Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Να θαφτώ με το έμβλημα του ΠΑΟΚ



O άνθρωπος το δήλωσε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στις 3 Ιουνίου 2009‘’...Ωστόσο, στην Ουρουγουάη υπάρχει τώρα η γρίπη των χοίρων. Μπορεί να κολλήσω και να πεθάνω εκεί. Μόνο έτσι δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ! Πάντως, αν πεθάνω στην Ουρουγουάη, θέλω να μου στείλουν ένα στεφάνι με το έμβλημα του ΠΑΟΚ, για να με θάψουν…

Κυνηγάει με τόξα στο ποτάμι, στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί με καπέλο εν έτι 2009, όταν ρωτήθηκε τι δουλεία θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής απάντησε πως θα του άρεσε να είναι αγροεργατης ή αρτοποιός, τον ρώτησαν επίσης αν είναι Ινδιάνος και αποκρίθηκε “Όχι, αλλά πολύ θα ήθελα να ειμαι”, σε ένα μόλις χρόνο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε κατευθείαν ότι ο μεγάλος εχθρός της ομάδας είναι ο Ολυμπιακός, όταν ο συνονόματος του Άρεως του έκανε το πιο δολοφονικό τάγκλιν του πρωταθλήματος εκείνος πετάχτηκε κατευθείαν όρθιος λες και έχει ενσωματωμένο παυσίπονο- ελατήριο γιατί δεν ήθελε να δείξει ότι πονούσε,για την πάρτι του και μόνο κοτζάμ ο Κόκκαλης (ναι ο Κοκκαλης) ανέβασε την ομάδα του στην Τούμπα στο πρώτο ματς του Κυπέλλου χωρίς το φορ που του στοίχισε ένα καράβι ευρω και πολλά πολλά αλλά....

Ο άνθρωπος είναι ένα κέντρο μόνος του,δεν περνάει τιποτα,κανει χαβαλέ με οποίον κακομοίρη έχει την έμπνευση να προσπαθήσει να του κλέψει την μπαλα,διαβαζει την φάση 3 μερόνυχτα πιο μπροστά απ' όλους τους υπολοιπους,κανει κοντινές και μακρινές μεταβιβάσεις με ακρίβεια διαβήτη και είναι απίστευτη εγγύηση για το κεντρο,τοσο για τους συμπαίχτες του όσο και για όλους εμάς που παρακολουθούμε.


Πέρσι είχαμε έναν Γκαρσία χωρίς προετοιμασία να πηγαίνει περπατώντας σε ολόκληρο τον αγώνα και ξέρεις από την στιγμή που ανακοινώνεται η εντεκαδα ότι θα έχεις ψυχραιμία στο κέντρο , σωστή κυκλοφορία και ότι δεν θα χάσεις την μπάλα σε αυτήν την περιοχή.


Όσον αφορά την ταχύτητα…Η ταχύτητα σκέψης είναι πιο σημαντική από την ταχύτητα του παίχτη.Τι να κάνεις έναν παίκτη όταν τον βλέπεις να τρέχει σαν σκυλάκι πέρα δώθε και να μην ξέρει πότε πρέπει να μαρκάρει, πότε να δώσει χώρο στον αντίπαλο, πότε να ανέβει ψηλά να πιέσει και πότε να γυρίσει πίσω να μαρκάρει, τότε θα καταλάβεις τη διαφορά.Η μπάλα αν την κλωτσήσεις πάει πιο γρήγορα απ' ότι αν την κουβαλάς


Κι όσο για την γνωστή παπαρια ότι "δεν πατάει περιοχή" ,νομίζω ότι όλοι παρατήρησαν ότι έστω και με μισό πνευμόνι ,όταν είναι κάπως πιο ξεκούραστος μια χαρά ανεβαίνει και ψηλότερα από το κέντρο και πάντα γυρίζει πίσω στην άμυνα για να βοηθήσει .Αυτή είναι η δουλεία του κόφτη ,όχι να βγαίνει κρυφός κυνηγός στο πέναλτι ,έλεος δηλαδή.


Απορώ τι έχουμε ακόμα να δούμε από αυτόν εφέτος που με πλήρη προετοιμασία και με την φυσική του κατάσταση στο ζενίθ της. Προσωπικά τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα 6αρια που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα ,και σίγουρα το καλύτερο που έχω δει εγώ. Όταν είναι μέσα, αμυντικά δεν φοβάμαι τίποτα! Δίνει σιγουριά παίζοντας μπροστά από τα σέντερ μπακ.


Ελπίζω εφέτος να κατάλαβε για τα καλά σε τι μπουρδελοπρωταθλημα παίζει, να προσπαθεί να συγκρατεί τον θυμό του όσο καλύτερα μπορεί ,και τότε άντε γεια ,πολύ θα ήθελα να δω ποια δύσμοιρη ελληνική ομάδα θα μπορούσε να μας πάρει το κέντρο ,ιδίως αν έχει κάποιον γρήγορο παίχτη στον πλάι του να τον βοηθάει όπως ο Βίτολο .

Γουστάρω στo πρώτο γκολ που θα βάλει στην Τούμπα,(κατά προτίμηση στον Ολυμπιακό ) να έρθει μπροστά στην 4, να γονατίσει και να προσποιηθεί ότι βγάζει βέλος από την ''φαρέτρα του'' και τεντώνοντας το ''τόξο'' να στοχεύσει στόν αέρα.
Μόνο που το φαντάζομαι......ανατριχιάζω!


ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου