Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Οι υπόλοιπες από τις δέκα αγκινάρες…

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν! Την ώρα που γράφω έχει λήξει το ματς της Χόφενχαιμ, ενώ μόλις ξεκίνησαν τα άλλα δύο παιχνίδια στα οποία έχουμε ποντάρει. Δυστυχώς και πάλι στα ελληνικά γήπεδα κυριάρχησε η βλακεία αυτών που πηγαίνουν στο γήπεδο για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. Πάμε να δούμε όμως πως θα κινηθούμε σήμερα σε ότι έχει να κάνει με την αγαπημένη μας συνήθεια.

Αρχικά ας ρίξουμε μια ματιά στα ελληνικά παιχνίδια με τα οποία δε θα ασχοληθούμε.

Στην Τούμπα, αναμετράται ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Ο δικέφαλος απογοήτευσε καθώς δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League μη μπορώντας να κερδίσει την Χέρενφεεν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες. Εκτός αυτού ο Σάντος αντιμετωπίζει σημαντικότατα προβλήματα αφού πέρα από τους Σνάουτσερ, Κοντρέρας, Σορλέν και Κονσεισάο που δεν έπαιξαν και στην Ολλανδία για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι και οι Τσιρίλο και Γκαρσία. Από την άλλη η ομάδα του Μόμσιλο Βούκοτιτς έχασε στην πρεμιέρα εντός έδρας από την Καβάλα δείχνοντας ότι θέλει ενίσχυση. Αποκτήθηκε ο Αγκάλι (πέρυσι στην Ξάνθη), ωστόσο δεν υπολογίζεται, όπως δεν υπολογίζεται και Πάολο Κόστα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει με το μέρος του την παράδοση, να είναι όντως καλύτερη ομάδα, παρά τις απουσίες, αλλά το 1,30 είναι απαγορευτικό.
Ακόμη πιο απαγορευτικό είναι το 1,20 του ΠΑΟ που υποδέχεται την Ξάνθη. Ο ΠΑΟ σαφέστατα έχει το προβάδισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρά τις απουσίες των Καραγκούνη και Καντέ. Η Ξάνθη ήταν μέτρια στο 1-1 με τον ΠΑΣ. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, αλλά δε συνηθίζω να ασχολούμαι με έτοιου είδους αποδόσεις.

Στο Λάρισα-Ολυμπιακός είμαι μεταξύ του να το αφήσω και του να ποντάρω στο 1Χ. Προς στιγμήν η πλάστιγγα γέρνει προς το να αφήσω το ματς. Τα δεδομένα πάντως έχουν ως εξής. Η Λάρισα έχει εκτός ουσιαστικά μονάχα τον Κυριακίδη, ενώ μπήκε στην αποστολή και το νέο απόκτημα ο Ντε Νίγκρις. Από την άλλη λείπουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γκαλέτι και οι γνωστοί Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ και Στολτίδης. Να πούμε κιόλας ότι ο Ζαιρί δεν έπαιξε προχθές στο 1-0 με την Σέριφ επειδή λόγω Ραμαζανιού είναι εξαντλημένος.
Η Λάρισα στο παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν κακή όπως κακός ήταν και ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σέριφ την Τετάρτη. Αν είχα καλύτερα δείγματα γραφής από τη Λάρισα θα στοιχημάτιζα άφοβα πάνω της έχοντας στο πλευρό μου και την πολύ καλή παράδοση ( ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει εκεί μέσα από τότε που έβγαζα δόντια)
Αν και με τρώει το χέρι μου θα το αφήσω…

Ατρόμητος-ΑΕΚ

Πρώτο σημείο από Ελλάδα είναι το διπλό της ΑΕΚ ( 1,75 unibet). Ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχασε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη χωρίς να πείσει με την εμφάνισή του. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Δώνης, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ μετά τη φυγή του και τα μετέπειτα επεισόδια, δε θα έχει τους Μελισσά και Κάμπα. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Βασλούι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησε με την απόδοσή της και πλέον στοχεύει σε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Εκτός ομάδας ο Τζιμπούρ, στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Νέμεθ.
Θεωρώ πως η ΑΕΚ, που από τη μέση και μπροστά έχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές, ήθελε μια νίκη που να της δώσει ώθηση. Νομίζω πως σε κάθε περίπτωση μπορεί και αν θέλει να κάνει κάτι καλό φέτος πρέπει να κερδίσει μια ομάδα που στόχο έχει να σωθεί.

ΠΑΣ-Πανθρακικός

Το δεύτερο σημείο μου είναι ο άσσος του ΠΑΣ ( 1,75 unibet). Δε στέκομαι καθόλου στο αν υπάρχουν ή όχι απουσίες. Καταρχήν ο ΠΑΣ έκανε καλό ξεκίνημα με την ισοπαλία στα Πηγάδια. Στο πρώτο του παιχνίδι στα Ιωάννινα, το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» αναμένεται να είναι κατάμεστο και οι φίλοι της ομάδας να γίνουν ο 12ος παίκτης. Ο Πανθρακικός έχασε εντός από τον Ηρακλή και ο Ντουμιτρέσκου αποτελεί ήδη παρελθόν! Έτσι πέρα από τους πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές, πλέον υπάρχει και νέος προπονητής και επομένως γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη η κατάσταση στην ομάδα. Τέλος υπέρ μας είναι και η πρόσφατη παράδοση με τους γηπεδούχους να μετρούν ισάριθμες νίκες στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που υποδέχτηκαν τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Πάμε τώρα και στας Ευρώπας

Φέγενορντ-Τβέντε

Από την Ολλανδία θα αλιεύσουμε το επόμενό μας σημείο. Αναφέρομαι στον άσσο της Φέγενορντ (2,35 unibet). Οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, όντας ισόβαθμες στην πρώτη θέση. Η Φέγενορντ μάλιστα δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Η Τβέντε προέρχεται από το ταξίδι στο Αζερμαιτζάν όπου την Πέμπτη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Κάραμπαν περνώντας στην επόμενη φάση του Europa League. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εκπληκτική παράδοση των γηπεδούχων που έχουν κάνει το 5/5 τα τελευταία χρόνια απέναντι στους σημερινούς τους αντιπάλους.
Να πω την αλήθεια από τη στιγμή που η Φέγενορντ με τα χάλια που είχε τα τελευταία χρόνια κατάφερνε να κερδίσει την καλή Τβέντε, γιατί να μην το κάνει και τώρα που και καλύτερη φαίνεται να είναι, αλλά και που οι αντίπαλοι πιθανόν να είναι κουρασμένοι από το μακρινό ταξίδι.

Ρόμα-Γιουβέντους

Χαίρομαι που πλέον είμαι σε θέση να προτείνω την αγαπημένη μου ομάδα στην Ευρώπη, και βέβαια μιλάω για τη «Μεγάλη Κυρία». Η Γιουβέντους θεωρώ πως φέτος βάζει τον πήχη ψηλά. Με την έλευση μεγάλων ποδοσφαιριστών όπως αυτή των Καναβάρο, Φελίπε Μέλο και Ντίεγκο, ανεβαίνει κατά πολύ επίπεδο και πλέον γίνεται ανταγωνιστική για τον τίτλο. Σήμερα ταξιδεύει στη Ρώμη για αντιμετωπίσει την ομάδα του Τόττι με σκοπό να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες των Ίντερ και Μίλαν οι οποίες αγωνίζονται Σάββατο βράδυ. Η εύκολη νίκη της Ρόμα την Πέμπτη δε μου λέει απολύτως τίποτα και πιστεύω πως ο Ντελ Πιέρο και η παρέα του είναι σε θέση να πάρουν το διπλό ,όπως άλλωστε συνηθίζουν να πράττουν τα τελευταία χρόνια, και να μας πληρώσουν το 2,50 της unibet

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ελπίζω να πάμε καλά!

Ας μιμηθώ κι εγώ λίγο τον barboua κι ας μεταφέρω στο περίπου κάτι που διάβασα πριν καιρό, χωρίς να θυμάμαι από ποιον ήταν γραμμένο, αλλά μου χει μείνει ως μια από τις πιο σπουδαίες προτάσεις που χω διαβάσεις.

Κάθε ώρα που περνάει στη ζωή μας χωρίς να έχουμε έστω χαμογελάσει, είναι μια ακόμη χαμένη ώρα…

Να είστε όλοι γεροί και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, να προσφέρετε χαρά σε εσάς και στους γύρω σας.


Pontiak---->http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου