Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Yiannisbebis-Επιβεβαίωση του blog μας

Καλησπέρα σας.

Ας επιστρέψουμε λίγο στα γνωστά παλιά μας λημέρια,με τα οποία είχαμε καταπιαστεί ως blog τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας.

Ο φάκελος '' Yiannisbebis '' ξανανοίγει .

Αφορμή για αυτό υπήρξε το δυναμικό μπάσιμο του χρήστη yiannisbebis στο forum της matchmoney.Προτίμησε ως topic starter να δώσει τις στοιχηματικές του κουβαδοπροτάσεις στο τόπικ του forum ( http://forum.matchmoney.com.gr/viewtopic.php?f=4&t=4998 ).
(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δείτε καλύτερα)

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την αγαπημένη του J-League της Ιαπωνίας .Αισθανόμενος γνώστης αυτού του δημοφιλές πρωταθλήματος δεν παρέλειψε κατά το παρελθόν να μας επιβεβαιώσει τον λόγο για τον οποίο απολύθηκε από το team της εφημερίδος στην οποία εργαζόταν!!!!Μια αναδρομή στα παλαιότερα μας άρθρα θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. (Δικαιολογημένη λοιπόν η απόφαση της εφημερίδος να τον αφαιρέσει από το δυναμικό της ).

Ως blog αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας ένα απερίγραπτο συναίσθημα μεγάλης ψυχικής ευεξίας που άρχισε να μας διακατέχει από την στιγμή που αντιληφθήκαμε πως επαληθεύονται πολλές από τις παλαιές προφητικές μας σκέψεις. Αγαπητοί μας αναγνώστες , γευτήκαμε το κερασάκι της τούρτας στην υπόθεση ''Yiannisbebis''.Μια μεγάλη μας επιθυμία έγινε πραγματικότητα .Ο ,γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, Yiannisbebis επέστρεψε ξανα στο matchmoney.....


(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δείτε καλύτερα)

Πού είναι τα όνειρα και φιλοδοξίες Καιλάκο? Που είναι το κορυφαίο site ,που ακούει στο όνομα teambet ? Μην μου πεις πως όλες εκείνες οι ώρες που σπαταλούσες προκειμένου να το οργανώσεις πήγαν στράφι?Το forum ? Οι διαφημίσεις? Οι offshore εταιρίες?

Κρίμα κρίμα κρίμα....


Lipton


Υ.Γ : Και όντως τυχαίως Κασίβα - Βίσσελ Κόμπε 0-1 .Ο άριστος γνώστης της Ιαπωνίας πάλι έκανε το θαύμα του.Σύμπτωση θα ειναι !!!!



1 σχόλιο: