Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Καλησπέρα.Τα πρωταθλήματα έχουν βάλει μπρος για τα καλά.Και ως παικτες του στοιχήματος που ήμαστε μπηκαμε για τα καλά στην μάχη.Όπλο μας η ενημέρωση μέσω internet και μόνο όπου προσπαθούμε να ζυγίσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε των κυκεώνα των πληροφοριών που διαβάζουμε συνεχώς.Προσωπικά αισθανομαι μεγάλη χαρά που ανακάλυψα μια στοιχηματική παρέα .Και φυσικά αναφέρομαι σε αυτή του betminds.Οι αναλύσεις των συντακτών της με έχουν βοηθήσει πολλάκις.

Και σήμερα Κυριακή φιλοξενούμε στο blog μας ,το στοιχηματικό κειμενο του φορμαρισμένου pontiak απο το http://www.betminds.eu/

Και τα διπλά συνεχίζονται…




''Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Γράφω νωρίς, επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη για τα χθεσινά παιχνίδια και άρα δεν μπορούμε να κάνουμε και το αντίστοιχο σχόλιο.
Σήμερα έχουμε το δεύτερο μέρος της πρώτης αγωνιστικής της Super League, ενώ βέβαια θα κάνουμε και μια βόλτα στα υπόλοιπα ευρωπαικά πρωταθλήματα.

Για αρχή ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα ελληνικά παιχνίδια με τα οποία δε θα ασχοληθούμε. Στο Αστέρας Τρίπολης –Λάρισα, έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολλά κενά κατά την ταπεινή μου άποψη. Κι αν στον Αστέρα δεν ακούγεται ότι θα γίνουν μεταγραφές, στη Λάρισα δε σταματούν να ψάχνουν για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Αν είχα έναν καλύτερο αντίπαλο θα έπαιζα το διπλό, ωστόσο η Λάρισα δε μου κινεί το ενδιαφέρον.

Στη Λειβαδιά έχουμε Κομπότη εναντίον Ψωμιάδη!! Πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να προσπαθήσει να κάνει πρόβλεψη σε ένα τέτοιο παιχνίδι που πρωταγωνιστές αναμένεται να είναι οι πρόεδροι και όχι οι παίκτες. Ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε να σφυρίξει ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα.

Δε σκοπεύω να ασχοληθώ ούτε και με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Από τη μια υπάρχει μια ομάδα που και είναι άνω κάτω μετά τη φυγή του Κυργιάκου, αλλά και που αγωνιστικά δείχνει να ψάχνεται, από την άλλη δε υπάρχει ένας Ολυμπιακός που μετρά τρεις πολύ σημαντικές απουσίες. Αυτές των Παπαδόπουλου, Γκαλέτι και Τοροσίδη. Η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες ευνοούν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο επειδή και πρεμιέρα είναι και ντέρμπι, θα προτιμήσω να μην ασχοληθώ.

Πάμε τώρα να δούμε τι θα παίξουμε.

Πανθρακικός-Ηρακλής

Πρώτο σημείο για σήμερα είναι το διπλό του Ηρακλή στο 2,75 της unibet. Ο Γηραιός έχει κάνει κινήσεις με τις οποίες η ομάδα δε θα θυμίζει τίποτα την περσινή.

Έχει υψηλούς στόχους που φτάνουν ως και την έξοδο στην Ευρώπη και σίγουρα για να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει υποδεέστερους αντιπάλους. Ο Πανθρακικός κατά τη γνώμη μου είναι μια κακή ομάδα, με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, οι πιο πολλοί από τους οποίους άγνωστοι στο ποδοσφαιρικό σύμπαν, και έναν μετριότατο προπονητή. Περιμένω να εμφανιστεί πολύ καλύτερος ο Γηραιός και να πάρει το ματς.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Θα στηρίξω και τη δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται σήμερα. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη απογοήτευσε τους φίλους του με το ποδόσφαιρο που απέδωσε. Μία νίκη σήμερα στη Νέα Σμύρνη μπορεί να τονώσει το ηθικό τόσο των παικτών όσο και των φιλάθλων ενόψει του επαναληπτικού με την Χέρενφεεν. Γνώμη μου είναι πως ο δικέφαλος μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε έναν Πανιώνιο ο οποίος αναμένω να αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και πάλι, την ώρα που ο Εστογιάνοφ, Ριέρα είναι εκτός και ο Ρεκομπά με τον Μπάλαμπαν έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμών. Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ πλήττεται από τις απουσίες των Σορλέν,Σνάουτσερ και Κοντρέρας, αλλά πιστεύω πως ο Σάντος είναι ικανός να βρει τη λύση και να πάρει το διπλό πολλαπλασιάζοντας τα λεφτά μας επί 2,40 που δίνει η unibet.

Άλλα δυο διπλά θα μας απασχολήσουν σήμερα


Γουέστ Χαμ-Τότεναμ

Στο ντέρμπι του Λονδίνου θα στηρίξουμε την Τότεναμ για προφανείς νομίζω λόγους. Για όσους ασχολούνται με το Μεγάλο Νησί βασικός παράγοντας επιλογής σημείων είναι η φόρμα. Η Τότεναμ με τη νίκη της επί της Λίβερπουλ και την εξάρα στη Χαλ δείχνει ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Γιατί λοιπόν να μην το κάνει και απέναντι στη Γοέστ Χαμ χαρίζοντάς μας τα 2,30 φράγκα που μας δίνει η unibet

Χέρενφεεν-Άλκμααρ

Τελευταίο σημείο για σήμερα το διπλό της Άλκμααρ (2,05 unibet). Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στον ΠΑΟΚ, μας έδειξαν ότι πρόκειται για μια μέτρια ομάδα καλή μπροστά αλλά με αμυντικά κενά. Μέχρι στιγμής κατάφεραν να πάρουν μόλις μία νίκη κι αυτή μετά κόπων και βασάνων επί της Φίτεσε. Από την άλλη η Άλκμααρ προέρχεται από το 6-0 επί της Βάλβαικ δείχνοντας πως ξεπέρασε την ήττα στην πρεμιέρα από την Χέρακλες. Αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί τέλη Ιουλίου για το Σούπερ καπ με την Άλκμααρ να κερδίζει με 5-1!

Ας ελπίσουμε να κάνει και πάλι το ίδιο και να αυξήσουμε κι εμείς λιγάκι τα λεφτάκια μας.

Αυτά για σήμερα από μένα. Ελπίζω να έχουμε κινηθεί καλά όλο το Σαββατοκύριακο και να γεμίσαμε τις τσέπες μας.

Να είστε όλοι γεροί και χαμογελαστοί!''


Pontiak -----> http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου