρώτη αναποδιά αφού η ομάδα μπει σε φουλ ρυθμούς?Εγώ είδα έναν ΠΑΟΚ καλύτερο από τον βάζελο και τον γαύρο για τους οποίους οι φυλλάδες έγραψαν διθυράμβους..Και όσο και αν με πληγώνει να χάνω στην έδρα μου από χωριά,ισοπεδωτικός δεν θα γίνω.. Καληνύχτα αδέρφια...

Η σφαλιάρα η σημερινη που ευτυχώς δεν κοστισε μπορεί να έχει θετικά αποτελεσματα. Αρκει να συγκεντρωθούν να δουλεψουν να βαλουν το κεφαλι κατω και χωρις μεγαλα λόγια και κυριως να μαθουν απο τα λαθη τους τωρα που είναι νωρίς ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου