Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Σκόρπιες τουφεκιές…


Καλησπερίζω. Σάββατο σήμερα και τα κουπόνια αρχίζουν να παίρνουν φωτιά. Το ίδιο και τα μολύβια και τα κομπιουτεράκια. Μπήκα στο χορό και οι ισπανοί και σχεδόν μπουκώσαμε. Από όλα έχει το πρόγραμμα. Ντερμπάρες, τοκογλυφικά σημεία, αποδόσεις, μπόμπες και η αλήθεια είναι ότι γουστάρω πολύ σιγά σιγά. Το μόνο που με χαλάει είναι ο καιρός που δεν προδιαθέτει για τζόγο. Ρίξε καμιά βροχή κι εσύ ρε μπάρμπα…χορτάσαμε θάλασσα και μας έγινε το μάτι μπόρμπολο. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα.

Θα ασχοληθώ μόνο με καλές αποδόσεις. Τα μικρά τα βρίσκει και η γνωστή σε όλους μας κουτσή, Μαρία με λένε…

Σβήνω όλη την Αγγλία και τη Σκωτία που όσοι δεν ξέρουν δεν παίζω ποτέ με τους μεθυσμένους κουμάρι. Από Γερμανία ψόφια σημεία έχει για πακετάδες. Κάτι πάει να μου πει ο άσσος της Καβάλας αλλά νωρίς είναι ακόμα, σε ένα χαλαρό δελτίο θα μπει απλά. Αφήνω και τους μικρούς από Ιταλία να δείξουν χαρακτήρα σιγά σιγά. Και φυσικά δεν ασχολούμαι με Ισπανούς ακόμα αφού δεν ξέρω τι είναι και πως είναι που λέει και ο Ντούσκο. Θα με απασχολήσουν τα εξής:


AS Bari-Bologna FC.

Δεν είναι ότι κάτι θα ποντάρω απλά να πω δυο λόγια θέλω γιατί δεν έχω το ρεπορτάζ τη στιγμή που γράφω. Το Bari κήδεψε τους πακετάδες και τον Ζοζέ προχτές. Εμφανίστηκε αρκετά δυνατό και λέω ότι με ψυχραιμία θα μπορούσε και νίκη να κάνει. Η Bologna αναμενόμενη εμφάνιση έκανε αλλά δεν παύω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βασικό και θετικό για αυτήν είναι ότι παιχνίδια σαν και το αποψινό ξέρει να τα διαχειρίζεται. Το Bari δεν ξέρει. Θα ήθελα νίκη του Μπαρέζου αλλά δεν ξέρω τι τακτική θα ακολουθήσει για να την πάρει. Καλό είναι το κλειστό παιχνίδι στα εκτός έδρας αλλά εντός θα χρειαστούν άλλα πράγματα για να αποκομίσει κέρδη. Βλέπουμε ρεπορτάζ και αποφασίζουμε στο φόρουμ…


AS Saint-Étienne-Grenoble Foot 38

Θα αρχίσω τα περσινά από τον Αύγουστο όπως βλέπω(γέλια). Οι δύο αόμματοι παίζουν μεταξύ τους. Ούτε πόντο δεν έχουν πάρει ακόμα και όπως φαίνεται κάποιος θα αναγκαστεί να χορέψει το χορό του Ζαλόγγου από νωρίς. Ελπίζω να μην η Saint-Étienne. Της δίνω ένα κλίκ παραπάνω λόγω φανέλας και υλικού. Θεωρώ ότι είναι λάθος σαν στοίχημα όμως πολλές φορές ακούω το ένστικτό μου και ποντάρω χωρίς να κοιτάω ούτε βαθμολογίες ούτε τίποτε. Όποιος γουστάρει ακολουθεί, τη θέση μου την ξεκαθάρισα. Άσσος-1(1,70-Unibet).



FC Sochaux-Montbéliard-AS Monaco

Κοιτάμε καλά τι έχουν κάνει μέχρι τώρα και κυρίως τις εμφανίσεις τους. Και ξέρω το εξής. Ότι το ένα ματς που έχασε η Monaco και μάλιστα με ντόρτι δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να το χάσει απλά έπαθε ένα μπλακ-αόυτ και σχόλασε η δουλειά. Θα μου πεις ότι σε δείγμα τριών αγωνιστικών δεν μπορείς να ξέρεις και πολλά. Συμφωνώ αλλά θεωρώ την απόδοση για νίκη της Monaco μεγάλη με βάση την εικόνα των ομάδων και θα την ποντάρω. Μια από τα ίδια με πέρυσι είναι η Sochaux. Ο συντηρητικός ας παίξει διπλή ευκαιρία. Εγώ στις αρχές των πρωταθλημάτων που βρίσκω τιμές καλές θέλω να ρισκάρω. Διπλό-2(3,45-Unibet).



Godoy Cruz-San Lorenzo

Νίκη για την San Lorenzo που μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος αλλά έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Με νίκη όμως ξεκίνησε και το μπάζο η Godoy. Κατέστρεψε πολλούς με το διπλό στη Λα Πλάτα. Ένα διπλό όμως που από όσο ξέρω ήταν μαγική εικόνα του ματς. Θα πάω με το διπλό απόψε για να τιμωρήσω το μπάζο που έστειλε τον κοσμάκη στον κουβά πριν μια εβδομάδα. Η νίκη σαφώς και είναι στις δυνατότητες του Άγιου Λορέντζου, αρκεί να πάει και λίγο το ματς. Διπλό-2(2,60-Unibet).

Αυτά για σήμερα λεβέντες. Σκόρπιες τουφεκιές είναι από ότι καταλάβατε. Σαφώς και οι επιλογές είναι κάτι παραπάνω από δύσκολες αλλά και τι να παίξεις. Μια τακτική είναι στις αρχές των πρωταθλημάτων που και εμείς αλλά και τα μπούκια ψαχνόμαστε να ποντάρουμε σε ψηλές αποδόσεις που αργότερα δεν θα τις βρίσκουμε ούτε κατά διάνοια. Δοκιμές είναι αυτές, όπως κάνουν και οι ομάδες στην αρχή της σεζόν μέχρι να βρούνε τα πατήματά τους. Ακόμα σοβαρά πονταρίσματα δε χρειάζεται να κάνουμε και δεν θα κάνουμε. Λογικά από την επόμενη εβδομάδα θα βάλω και την κάβα να βλέπουμε και πως κινούμαστε. Απλά θα συστήσω ηρεμία και αυτοσυγκράτηση γιατί η σεζόν φέτος μόλις άρχισε και θα τραβήξει πολύ μακριά λόγω μουντιάλ. Να κρατήσουμε και κάνα φράγκο για τότε(γέλια). Τα λέμε αύριο…


HAMMER ---> http://www.betminds.eu/


Υ.Γ : Σας περιμένουμε στο chat .Τα ταμεία τα καλά στο live δίνονται.Ο στοιχηματικός χαβαλές και το livescoring εκει γινεται.Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ ο lipton .Όσοι γουστάρουν chat ,ερχονται στην http://www.betminds.eu/ κανουν μια απλή εγγραφή και πατάνε το κουμπάκι που λεει chat .

2 σχόλια: