Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Heerenveen-Vitesse 1-0


Την πρώτη νίκη της πέτυχε σήμερα στο "Abe Lenstra" η Heerenveen. Νίκησε με 1-0 την Vitesse με γκολ του Losada (Στην πρώτη του εμφάνιση με τις καρδούλες) στο 13ο λεπτό.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τα πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες αλλά και οι καλές αποκρούσεις που έγιναν.


Κορυφαίοι της Heerenveen o Lesjal (τερματοφύλακας) και ο Svec (Αμ. χαφ)


Ο Σολιντ ξεκίνησε με Janmaat δεξί μπακ, παίκτης που βοηθάει πολύ επιθετικά αλλά αμυντικά αφήνει κενά (κάτι σαν τον Λίνο) ενώ πέρασε τον Breuer στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Dingsdag, αριστερά βέβαια ο Popov!

Ο Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε (Τραυματίας νομίζω) και την θέση αριστερά στην επίθεση πήρε ο Elyounoussi, δεξιά ο Beerens που έβγαλε και την ασσιστ στον Losada ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Σιμπον που είναι και "σημαία" της ομάδας!
Η δεξιά πλευρά είναι η δυνατή τους και καλά θα κάνει ο Σάντος να ξεκινήσει με Σαβινι αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Κατα τα αλλά, τα γνωστά, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά αξιοποίησε μόνο μια , ενώ έδωσε ευκαιρίες και στην Vitesse αλλά οι φιλοξενούμενοι, σαν γνήσιοι "κιτρινόμαυροι", δεν αξιοποίησαν ούτε μια και έκαναν ήρωα του αγώνα τον πορτιερο των γηπεδούχων!


Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση που παρακολουθήσαμε εχθες μπορείτε να δείτε σε αυτο το link : http://www.youtube.com/watch?v=Sp-IupdyRi0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου