Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα...

Δύσκολα, αλλά με καλή ψυχολογία…

Συμπαίκτες και συναγωνιστές καλημέρα σας! Μετά από ένα καλό μεσοβδόμαδο κι ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο, βρισκόμαστε και πάλι στις επάλξεις. Πάντως το γεγονός που σημάδεψε τις μέρες που μας πέρασαν ήταν η καταστροφή πολλών περιουσιών αλλά και στρεμμάτων δάσους από τις πυρκαγιές στην Αττική. Δυστυχώς όσα χρόνια κι αν περάσουν κάποια πράγματα παραμένουν ίδια κι απαράλλαχτα σ’ αυτή τη χώρα. Πάμε όμως στα δικά μας, γιατί έτσι κι αλλιώς ο σκοπός του στοιχήματος αυτός είναι για μένα, να ξεχνιέμαι κάπως από την καθημερινότητά και από τα προβλήματά της.

Σήμερα είναι μέρα Europa League όπου οι ομάδες θα δώσουν τους επαναληπτικούς των προ μιας εβδομάδας αγώνων. Να τονίσω εξαρχής ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, καθώς αλλού το ενδιαφέρον των ομάδων πιθανόν είναι μειωμένο λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, ενώ αλλού οι αποδόσεις είναι επιεικώς κακές. Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε λοιπόν.

Όλομουτς-Έβερτον
Πρώτο σημείο μας το διπλό της Έβερτον (2,15 Unibet). Στηρίζομαι περισσότερο στη μεγάλη διαφορά κλάσης των ομάδων μιας και το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αμφισβήτησης της πρόκρισης. Η Έβερτον έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα καθώς μετρά μια 6αρα από την Άρσεναλ και μια ήττα από τη Μπέρνλι. Ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει μια μετριότατη ομάδα της Τσεχίας που μάλιστα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση του τοπικού πρωταθλήματος. Ρισκάρω στο διπλό θεωρώντας ότι και αλλαγές να κάνει ο προπονητής της αγγλικής ομάδας μπορεί να κερδίσει μια πολύ κατώτερη αντίπαλο.

Κάραμπαγκ-Τβέντε
Ίδιας λογικής σημείο είναι και το διπλό της Τβέντε ( 1,70 Unibet). Έχουμε να κάνουμε με μια καλή ομάδα της Ολλανδίας και την περσινή 5η από το Αζερμπαιτζάν. Και κάνω την εξής ερώτηση: ποιο Αζερμπαιτζαν ρε παιδιά? Οι Ολλανδοί κέρδισαν εύκολα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και πιστεύω πως στοιχειωδώς να ασχοληθούν με το ματς μπορούν να το πάρουν ακόμη και αν δεν παίξουν όλοι οι βασικοί.

Χέρενφεεν-ΠΑΟΚ
Τρίτο και τελευταίο σημείο που θα παίξω σήμερα είναι το διπλό του ΠΑΟΚ (3,85 Unibet). Εδώ αντιπαρέρχομαι τις απουσίες των Σορλέν, Σνάουτσερ, Κονσεισάο και Κοντρέρας που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και στηρίζω το διπλό.
Η Χέρενφεεν, όπως έχει χιλιοειπωθεί, δεν πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Πέραν των αγώνων του πρωταθλήματος Ολλανδίας, η ομάδα του Σόλιντ πραγματοποίησε ρηχή εμφάνιση και στην Τούμπα. Άποψή μου είναι πως το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενδείκνυται για εκτός έδρας ματς με τον Σάντος όπως πάντα να έχει ως πρώτο μέλημα να κρατήσει πίσω το μηδέν. Ακούγεται ότι ο Πορτογάλος θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του, ωστόσο δεν είμαι υποστηρικτής αυτής της άποψης. Με Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκη και Ίβιτς έχεις τρία χαφ που μαρκάρουν και ταυτόχρονα αναθέτεις στον Φωτάκη και κυρίως στον Ίβιτς να τροφοδοτεί τους δύο επιθετικούς. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των ρεπόρτερ σχετικά με την εντεκάδα, εκεί που ίσως υστερήσει ο δικέφαλος θα είναι το παιχνίδι από τα πλάγια. Σε κάθε περίπτωση έχω ικανό τον Σάντος να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Χέρενφεεν και ταυτόχρονα να κλειδώσει επιθετικά την ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Με ψυχή για το διπλό λοιπόν!

Αυτά τα λίγα και …δύσκολα για σήμερα. Έχουμε φόρα από την προηγούμενη εβδομάδα και ελπίζω να πάμε και σήμερα καλά.

Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί!


Pontiak---> http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου