Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Καλησπέρα σας. Μας την έκανε τη ζημιά η Γουλβς κι έτσι δεν καταφέραμε να κάνουμε χθες το απόλυτο. Τρεις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, κατάφεραν κατά ένα μεγάλο ποσοστό να περάσουν στο Champions League.
Σήμερα έχουμε του υπόλοιπους αγώνες των προκριματικών, όπως και αγώνες για την Premiership. Για να δούμε λοιπόν πως θα κινηθούμε σήμερα. Πάντα χαλαρά βέβαια, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Χαλ-Τότεναμ


Το πρώτο μας σημείο είναι το διπλό της Τότεναμ (1,90 unibet) στην έδρα της Χαλ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δυσκολέψουν πολύ την Τσέλσι, και από καθαρή ατυχία έχασε το βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης. Η Τότεναμ ωστόσο ήταν εκείνη που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας τη Λίβερπουλ, του Σωτήρη Κυργιάκου πλέον, σε ένα παιχνίδι που απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Με φόρα λοιπόν από αυτή τη νίκη και θέλοντας να κάνει μια καλή αρχή η Τότεναμ θα πάει στο Χαλ για το διπλό, το οποίο πιστεύω ότι μπορεί και εύχομαι να πάρει.

Παναθηναικός-Ατλέτικο Μαδρίτης


Ένα ακόμη διπλό περιλαμβάνει το σημερινό μου δελτίο, αυτό της Ατλέτικο (2,40 unibet). Εξαρχής τονίζω ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναικός παρουσιάζεται πάντοτε δυνατός σε ευρωπαικά παιχνίδια. Παρά ταύτα, θεωρώ ότι η Ατλέτικο έχει ποιοτικότερο σύνολο και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που πιθανότατα θα παρουσιάσει ο ΠΑΟ εξαιτίας των απουσιών βασικών παικτών στα μετόπισθεν. Ο Τεν Κάτε φαίνεται πως για μια ακόμη φορά θα προβεί σε πειράματα κάτι που δεν συνηθίζει να του βγαίνει σε καλό. Διπλό λοιπόν και εδώ.

Αυτά για σήμερα, τα λέμε πάλι αύριο με Europa League.

Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί!


Pontiak


http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου