Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Κάθε σημείο και διπλό…


Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Μετά από ένα εξαιρετικό μεσοβδόμαδο, θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε στους ίδιους ρυθμούς και το Σαββατοκύριακο.
Πλέον έχουμε ακόμη τέσσερα πρωταθλήματα διαθέσιμα. Αυτά της δικής μας Super League, την Α’ και την Β’ κατηγορία της Ιταλίας όπως και την Απερτούρα της Αργεντινής. Πάμε να δούμε τα ελληνικά παιχνίδια της ημέρας και τι θα κρατήσουμε γενικά από όλα τα πρωταθλήματα

Καταρχήν ας κάνουμε μια σύντομη βόλτα από τα πρώτα παιχνίδια στην Ελλάδα. Και η βόλτα θα είναι γρήγορη γιατί για διάφορους λόγους τα παιχνίδια δεν με εμπνέουν.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει τον νεοφώτιστο Ατρόμητο. Ο Άρης είναι ουσιαστικά πλήρης την ώρα που ο Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Μπαζίνσκι, Μελισσά και Κάμπα. Δέχομαι ότι ο Άρης είναι φαβορί στην έδρα του απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο δε δέχομαι να παίξω στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ένα σημείο του 1,50 με τον κίνδυνο της έκπληξης να ελλοχεύει.
Στο Ξάνθη-Γιάννενα θα κάνω τον Κινέζο διότι δεν έχω καμία εικόνα για τις ομάδες και δεν ξέρω τι μπορούν να παρουσιάσουν. Θα προσπαθήσω να δω το ματς και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον γιατί είμαι περίεργος να δω τα νέα αποκτήματα της Ξάνθης, αλλά και τη δυναμικότητα του ΠΑΣ. Στοιχηματικά πάντως θα απέχω.

Τέλος έχουμε τον αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναικός. Εδώ να πω την αμαρτία μου μπορεί και να παίξω κάτι. Καταρχήν ας πούμε ότι ο Εργοτέλης πλην του Κορδονούρη δεν έχει προβλήματα. Ο Παναθηναικός θα ταξιδέψει χωρίς τους Καντέ, Κατσουράνη,Σπυρόπουλο,Μουν,Μελίσση και Μάτος. Τέσσερεις από τους παραπάνω ήτα βασικοί με την Ατλέτικο. Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας φαίνεται να είναι τεταμένη. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης πέρυσι κέρδισε εντός και εκτός του ΠΑΟ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με τον Τεν Κάτε να κάνει όλο και κάποια αλχημεία στην ομάδα το 7,00 και το 3,35 της unibet στον άσσο και το Χ αντίστοιχα αποκτούν μια κάποια αξία. Αξία ίσως έχει και το over 2.5 στο 2.00 της unibet με το σκεπτικό ότι ο ΠΑΟ σίγουρα έχει τα φόντα να σκοράρει, αλλά και τα αμυντικά κενά για να δεχτεί γκολ.

Βέβαια δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο τα παραπάνω, ωστόσο ίσως παίξω απλά για να υπάρχει ενδιαφέρον και τίποτα παραπάνω.

Από κει και πέρα θα ασχοληθώ με τρία παιχνίδια εκτός Ελλάδας. Πάμε να τα δούμε.

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν


Το πρώτο σημείο είναι το διπλό της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα της Φράιμπουργκ (2,10 unibet). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της Χόφενχαιμ με 1-0 στα εγκαίνια του Μπαιαρένα. Από την άλλη η Φράιμπουργκ ηττήθηκε με 4-2 από την Στουτγγάρδη. Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους με την Λεβερκούζεν να πρέπει να κερδίζει τέτοια ματς ώστε να βγει στην Ευρώπη. Το πρέπει δε λέει βέβαια τίποτα, αλλά νομίζω ότι έχει και τα αγωνιστικά φόντα για να το πετύχει.

Οσέρ-Λυών


Δεύτερο σημείο δεύτερο διπλό. Αυτή τη φορά στη Γαλλία με τα λεφτά μας να τοποθετούνται στη Λυών (1,95 unibet). Κακή εικόνα έχει δείξει μέχρι στιγμής η Οσέρ με ισάριθμες ήττες στους δύο πρώτους αγώνες της. Η Λυών παρά την κακή αρχή με την ισοπαλία απέναντι στη Λεμάν, κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα με τη νίκη της επί της Βαλενσιέν και κυρίως με την επιβλητική της εμφάνιση απένατι στην Άντερλεχτ για το Champions League την οποία και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα.
Καλύτερη ομάδα θεω5ρώ πως είναι η Λυών και ικανή να πάρει το διπλό και να μας πληρώσει.

Μπολόνια-Φιορεντίνα


Το τελευταίο σημείο-διπλό για σήμερα είναι αυτό της Φιορεντίνα. Προφανώς δεν έχω εικόνα από την Μπολόνια ( την Φιορεντίνα την είδαμε μεσοβδόμαδα), αλλά σίγουρα η Φιορεντίνα έχει καλύτερες μονάδες από την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι είναι φέτος από τα φαβορί για υποβιβασμό τη στιγμή που η Φιορεντίνα θα κυνηγήσει και πάλι το Champions League. Αν και πρεμιέρα, και μάλιστα πρώτο ματς της χρονιάς, θεωρώ ότι αυτό το 2,20 της unibet αξίζει να τιμηθεί.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Τα λέμε πάλι αύριο με περισσότερη Super League, αλλά και σημεία.

Να είστε όλοι καλά!


Pontiak -----> http://www.betminds.eu/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου